KIRKAĞAÇ HABER

Kırkağaç'ın En Güzel Camisi Sanayi Camii Oldu

DİN VE AHLAK

Kırkağaç'ta yapılan "En Güzel Camii" yarışması sonuçlandı. Birinci olan camimimiz Manisa'da ilçemizi temsil edecek.

En Güzel Cami, Sanayi Camisi

Diyanet İşler Başkanlığını Türkiye genelinde düzenlediği “En Güzel Cami Bahçesi” yarışmasının Kırkağaç bölümünde birinciliği Sanayi Camisi kazandı. Özellikle bahçesinde ki çiçeklerin güzelliğiyle bilinen sanayi camisi birinciliği kazanırken, yarışmada 2.liği Yağmurlu Aşağı Camii, 3.lüğü de İlyaslar Konyalılar Camii elde etti. Kırkağaç’ta 1.olan Sanayi Camisi 28 Ağustos’ta Manisa’da yapılacak olan “En Çevreci Cami” yarışmasında ilçemizi temsil edecek.  Kırkağaç Müftülüğünce kurulan ve aralarında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Osman Sönmez ve İlçe Vaizi Osman Yılmaz’ın da yer aldığı üç kişilik komisyonun belirlediği en güzel bahçeli camii olan Sanayi Camisinin, Manisa’da yapılacak “En Çevreci Camii” yarışmasında da dereceye girmesi bekleniyor. İlçe Müftü Vekili ve İlçe Vaizi Osman Yılmaz birinci olan Sanayi Camisi imamı İbrahim Karataş’a başarı belgesini verirken, Sanayi Camisinin Manisa’da da birinci olmasını beklediklerini söyledi. İşte Kirkagac.NET farkıyla Kırkağaç’ın en güzel camisi olan Sanayi Camisinden görüntüler.

HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

*****

**********
















HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)


*********

**********

********

********

Yorumlar (20)

hatice akçalı 13 Yıl Önce

evet gerçektende kırkağacın camii lerinin içinde bir numara sanayi camii tebrik ederim o caminin imamını ve müezzinini emegi geçen herkesi keşke her camii böyle bakım lı olsa

i.karagöz 13 Yıl Önce

sanayi camisi gibi bahçemiz yok ama kırkağacın en büyük ve güzel camisi ALİFAKI KÖYÜ CAMİSİ

demre 13 Yıl Önce

ee neden ozaman sanayi camisi seçilmiş hocam..yoksa şikemi yaptılar :)

cemaat 13 Yıl Önce

vaiz osman hocayı hep takdir etmişimdir ama hocam keşke bu teşekkür belgesini cami göevlisine değil de bahçe işiyle ilglenen hacı abiye verseydiniz, çünkü o bahçe hacı abi sayesinde var,tüm kırkağaç halkı bunu biliyor

ferdi 13 Yıl Önce

cemaat rumuzlu arkadasıma katılyıorum.caminin imamı namaz kıldırmak dısında camiyle ilgilenmiyorki.ne yapıyorsa hacı abi yapıyor.bencede ona vermeliydiniz.yanlış yapmıssınız.ayrıca lifakı köyü camisinin ilk üçte olmayasını hayretle karsıladım

halide 13 Yıl Önce

tebrik ediyorum.güzel bir yarısma bence..kimin aklına geldiyse alkışlıorum.manisada artık birincilik bekliyoruz

yaser 13 Yıl Önce

sanayi camimizin tüm çalışanlarını kutluyorum

ali fakılı 13 Yıl Önce

ali fakı köyü camisi en güzel camidir kınıyorum jüriyi

mehmet özkan 13 Yıl Önce

caminin kuruluşundan bu güne kadar emeği çok büyük olan hacı mustafa danacının ellerinden öperim.caminin her yerinde parmak izi vardır bahçesinde olduğu gibi..

i.karagöz 13 Yıl Önce

Arkadaşlar Alifakı köyü camisi yarışmaya katılmadı çünkü baştan şike yaptılar neymiş efendim çevresi bahçesi de güzel olcakmış. eeee o zaman yarışmaya sanayi camisinin kazanacağı kesin..

selçuk albayrak 13 Yıl Önce

böyle bir yarışmanın yapılmasıçok güzel ve yerinde birdavranıştır ama gönül isterdiki bu belge örnek alınacak bir büyük kişilik olan sayın hacı mustafa danacıya verilsin ama hacı abimin böyle bir belgeyede ihtiyacı yok obizim gönlümüzde hep birinci.hürmetle ellerinden öperim baba dostu hacı ağabeyim allah sana uzun ömür versin.

VAİZ 13 Yıl Önce

İlyas hocam,öncelikle şike lafını kullanmakla ayıp etmişsin. İkincisi, yarışmanın kriterlerini biz değil, Diyanet işleri başkanlığı belirledi, burada amaç,çevre düzeni ve bahçesi en güzel olan camiyi belirlemekti. Siz zaten alifakı köyü camisi olarak yarışmaya katılmadınız ki 1. olasınız...Evet, Alifakı köyünün camisi de muhteşem yapılmış, ama en çevreci cami seçilemeyeceğini siz de takdir etmiş olmalısınız ki, jüriye cami fotoğraflarını getirmekten imtina ettiniz. Kamuoyunu yanlış bilgilendirmemeni önerir, saygılar sunarım.

alifakılı cemaat 13 Yıl Önce

ilyas hocam bizi aydınlattıgınız için tesekkür ederim.haksızlık dediğiniz gibi en bastan yapılmıs zaten.gerekirse ali fakılılar olarak itiraz edelim

i.karagöz 13 Yıl Önce

şike kelimesini (DEMRE) rumuzlu arkadaşa atfen kullandım diyanettte şike asla olmayacağını herkes biliyor buna alınmanıza gerek yok. ama camilerin sadece bahçe ile değerlendirilmesi bizleride üzdü. diyanet iş.bşk bunları dikkate alması gerkir. sadece siçeğe böceğe değil cemaate ve camiyede bakalım. alifakı köyündeki cami ve cemeat kırkağaın hiçbir yerinde yok. buda bizim gururumuz dereceye gerek yok. Bu camiyi kendi imkanlarıyla yapan ve içini cemaatiyle süsleyen Alifakılılara rabbim derecesini vermiştir.

kadir aksoy 13 Yıl Önce

İmam-ı Azam Bence Daha Guzeldi..

ümran özkurnaz 13 Yıl Önce

CAMİLER CEMEATİN TOPLANMA YERİDİR TEMİZ OLMASI YETERLİDİR.

delikız 13 Yıl Önce

ya böyle bir caminin kırkağaçta olacagı hiç aklıma gelmezdi.yani çok şaşırdım.15 yıldır kırkağaçtayım ilk kez görüyorum sanayi camisini.gidip gezmek isterim.

hercai 13 Yıl Önce

ali fakı köyü camisini merak ettim.bence yarısma eger alifakılıların dediği gibi dogruysa tekrar yapılmalı.haksızlık var gibi görünüyor.

s.h.t 13 Yıl Önce

Muhterem Hacı Mustafa DANACI amcaya sanayi esnafı minnettardır. Allah Ondan Razı Olsun.Caminin Güzelliğinin her zerresinde onun emeği vardır.

VAİZ 13 Yıl Önce

Yarışmada en güzel camiyi değil, en çevreci ve bahçesi en güzel cami yi seçmemiz isteniyordu, öyle de yapıldı. bütün camilerimz güzeldir.Çirkin cami yoktur.Yeterki cemati olsun...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.