KIRKAĞAÇ HABER

BOZ ve ÖZTÜRK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

DÜĞÜN HABERLERİ

Kırkağaçlı Kadir Boz'un kızı İrem ile Özer evliliğe ilk adımı attılar. İşte video ve fotoğraflar.

BOZ ve ÖZTÜRK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Kırkağaç’ın yetiştirdiği Akhisar’ın tanınmış fotoğraf sanatçılarından Özge Fotoğrafçılık’ın sahibi Kadir Boz’un Müzik öğretmeni kızı, yine kendisi gibi müzik öğretmeni olan Özer Öztürk ile nişanlandı.

Ankara Gazi Üniversitesi Müzik Öğretmenliğinden mezun olan İrem Boz ile Özer Öztürk’ün Ankara’da 4 yıl önce soğuk bir Sonbahar günü başlayan arkadaşlığın evliliğe giden yolda Ege'nin sıcak bir İlkbahar gününde Ege Tenis Akademisi Spor Tesislerinde görkemli bir Nişan töreniyle nişanlandılar. Genç çiftler İrem ve Özer'i bu mutlu günlerinde sevenleri yanlız bırakmadı.

Gecede büyük bir titizlikle hazırlanan ve gecede tüm misafirleri güler yüzle ağırlayan Stüdyo Özge Kadir Boz, Damat Özer'in anne ve babası Fadime-Remzi Öztürk, nişan törenine katılan davetli ve misafirlerin masalarını gezerek hoş geldiniz dediler.

Genç çiftler İrem ve Özer'in nişan yüzüklerini gelinin dayısı Muammer Uğur Baysal “Değerli misafirler, güzel çiftin nişan yüzüklerini takmak üzere beni görevlendirdikleri için Boz ve Öztürk ailelerine teşekkür ediyorum.

İrem benim rahmetli ablamın torunu, Özer bizimde tanıdığımız pırıl pırıl bir delikanlı. Onlar üniversitede arkadaş oldular, birbirlerini sevdiler ve birlikteliklerini bu güzel geceye taşıdılar. Sizlerde bundan sonra kuracakları hayatın ilk basamağında onları yalnız bırakmadınız, sizlere de gençler ve aileler adına teşekkür ediyorum. Allah tamamını erdirsin ömür boyu mutluluklar diliyorum" diyerek kurdeleyi kesti. 
 
Ziyafet Restoranın titizlikle hazırladıkları 3 katlı özel pastayı genç çiftler İrem ve Özer, konfeti, ışık şov ve alkışlar eşliğinde kestiler.

Ege Tenis Akademisi Spor Tesis müdürü Mehmet Güneri ve ekibinin, Ada Yemek İşletmecisi Nigar-Varol Burkay ve ekibinin hazırladığı yemekler ve Sihirli Dünyam Sevilay Çoban organizasyonluğunca olağanüstü performansları ile gerçekleşen yemekli nişan töreninde, Gelin ve damadın Ankara’dan gelen kendileri gibi müzik öğretmeni arkadaşları Özgür Er, Ali Sökülmez, Aziz Üstüner ve Eylül Karabağ’ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla geceye katılan davetli misafirler pistte oynayarak eğlenilen gece mükemmeldi.

Kırkağaçlı Kadir Boz’un kızı İrem’le “Çökertme” oynaması geceye ayrı bir renk kattı. 

Gecenin sonunda duygularını sorduğumuz gelinin babası Kadir Boz: “Öncelikle kızımın gelin çiçeğine bugün hayatta olmayan, kızımın Anneannesi, babaannesi ve dedesinin fotoğraflarını işleyerek bir anlamda onlarda o gece bizlerle birlikte olsun istedik ve gerçekleştirdik. Sonrasında ise aile ve dostlar ile küçük bir gece planladığımız için ne yazık ki bir çok akraba ve dostumuzu konuk edemedik öncelikle onların engin hoş görülerine sığınıyorum. Daha sonra ise; Sadece Kendim, kızım, damadım ve dünürlerim adına değil.

Konuklarım adına da zarif bir gecenin hayalinde oldum hep. Umarım başarmışımdır.. Bu organizasyonda bana destek olan, “Ne yapabiliriz” kaygısıyla beni sürekli arayan ve “Bize görev ver” diye gerek telefonla Ankara’dan, Antalya’dan, İzmir’den gerekse bizzat gelerek destek veren tüm akraba ve dostlarıma teşekkür ederim… Gecemizde küçücük eksiktik, ancak Ankara, Kırkağaç, Çorum, Tokat, Bursa, Antalya, İzmir ve Akhisar’dan gecemize katılan akraba ve dostlarımız sayesinde yalnız değildik. Hepsine minnettarım” dedi.

Bizde Kirkagac.NET ailesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

HABER DÜZENLEME: HAKAN DEMİR(İHA)










































































































































Yorumlar (3)

vatansever 10 Yıl Önce

allah tamına erdirsin,ömürleri boyunca bu mutlu gece gibi olsun ,beni bir baba olarak en çok duygulandıran ve gözlerimi yaşartan foto alttan 18.mutluluklar

akın yakıt 10 Yıl Önce

kırkağaç'ımızın yetiştirdiği fotoğraf sanatçısı sevgili kardeşim kadir boz'un mutluluğunu gözlerinden okumak mümkün..kendisi gibi sanatçı ruhlu müzik öğretmeni kızı irem'e değerli damatlarına bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..

kadir boz 10 Yıl Önce

hemşehrilerimden böylesine zarif yorumlar almak benide çok duygulandırdı.. çok teşekkür ediyorum...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.