KIRKAĞAÇ HABER

AYAĞINDA DOĞUŞTAN AY YILDIZ VAR

GÜNCEL

T.C ve Ay Yıldız tartışmaları bir yana dursun, Kırkağaç'lı Fatih'in ayağında ki doğuştan Ay Yıldız lekesi, görenleri hayrete düşürüyor.

AYAĞINDA DOĞUŞTAN AY YILDIZ VAR

Son dönemde yaşanan T.C ve Ay Yıldız tartışmaları bir yana dursun, Kırkağaç'lı Fatih'in ayağında ki doğuştan Ay Yıldız lekesi, görenleri hayrete düşürüyor.

Anadolu İmam Hatip Lisesi 2.snıf öğrencisi Fatih Topuz'un ayağında ki doğuştan bulunan lekenin ay yıldız şeklinde olması dikkat çekiyor.

Kirkagac.NET'e konuşan 16 yaşında ki Fatih Topuz "Ayağımda ki lekenin ay yıldıza benzemesi ve ay yıldızlı Türk bayrağımızı andırıyor olmasından dolayı gurur duyuyorum.

Gerçekten herkese nasip olmayacak bir şey. Allah'a binlerce kez şükürler olsun ki Türk bayrağını vücuduma doğuştan işlemiş. Bu leke bana rahatsızlık değil çok şükür ki mutluluk veriyor" diye konuştu.

İşte Kirkagac.NET farkıyla Kırkağaçlı Fatih Topuz'un ayağında ki Ay Yıldız lekesi.

ÖZEL HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN





TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar (8)

hayati 11 Yıl Önce

vay anasını be

ersen 11 Yıl Önce

vallahi süpermiş.millet dövme yaptırıyor fatih kardeşin doğuştan var ayyıldızı ersen-soma

herkül 11 Yıl Önce

memlekette ay yıldız tartısılırken iyi bir haber olmus

kemalettin 11 Yıl Önce

süper bişey ya

diyarbakırlı 11 Yıl Önce

aman ne güzel ne güzel..güldüm sadece :d

karakurtlu 11 Yıl Önce

biri bu habere gülmüş sadece bir insan babası türkiyeli değilse elektirik parası vermez ise elektiriği kaçak kullanır ise vergi vermez ise kısacası devlete hiç bir faydası yok ise amma her şeyi devletten bekler ise türkiyenin bayrağından nefrette eder türkiyeye kalleşlikte eder ben türkiyeliyim ve bundan gurur duyuyorum türkiyeyi bayrağı sevmiyen türkiyeyi terk etsin

SercaN 11 Yıl Önce

o güzel ayak gülene -----

Songül 11 Yıl Önce

diyarbakirli hiç kimseye zara vermeden en kisa zamanda bir psikoloğa gitmende yarar var . çünkü senin hiç bir davranişin normal değil.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.