KIRKAĞAÇ HABER

NEZİHE KOLOĞLU İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE DESTEĞİ

EĞİTİM

Kolin İnşaat yetkilileri Nezihe Koloğlu İlkokulunda eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.

Nezihe Koloğlu İlkokulunu ilçemize kazandıran Kolin İnşaat yetkilileri bu okulda eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteğinde bulundu.

Kırtasiye dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Boncuk, Okul Müdürü Şaban Lenk ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Malzemelerine kavuşan öğrenciler büyük sevinç yaşarlarken, konuyla ilgili Kirkagac. Net’e bilgi veren Okul Müdürü Şaban Lenk “Okulumuzu yaptıran her zaman yardımlarını esirgemeyen kolin inşaat şirketi tarafından tüm öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıldı.

Kolin inşaata, hidrojen çalışanlarına ve her zaman yanımızda olan ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Halil Boncuk'a teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)





























Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.