KIRKAĞAÇ HABER

Ümmetoğlu'nda Mezuniyet Şöleni(VİDEO)

EĞİTİM

Eczacı Engin Ümmetoğlu Lisesinde mezuniyet şöleni vardı. İşte video görüntüleri.

Ümmetoğlu Lisesinde Mezuniyet Şöleni(VİDEO)

İlçemiz Eczacı Engin Ümmetoğlu Lisesi bir mezuniyet gecesi düzenledi. Okul bahçesinde yapılan geceye Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Garnizon Komutanı Albay Semih Okyar, Cumhuriyet Başsavcısı Onur Özkır, Belediye Başkan Vekili Engin Ümmetoğlu, MHP İlçe Başkanı Vedat Terdi, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Tavşancı, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Uysal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Turgut, okul müdürleri, daire amirleri ve yaklaşık 500 kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Okul Müdürü Mehmet Çakır’ın konuşmasıyla devam etti. Daha sonra şiir, şarkı ve skeçlerin yer aldığı bu muhteşem gece öğrencilerin tek tek sahneye çağrılması, diploma ve kep atma törenleriyle sona erdi.
İşte Kirkagac.NET farkıyla geceden görüntüler.
HABER: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
KAMERA-FOTOĞRAF: ZEKİ-SERDAR(Kirkagac.NET)



HABER: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
KAMERA-FOTOĞRAF: ZEKİ-SERDAR(Kirkagac.NET)

******




























































HABER: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
FOTOĞRAF-KAMERA: SERDAR-ZEKİ(Kirkagac.NET)



*********

**********

********

********

Yorumlar (30)

gizem yurtlak (çalışkan) 13 Yıl Önce

çok güzl bi gece olmuş bunlar bir kere yaşanıyor tadını iyi çıkarmışlar vallahi keşke bnmde yeniden o gnm geri glse çok gzeldi vallahi baktıkça hatrladım. niyaziyide sunucu yapmışlar olmasa şaşardım zaten.:)

hülya 13 Yıl Önce

Düğünlerde bile giyilmeyen kıyafetler okul gecelerinde giyinir oldu.Gecelik kıyafetlerle okul mezuniyet gecesi yapılıyor artık.Gerçi Engin ÜMMETOĞLU seviniyordur. Ne kadar modern değilmi.Kız çoçuklarını bu kıyafetler içine sokak ve kendini modern sanan asıl gerici zihniyeti kınıyorum.Okul müdürleride İlçe milli eğitimde önlem almıyor artık Alamazlar çünkü ilçe milli eğitim uyuyor.Uyuyun bakalım iyi uyumalar.

SULTAN 13 Yıl Önce

Ailelerin izin verdiği hiç bir şey kimseyi ilgilendirmiyor. sakıncasıgörüntüyse bakmazsın, hoş olanı görmek, alkışlamak eleştirmekten, daha doğru olsa gerek.

melalahat 13 Yıl Önce

Valla porogram pek hoştu. Ayrıca kimsenin namus bekçisi değiliz. Aile isterse kim ne diyecek.

hülya 13 Yıl Önce

orası kamusal alan başörtülü olanı çıkartmayacaksınız baş örtülü olana irticai diyeceksiniz.Sonrada ailelelr nasıl isterse o şekilde giyinsin diyeceksiniz sizi çifte standartçılar sizi.Namus bekçiliğiyle alakası yok.Özgürlüklerle ilgisi var.Nasıl geceliğe benzeyen kıyafeti o kamusal alana sokuyorsunuz.Olmaz öyle şey.Düşüncenizi değiştirin beyler özgürlüğü görüyorsanız baş örtülüyüde tanıyın.Evet öğrencilerin kıyafeti örf adetimize zerre kadar uymuyor.Yönetmeliklere uymuyor.Hemde okulda .Birde yetkililer izin veriyor.

Ali Erdem 13 Yıl Önce

Buna insan nasıl dayanır?-----------------, seni kim ürküttü böyle hayasızca dil uzatıyorsun insanların yaşamına.Seni bir tanısak acaba neyin var görsek.Baş örtülüye kim ne yapmış kışkırtıcı kadın?Orda annesi baş örtülü kızı olan aileler seni bir tükürükle boğar.------------l.O gençlerin her biri saçının telinden tırnağına kadar anne babasının göz bebeği. --------------------------- İŞARETLİ YERLER KURALLARA UYGUN BULUNMAMIŞTIR

Ali Erdem 13 Yıl Önce

-------------- kamu sensin alanda sana koşsun.--------------------------O gördüklerinin tümü Kırkağaç'ın saygın onurlu insanları.------------------------------onlara böyle laf etmeye hakkı olmamalı.Buna fırsat tanıyanlara kızıyorum.Sana değil.--------------- --------------------- İŞARETLİ YERLER KURALLARA UYGUN BULUNMAMIŞTIR...

emre arpak 13 Yıl Önce

okul da basortusu takmak yasak ama bara gıder gıbı gıyınmek . gercekten cok guzel bı kıyafet yonetmelıgı war basortulu katılamıyorsun fakat ıstedegıın kadar dekolte gıyınebılırsın tabı oraya gelenlerın bakacak bır yerı olsun dimi

aSa 13 Yıl Önce

Karşındakine bu kadar kızsanda böyle ağır yazmak sana yakışmamış.Burada aynada olduğunu unutma kardeşim.Herkes kendini ifade ediyor.Onuda öyle kabullenmek lazım.Aslında iyilik yapıyor.İnsanlarımızın takıntılarından umdukları ile bulduklarını çıplak şekilde görmemizi sağlıyor buradaki yazılanlar.Kendini toplum dışında hissetmenin sancısı hiç küçümsenmemeli.Sancının olduğu yerde, nasıl tepki vereceğine kural konmuyor.Bu uzman görüşüdür. O kızımızın mutlaka haklı nedenleri vardır.Yaşamının gizli kalmış bölümlerinde baskı duyduğu yüzleşemediği ne açmazları vardır kim bilebilir bunu.Buradan hakaret ettiğini herkes görüyor.Oysa burada yorum görüş açıklayın diyor, hakaret edin denmiyor.Bunu bile anlayamayana kızmak değil tedavi önermek lazım.Hülya kızımız kusura bakmasın ama tedavilik anlayışı var malesef.Bir çok yorumuna tanık oldum, hakaret ve küfüre yakın yazlarla giriyor buraya.Oysa onunda bir yeri var, kimseye hakaret etmeyecek bir yerde.Onu kullanırsa daha yapıcı olur. Site sahibi burada saygıya değer bir ortam yaratmış, ona kızmak haksızlık olur.Hülya'dan daha yapıcı ve herkese saygılı görüşlerini beklemek dileği ile diyelim. Ümmetoğlu saygı değer bir hayırsever.Çağdaş uygar bir eğitim yuvası yaptırdığı için bizler ona saygı duyuyoruz.Mutlaka saygı duymayanlarda olacaktır.Ama bunu hak etmediği yerlerle ilişkilendirmek bir az ahlaksal meseledir. Oradaki yüzlerce ailyi rencide edecek bir siyasi düşünce olamaz.Kaldıki orada tüm partilerin temsilcileride var.Bir az saygı.

Alifakili 13 Yıl Önce

Bu arkadaşlara alışalım.Yarın sokakta kızlarınız saçlarından süründürülürken gıkınız çıkamayacak.Orta Çağın cadı avcıları bunlar.Sözde müslümanlık diye susalım bunlara.Aman onlara uymaya çalışalım ayıp olmasın.Hoca efendi, şıh efendi, imam efendi diye başımıza alalım.Alalım bakalım yetineceklermi?Görüyorsunuz kadını, kızı, erkeği fark etmiyor iş ortaçağ cı olmak olunca.Bunlara Allah fırsat vermesin. Müslümanlık bunlarla başladı.Bunlar gelmeden müslüman değildik.Oh oluyor, konuş Hülya söz senin anlat dinlesin koca koca kaymakamlar, belediye başkanları, komutanlar, öğretmenler, anneler , babalar senden öğrensinler neyin ne olduğunu.Afferin size.Emre Arpak kadar bilmiyorsanız Hülya'dan ders alacaksınız. Vedat Terdi Ömrünü siyasete vermiş ama bir Hülya kadar olamaış.Sadrettin Küçük hoca o kadar kitap yutmuşsun ama boşuna, bir Hülyamız kadar bilmiyorsun. Salla Hülyam Kırkağaç'a sen yakışacaksın.

Mehmet Yiğit 13 Yıl Önce

Arkadaşım Size ne . Bu insanların aileleri karışmıyor SİZE NE . Siz kimsiniz hesap soruyorsunuz . Aileler bişi demedikten sonra size ancak susmak düşer Sacma Salak yorumlarınızı kendinize saklayın

ulkucugenc 13 Yıl Önce

Siz kimsinizki Vedat TERDİ ' ye Sadrettin KÜÇÜK'e laf söylüyorsunuz . Nerden Nereye geliyorsunuz. O Sadrettin Küçük Olmasa öğrencilerin vay haline . Hiç bir şeyi bilip bilmeden konusuyorsunuz .

@karakurt 13 Yıl Önce

mezun olan öğrencilere hayatta başarılar diliyorum

g.i 13 Yıl Önce

işte akp zihniyeti akp okulları bu hale getirdi

aynur 13 Yıl Önce

nerde o eski günler.nevzat sezginleri ali angıları arıyor okul.rezalet başka bişey değil

Alifakili 13 Yıl Önce

Okuduğunu tam oku.K-------, komik olduğu kadarda kabasın.Dingil önce yorumu tam oku.Ondan sona Terdi'ye Sadrettin'e ne demek istenmiş anlarsın.Allahım ---------işte siyasi düşünceye göre olmuyor.------- her tür siyasetin içinde kendine yer buluyor.

nezaket 13 Yıl Önce

o Kamusal alanda hepimizin annesi basortuluydu. Ayrica herkesin annesi ordaydi. Simdi benim de ailemin siz akpye oy attigini dusursek siz kendi secmeminize laf atiyorsunuz. Benim artik size bu cahil insanlara oy vermememi beklemeyin. Hulyacim sen akpyi temsik edemezsin. Bunu anliyorsun degil mi? Sadrettine sen kurban ol. Allah ondan razi olsun. Onu ne kadar tanidigin belli. Simdi tum kamu görevlilerinin akp ye ne kadar yakin oldugunu kirkagactaki halkin %65nin akpye oy attigini dusunursek, sen artik %65 degil %5 e hitap eden vbir zihniyet olmussun. Sevgili alifakili yesinler senin laflarini cahilligin nsilda cosmus. Allah sana hidayet versin. İki kizimiz biraz acik giymis ailesi izin vermis sen kalemle elestiriyorsun. Sana mi kaldi namus bekciligi. Namusumu ben korurum. Sen bakma zina yapiyorsun. Edep haya sahibi iseniz ayiplari gormez ortersiniz. Elestirmez onun yaninda olur çikmazlarina karsi kalkan olursunuz. Bu isler elestirerek olmaz. Arkadaslik kurar yardim edersiniz. Allah'a ema

nurdan 13 Yıl Önce

Cok tatli bir aksamdi. Her cok guzeldi. Kirkagacta ne kadar cok namus bekcisi varmis. Hulyacim sizi guvenlik gorevlisi olarak okulumuza bekleriz. Karismaya kalktiginizda isinizden olacaginizi unutmayin. Sizin isiniz elestirmek degil. İsinizi yapin. Ayrica acik kimliginizi merak ediyorum. Sizi tanimak isterdim. Gencliginizi merak ediyorum. Facebook adresinizi yollar misiniz? Cahilliginize hayran kaldim. Sizi facebookta durtmek isterdim.

sabriye 13 Yıl Önce

Sizi gidi oy avcilari sizene bizim kiyafetimizden. Oy kapmak icin kendi secmenine laf atiyorsun. Safinaz oy kaybediyorsun. Ülkeyi yönet inançlarıma karışamazsın.

Ali Erdem 13 Yıl Önce

Ne varmış o sözlerdede uygun düşmedi?tekrar ediyorum bu ------------- oradaki yüzlerce insanı ahlaksızca afişe etmesi uygunda ona yapıştırılan ------------ lafımı uygun düşmedi.O zaman uygununu yazayım tam anlamı ile o bir -----------------------------olmasa tertemiz insanların giyim kuşamlarından (kendisi giyimden yakınırken hemde) öyle ahlaksızca uygdurma örf adetten dem vurmaz.hangi kuytuda ona dokundurmuşlarki bu kadar fevaran ediyor ---------------.--------------------------orada olanların giyim kuşamlarından bu kadar cüretkar söz ediyor.------------------- EĞER BU TÜR YORUMLARINIZA DEVAM EDERSENİZ IP NUMARANIZ SAVCILIĞA BİLDİRİLECEKTİR....

hülya 13 Yıl Önce

Beyler yazıyı tekrar tekrar okuyun kafası büyük olanlar anlamamış.Hakaretle bir yere varamazsınız.Ben yine sözümün arkasındayım özgürlükler konusunda.Kim ne derse desin.Birisine tanınan özgürlük diğerinede tanınsın.Eğer yönetmelikde uygulansın.Değilse. hakaretle beni susuturamaz kimse bunu kafanıza sokun.oldumu.

merve 13 Yıl Önce

Hulya adli kisi gercekten var mi?

Alifakili 13 Yıl Önce

Sendemi kafayı yedin.Bir insan okuduğunu yazanın anlattığı gibi yoksa kendi önyargısı ilemi anlamalı?Ne çarpici bir örnek.2 kişi oldu okuduğunu anlamamakta ısrar ediyor. Ben orada Sadrettin Hoca ve Terdi kardeşimi aşağılamamışımki.Bir okusan anlayacaksın ama iyi oku.Aman ha oyunuda sakın okuduğunu anladığın gibi anlayıp verme.Ne olur.iyi anla. KOmiklik bunlar ya.Vallahi komik.

ulkucugenc 13 Yıl Önce

Ali Erdem Agzına sağlık biraz ağır olmus ama hak etti o hülya denen kişiliksiz insan.

gizem yurtlak (çalışkan) 13 Yıl Önce

her sene aynı şeyler aynı yorumlar geçen sene ben mezun oldum aynı şyleri bizede söylediler. yine olsun yine giyrm elbisemi yine çıkar oynarım çoşarım hiç farktmez. ben o gnleri bir kere yaşıyorum o yaşmda bir krer oluyrm o okuldn bir kre mezun oluyoruum herşy bir ilk orda o yzden özenci çok farklı dygusu çok farklı. bazı insanlar hala at gözlüğyle bakıyolr olaya başınızı kaldrn braz bakn baklm dnyada neler oluyr hngi çağdsın. kırkağçta böyle hülya zihnytli insan oldğu sürece ordan bi pok olmz. sadrettin hocaya laf etcek insannn ilk önce kndisninn ne oldğunu blmei lazm hiç bir şklde hocamızı ezdrmeyiz biz zahide ve ali angı hoca zamannda da okuduk onlarda çok ileri görş insnlr sizn düşndüğnz gbi at gözlüğyle bakmıolr etrafa...

melike 13 Yıl Önce

lifakılı açık kimliğini söyle sen de akp lisin değil mi açıkça söyle hülya yanlış konuşuyor? bin dereden söyleme bak yanlış anlaşılıyorsun. yanlış anlayanlar da komik oluyor. ah be abim sen zihniyetini söyle açık adresini ver de gerizekalı duruma düşme asıl koca kafalı senmişin de haberin yokmuş değil mi herkeste sen yanlış anlamış. VAY KOCAKAFALI ALİFAKILI VAY. VAY --------- AKPLİ SENİ VAY. SEN KİMSİN Kİ KOCAKAFALI ÜLKÜCÜ DİYE BİLİYORSUN BAŞKALARINA. DELİKANLISAN KİMSİN SÖYLE DE BİZ DE SENLE TANIŞALIM. ÇAYINI İÇELİM. YANLIŞ ANLAŞILMIŞSAN HELALLİK ALALIM SENDEN. AMA MİLLETE KOMİKSİN -----------------N DEME. SENİ TAKİYECİ SENİ İKİLİ OYNAMAK HOŞUNA MI GİTTİ. NECİSİN BİR BİLELİM. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ahmet Burgaz 13 Yıl Önce

Aileleri izin verdiyse ve de kendi hür iradelerine göre de bu şekilde geceye geldilerse kimsenin onları böyle giyindikleri için eleştirmeye hakları yok. Gayet de şık olmuş kızlarımız. Herhangi bir de abartı yok. Bunun yanında kızlarımız baş örtülü çıksalardı da yadırgamazdım. Eğer özgürlükler ülkesinde (?) yaşıyoruz diyorsak bu gibi tartışmalar da olmamalı. Saygılar.

alifakılı 13 Yıl Önce

ben kesinlikle sadrettin hocama laf söylemedim. sadece hülya gibilerçok biliyor demek istedim. ben akp karşıtıyım. haddime mi düşmüş ben mecaz yaptım. Hülya biliyor onlara kaldı bu memleket demek istedim. Tekrar özür dilerim.

mevhibe 13 Yıl Önce

Anneler şimdilik mesaj atamıyor. Bilinçli olanlarda var ha unutmayın---------

ADMİN-YAYIN KONTROL 13 Yıl Önce

DEĞERLİ ARKADAŞLAR; SİTEMİZDE HERKES GÖRÜŞÜNÜ BELLİ SINIRLAR İÇİNDE AÇIKLIYOR BİLGİLERİNİ PAYLAŞIYOR. BURADA SORUN YOK. ANCAK GÖRÜŞLERİNE KATILIR YADA KATILMAZSINIZ HER KESİN YAŞAM BİÇİMİ KENDİSİ İLE İLGİLİDİR. RESİMLERDE GÖRDÜĞÜMÜZ KİMSELER GERÇEK KİŞİLER. AMA BURADA YAZANLAR SANAL OLDUKLARINDAN KİŞİLİKLERİ HAKKINDA SÖZ SÖYLEMELERİ NORMAL DEĞİL. TAKTİR EDERSİNİZKİ BU HİZMETİ VERİRKEN HAK ETMEDİĞİMİZ TENKİTLERİ ALMAMIZ ADİLCE DEĞİL. HAKARETE VE SÖVGÜYE BAŞ VURAN IP NUMARALARINI SON KEZ UYARIYOR OLMAK İÇİN BU UYARIYI YAZMAK DURUMUNDAYIZ. DEVAM ETMESİ HALİNDE IP BANLAMA VE MAHKEME YOLUNA GİDECEĞİMİZİ SÖYLEMELİYİZ. TÜM YORUMCULARIN DİKKATİNE VE SAĞ DUYUSUNA GÜVENİMİZ DEVAM EDİYOR. BU OLAYI İSTİSNA KABUL EDELİM. İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.