--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

ÖZDAĞ GELENBE’DE SERT KONUŞTU(VİDEO)

Ak Parti Manisa Milletvekili Doç.Dr Selçuk Özdağ, Kırkağaç’ın Gelenbe Mahallesin de vatandaşlarla buluştu.

ÖZDAĞ GELENBE’DE SERT KONUŞTU(VİDEO)
ÖZDAĞ GELENBE’DE SERT KONUŞTU(VİDEO)

7 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçim öncesi çalışmalarını sürdüren Ak Parti Manisa Milletvekili Doç.Dr Selçuk Özdağ, Kırkağaç’ın Gelenbe Mahallesin de vatandaşlarla buluştu.

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk eşlik etti.
Esnafı ziyaret eden ve sıkıntılarını dinleyen Özdağ daha sonra vatandaşlarla bir konuşma yaptı. Özdağ “Türk siyaset tarihinde ilk seçimlerin 14 Mayıs 1950 tarihinde yapıldığını ve millet iradesiyle Demokrat Parti’nin iktidar, Adnan Menderes’in ise Başbakan olduğunu kaydeden AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Milletimiz büyük işler başaran Menderes’i 1950’den sonra 1954, 1957 seçimlerinde bir kez daha Başbakanlığa taşıdı. Maalesef darbe oldu Türkiye’de. Menderes Cezaevine, siyasi yol arkadaşı olan Milletvekilleri de Kayseri’ye ve diğer yerlere sürgüne gönderildiler. Üç dönem Başbakanlık yapmış olan Menderes’i bir er tokatladı ve ayıplı muameleler yaptılar kendisine.

Aynısını Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yapmak istediler ama başaramadılar. AK Parti iktidarı 13 yıldır hem darbe girişimleri, Gezi olayları ve diğer kirli oyunlara başarıyla karşı koydu hem de Barajlar, duble yollar, Üniversiteler ve diğer AK icraatlarla Türkiye’yi bölgesel ve küresel olarak güçlü ülke yaptı. Yani hem şeytan taşladı hem de ibadet etti.” dedi.

Özdağ “Milletimiz AK Parti iktidarlarından önceki dönemlerde hür iradeleriyle oylarını kullandılar ama seçilen iktidarlara sürekli birileri ortak oldu. Bunlar cuntacı askerler, kirli ve şantajcı medya patronları, sermayedarlardı. Oysaki siyasiler ve iktidarlar sandıkla gelmeli, sandıkla gitmeliler.” diye konuştu.

PARAMIZ KIYMETLENDİ VİZEMİZ DEĞER KAZANDI
Özdağ hayatta kadın ve iktidarın hiçbir şeyle paylaşılmaması gerektiğini belirterek, “Bu darbeleri hep egemen güçler yaptılar. Bu topraklarda hiçbir zaman büyümemizi istemediler. Menderes darbe sonucunda asılmasaydı önemli hizmetlerine devam edecek ve yoluna devam edecekti. Özal’da şayet hayatını kaybetmeseydi aynı şekilde yoluna devam edecekti. 1999-2001 arası bir koalisyon hükümeti kuruldu. O öyle bir dönemdi ki kepenkler siftah dahi yapılmadan kapatılıyordu. Bir ülkenin iki şeyle değeri ölçülür; Pasaportu ve parasıyla. Üniversite hocası olarak o dönemde Almanya’ya gittiğimde paramız yurtdışında itibar görmüyor ve bozulmuyordu. Almanya ve İngiltere Konsoloslukları önünde milletimiz vize alabilmek için sabahlıyordu. Konsoloslukların önünde yatmak zorunda kalıyordu. Paramız kıymetsiz vizemiz değersizdi.” dedi.

‘MUHTAR DAHİ OLAMAZ’ DEDİLER CUMHURBAŞKANI OLDU
AK Parti’nin kurulduğunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ‘Muhtar bile olamaz’ denildiğini hatırlatan Özdağ sözlerine şöyle devam etti:
“2001 yılında Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir parti kurarak, ‘Yeter söz milletin!’ dedi. Bir gazete manşet atarak, ‘Muhtar dahi olamaz’ dedi. Atatürk döneminde yazılan bir şiiri okuduğu için hapse atıldı. Vesayetçi yapı Türkiye’yi zindana çevirmek istedi. Her şeye rağmen Sayın Erdoğan yoluna devam etmek istiyor, ‘Yoluna devam edemezsin, yasaklısın’ gerekçesi gösteriyorlardı. O dönem CHP Genel Başkanı olan Deniz Baykal kaldırdı yasağını. Yasağı kaldırırken de ‘Bu adamın yasağı devam ederse kahraman olur. Zaten başarısız olur, kaldıralım yasağını’ dedi. Arkasından Sayın Erdoğan liderliğinde AK Parti millet iradesiyle seçim üzerine seçim kazandı. Ardından önümüze Cumhurbaşkanlığı dayatması yaptılar. Malatya’da ki Üniversite Rektörü, Sayın Gül’e, Sayın Erdoğan’a kafa tutuyor ve kendilerine, ‘Size Cumhurbaşkanım, Başbakanım’ demeyeceğim diyordu.

Bunları söyleyen evet bir Üniversite Rektörüydü. O Rektör sandıktan, millet iradesinden kendisini üstün görüyordu. Ama hiçbir şey sandıktan, millet iradesinden büyük değildir. Bu arada darbe girişimleri yaşandı. Menderes’e yaptıklarını aynen Sayın Erdoğan’a da yapmak istediler ama başaramadılar. 2007, 2009 seçimlerini 2010 Referandumunu kazandık. 2011, 2014 seçimlerini kazandık. Manisa’da 11 ilçeyi kazandık ama Büyükşehir Belediyesi’ni kaybettik. 2014’te Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazandık ve Sayın Erdoğan bir ilki başararak milletimizin oylarıyla Cumhurbaşkanı oldu. AK Parti 13 yıllık iktidarı boyunca bir yandan şeytan taşladı bir yandan ibadet etti. IMF’nin borçlarını ödedik, 23,5 Milyar Dolar.

Vatandaşlarımız şayet parası yoksa AK Parti iktidarlarından önce hastanelerde muayene dahi olamıyordu. Rehin kalıyordu. Şimdi vatandaşlarımız istediği hastanelere gidiyor, muayene olabiliyorlar. Bir taraftan duble yollar, her geçen gün yeni Üniversiteler, Organize Sanayiler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ‘Bunlar yetmez silahımızı, tankımızı, uçağımızı, atak helikopterimizi, arabamızı, cep telefonumuzu biz yapacağız’ dedi. Bu AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin nerelerden nerelere geldiğini gösteriyor. Siyaseti köylünün, çiftçinin, işçinin çocuğu yapmazsa, Demirel, Menderes, Özal, Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu, Recep Tayyip Erdoğan, Bülent Arınç yapmazsa askerler mi yapacak?”

BUNLAR TÜRKİYE, DEVLET VE MİLLET DÜŞMANI
Gezi olaylarıyla Türkiye’yi bazı kesimlerin karıştırmak istediğini kaydeden Özdağ, “Sandıkla yenemediklerini sokakta yenmek istediler. ‘Darbe girişimlerimiz olmadı birde sokağı deneyelim’ dediler. Başbakan o zaman yurtdışındaydı. Başbakanımız Manisalı Bülent Arınç’a geldiler ve 5 şey istediler: ‘İstanbul’da yapılan 3. Havalimanını iptal edin, çevreye zarar veriyorsunuz. İstanbul’da yaptığınız 3. Boğaz köprüsünü iptal edin, Barajları, HES’leri ve Nükleer santrali iptal edin, Gezi olaylarına karışanları serbest bırakın’ dediler. Dünya’nın en büyük Havalimanını yapıyoruz. Bütün uçaklar Amerika’dan Japonya’ya, Güney Afrika’dan, İngiltere’ye giderken İngiltere ve Almanya’da ki Havalimanlarına inanıyor. Yolcular boşaltıyor, dolduruyor, ikmalini tamamlıyor ve uçmaya devam ediyor. Bu ülkeler sırf bu Havalimanlarından 35 Milyar Dolar para kazanıyorlar.

Türkiye’nin yapmasını istemiyorlar çünkü 3. Havalimanı sayesinde bu parayı artık Türkiye kazanacak. Bu yüzden istemiyorlar. Kendi tankımızı, uçağımızı, arabamızı, cep telefonlarımızı, helikopterimizi, tankımızı üretmemizi istemiyorlar. Türkiye’nin büyümesini, güçlü ülke olmasını istemiyorlar. Biz Türkler Dünya’nın en zeki milletlerindeniz. Birinci Boğaz Köprüsünü İngilizler, ikincisini ise Japonlar yaptı. CHP’liler hemen itiraz etti. ‘Üçüncü Boğaz köprüsünü yapıp ne yapacaksınız, kaç tane araba geçecek buradan’ dediler.

Her geçen yıl milyonlarca araba sokaklara çıkıyor. Üçüncü Boğaz köprüsünü kendimiz yapıyoruz. Yani Türkler yapıyor. ‘HES’leri, Barajları, Nükleer Santralleri yapmayın’ diyorlar. Bizim mazotumuz, petrolümüz, doğalgazımız şimdilik yok. Ama İran’ın, Azerbaycan’ın, Rusya’nın, Türkmenistan’ın, Irak’ın var. Türkiye’nin yok. Böyle olunca elektriğe, enerjiye ihtiyacımız var. Elektriği, enerjiyi Rüzgarla, Jeotermalle, HES’lerle, Nükleer Santrallerle, Barajlarla sağlayacağız. O zaman mazota ihtiyaç duymayacağız. Ucuz, daha ekonomik bir şekilde elektrikle yapacağız fabrikalarımızı. Artvin’de Dünya’nın 2. Büyük barajını yaptık yaptırtmamak için her şeyi yaptılar. Güneydoğu Anadolu’da yedi küpeli gelini bitiriyoruz. Karakaya Barajı, Keban Barajı, Ilıksu Barajı, Atatürk Barajı. Bunların hepsini bitiriyoruz. Bu terör neden var? Bunlar olmadığı için var. Olmasını istemiyorlar. Çünkü bunlar yapılırsa terör bitecek. Hakkari’nin en büyük kurşunu, çinkosu var. İşlenmesini istemiyorlar.

Çünkü işlenirse terör bitecek. Şırnak’ta Dünya’nın en zengin andezit kömürleri var. İşlenmesini istemiyorlar. Fırat ve Dicle var. Orada Harran Ovası var. Muş Ovası, Iğdır Ovası var. Modern tarım yapılmasın istiyorlar. Çünkü tüm bunlar yapılırsa terör bitecek. Geçenlerde tüm illegal örgütler Tunceli’de ayaklandı. HES’leri yaptırtmak istemiyorlarmış. Ne kadar istemezlerse istemesinler biz yapacağız. Bunlar istekleriyle, dayatmalarıyla, kirli ve ayıplı senaryolarıyla Türkiye düşmanı, devlet ve millet düşmanı olduklarını gösterdiler. Biz de inadına tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet, resmi dil Türkçe diyerek hizmetlerimize devam edeceğiz. AK icraatlara devam edecek ve Türkiye’yi süper ülke yapacağız.” dedi.

İşte Kirkagac.NET farkıyla haberin video görüntüleri.

HABER: HAKAN DEMİR(İHA)









Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2015, 07:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
reis
reis - 9 yıl Önce

sayın özdağ, siz ki kutlu davamızın çilesini çekmiş insanlardan birisiniz nasıl oluyor da geçmişinizi, asil mücadelenizi, şehit arkadaşlarınızı, dava kardeşlerinizi inkar edebiliyorsunuz? evet sizin yaptığınız inkardır. tc ifadesinden rahatsızlık duyan,vatan hainleriyle masaya oturan, yolsuzluk ve hırsızlık iddiaları ayyuka çıkmış, dönemin bakanı canlı yayında ne yaptıysam rte nin emriyle yaptım demiş,paşalarımız ergenekon iftirasıyla içeri atılırken bu davanın savcısıyız demiş şimdi de paralel yaptı diyerek hukukukumuzu ayaklar altına almış, yargı bağımsızlığını katletmiş, basın özgürlüğünü mahvetmiş, kardeşliğimizi baltalayıp toplumumuzu ayrıştırmış...bir hükümette, hala meydanlarda olabiliyorsunuz? rahmetli yazıcıoğlu daha da üşüyordur siz gibileri gördükçe herhalde, esendağ, duracık ne hissediyordur acaba uzaklarda?


         Kirkagac.Net