KIRKAĞAÇ HABER

Belediyeden Her Hafta Lokma Hayırı

GÜNCEL

Kırkağaç Belediyesinden her hafta lokma hayırı uygulaması.

Belediye’den Her Hafta Lokma Hayrı

Kırkağaç Belediyesi bundan böyle her hafta Perşembe günleri Karaosmanoğlu Camii önünde lokma hayrı düzenleyecek. İlki dün gerçekleştirilen lokma hayrına büyük ilgi gösteren Kırkağaçlılar bu uygulamadan oldukça memnun kaldılar. Konu ile ilgili kirkagac.net’e bir açıklama yapan Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz "İlçemiz pazarı olan Perşembe günleri pazarcı esnaflarımızın, dar gelirli vatandaşlarımızın, ilçemiz kasaba ve köylerinden gelen  halkımızın bir nebze olsun ihtiyaçlarını gidermek maksadıyla böyle bir uygulamaya başladık. Allah hayırlarımızı kabul etsin" diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR











HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR


***********

***********

Yorumlar (32)

zeki albay 13 Yıl Önce

güzel bi iş başarılarını devamını dilerim.

gizem özbağış 13 Yıl Önce

yapıcak başka işimiz yok nede olsa herşey gayet güzel ve yolunda akpnin parasını nereye nası harcayacağını şaşırmışlar abartının gövde gösterisinin bu kadarı pes!

muraty 13 Yıl Önce

başka faaliyeti yok başkanın başka birşey yapmaya zaman harcamaya düşünmeye gerek yok boya gözleri gitsin komik adam

saim 13 Yıl Önce

hayır mı? vee gedüz mü puhahahaha

ersin 13 Yıl Önce

her hafta demek suyunu çıkartmak demek

iş lazım 13 Yıl Önce

GEÇİCİ ÇÖZÜM LAZIM DEĞİL BAŞKANIM BİR GÜN KARNIM DOYMUŞ NE YAPAYIM İŞ İSTİYORUM BEN ANLADINMI İŞ HERGÜN TOK GEZMEK İSTİYORUM PERŞEMBEDEN PERŞEMBEYE DEĞİL. 2 SENE OLUYOR VAATLERİN HAVADA KALDI FARKINDASIN DEĞİLMİ? KASILA KASILA GEZMEKLE OLMUYOR BU İŞLER İŞ NERDE BAŞKANIM İŞ?

muraty 13 Yıl Önce

iş lazım yazma be kardeşimadını yazda bilsin başkanda yeter çıksın artık sesimiz yeter

Vatan SEVER 13 Yıl Önce

Sayın Başkan Tebrikler. Vatandaşın cebinden alınan vergilerle çok güzel işler yapıyorsunuz.Sizin ve AKP yandaşlarının değil bu dünyda öbür dünyada bile yatacak yei yok. Yazıklar olsun İnsanların cebinden aldıklarınızla lokma döktürüp hayır diyorsunuz.Hayır olsun . Sizler Kırkağaç gibi kapalı toplumlarda ancak bunu yaparsınız. Adına Hayır dersiniz ve avutulmuş soyulmuş inasanımızda bnu yer. Sende yedin mi bari ? 13 Haziranda geliyoruz. Uykularınız kaçıyor. Bunların hesabını soracağız. Sizden ve yandaşlarınızdan.

vatandaş 13 Yıl Önce

ya lokmaya kadar haber olduda bugünde arkadaşlar arasında konuştuk bu yeşil portakalın önündek sergiler niye haber yapılmadı?

gizem özbağış 13 Yıl Önce

bende onu diyecektim vatandaş rumuzlu arkadaş benden önce yazmış bende merak içerisindeyim niye haber yapılmadığı konusunda. insanın aklına bir sürü şey geliyor ister istemez bir çekince, korkumu var da özel istekle haber yapılması istenmedi diye düşünmemek elde değil. keşke yeri gelsede söyleyeceklerimizi söylesek başkana!!

ismet 13 Yıl Önce

haber yap hakan demir haber yaaappp haber yappp:)

ersen 13 Yıl Önce

bence iyi düşünmüş başkan bey.ne varki bunda.Allah kabul etsin ersen-soma

aynur 13 Yıl Önce

her hafta olması gayet güzel.tebrikler

sevim 13 Yıl Önce

lokmacıya büyük para kazandırıcak başkan başka bir şey çıkaramadım ben bu işten

ali 13 Yıl Önce

çünkü sisden bu memlekette ne koy olur nede kasaba. onun için akp nin yaptıklarını kıskanıyorsunuz.siz ancak böyle internetten yazarsınız.sizden hiç bişe olmaz.

süleyman süleyman 13 Yıl Önce

gedüzzzzzz sen benim ödediğim vergi ile iller bankasından adıma gelen para ile lokma döktürtemezsin seçimde koşturdum ellerim ayaklarım ırılsaydıda sana oy vermeseydim , verditmeseydim sandık gelecek tekrar bir daha ineceksin meydanlara işte o zaman bol bol bol hava alacaksın sana bol lokma dökmeler.

vatandaş 13 Yıl Önce

akp nin yerel seçimlerdeki sılagonu büyükdüşündü vehalkımız seçimde büyükdüşünsünlerdiye oyuna akp ye verdi onlarda düşüne düşüne icrat olarak buyüzeysel faliyetler yapıyorlar çünki kırkağacımızın şuküçük iki ilçe olan akhisar ve somanın yanında okadar ileriki hiçbir ihtiyacı yok ben buna bakıp iki üçdönem önce anlatılan masallarla kızılan o kişiye bunlara görünce büyük haksızlık yapıldığına inanmaya başladım siz yine akp savunucuları kırkağaç iyi ülkeiyidiye kendi menfağatlarınız uğrunayazın kıral çıplak

Hayri 13 Yıl Önce

Halktan topladığın para ile hayırmı yapılırmış be adam.Sen o paralarla halkın top yekün yararlanacağı işler yap.Amacın hayırsa ver parasını cebinden öyle yap. Elin şeyi ile gerdeğe girilmez diye bir söz var bunudamı sana öğretmemişler. İşte her toplum kendine benzeyenler tarafından yönetilir. O lokma yiyenlere haram zıkkım olur.Yaptırana ise cehennem azabı olur. Göz boyama ile işleri yürütmek bunların genlerinde var.Lokma dökeceğine yollara adam gibi bir yağmurda gitmeyen asfalt dök be adam.

HasaN 13 Yıl Önce

Ne yapsın daha adam? Bundan başka yapacak şey düşünecek ufkumu var başkanımızın? Çarşının 10 metre ötesini hayel edemeyecek kadar dar kafalı bir sarraftan başkan çıkarırsak işte olacağı budur. Kasada dolar vitrinde bilezik. Başkanın ufku bu kadar. Çok şükür edelimki perşembeye kadar lokma düşünüş. Bu bile bir gelişmedir. Lokmacı kimmiş onu merak ettim. Bir tek lokmacıya yarayacak bu iş. Helal olsun alacağı para. Bir yorumcu ellerim kırılsın demiş. Daha çok demeniz lazım.Başımız kırılsına gelince işte o zaman söz hedefine varmış olacak. İş parti işi değil. İş adam seçme işidir. Hangi partiden olması değil iş bilen biri olması önemlidir. Gedüz değilde oraya kavak ağacı koysa Akp kazanırdı. Çünkü güçlüye yalakalık ruhumuza işlemiş. Neyse yeni seçimlerde daha etkili bir kavak seçmek umutları tazelensin arkadaşların. Sizlerde buralarda sızlanmaya devam edin. Ama aynur gibide olmak var seçeneklerinizde.

mustafa 13 Yıl Önce

arkadaslar yanlıs dusunuyosunuz sayın baskanmılletın cebınden alıyoda meyhanedemı yıyıyo halkımızın bır nebzede olsa karnını doyuruyo ne cebınde parası olmayanlar var TEBRIKLER BASKAN BASARILARININ DEVAMINI DILERIM

ziyaretçi.1 13 Yıl Önce

Lokma değil kurşun,da döktürsen senin iş olmaz sayın Gedüz:olmazzzzzz çırpındıkca batıyorsun..

hüseyin 13 Yıl Önce

çokgüzel birşey başkanım onu kerkes annasa ohayrı ama bisler böyleyis ama bisim aptesimisden şüpemisyok yazanyassın onu allah bilir biskırkaaçlıyı s çokmugüzelmigüzel bisim varkımısbu bubarek insan

haklıdan yana 13 Yıl Önce

bu ısten sadece lokmacı ve EKİBİ(uncusu.yağcısı.tupcusu v.s v.s) yolunu bulacak.....

Ana muhalefet 13 Yıl Önce

sayın kargaların ismail, ne yapacağını şaşırdın. Battıkça batıyorsun. bence sen bu işi bırak ve dükkanına dön. Sen tıpkı namın gibi davranıyorsun yani tarladan tohum yiyen kargalar gibisin.Biz seni kovmadan, sen o makamdan uç en güzeli

asker 13 Yıl Önce

sayın gedüz lokmayı birde askerin çıktığı gün cumartesi pazar döktür ayrıca yemin törenlerinde ilçemize gelen misafirlerin karnı doysun diye yemek şirketi ile anlaş yemek çıkar. yatacak yer ayarla parası olmayannlara para ver ver işte arap bol buldumu sürecek yer arar sende sürecek yer bulamıyorsun iyi çalışmalar.

mehmet gönlüaçık 13 Yıl Önce

sevgili başkanımız kendince güzel şeyler düşünüyor ve tatbik ediyor.Neresini beğenmiyorsunuz anlayamadım.Ferdi değilde topluma açık bir hayır girişimi neresi kötü.Sayın başkanım herkes ayrılsa bile ben yanınızdayım.Durmak yok yola devam. Beğenmeyen yemesin lokmadan.

alexs 13 Yıl Önce

gönlüaçıkmısın yoksa kapalımısın bilmem ama yağcı olduğun belli dün eşeltiriyordun bu gün yanındasın senin mezar işi olmaz boşuna yağ yakma gelelim lokma hayrına karşı değiliz ama kandil günlerinde şehitleri anma gününde olsa lafımız yok saygı duyarız fakat her hafta perşembe dedinmi işte burada ip kopuyor anlayada boş siyaset yapmayın bizde gedüze oy verdik ama eleştiri yapma hakkımız doğruyu yanlışı bu eşeltiriler ilee görecek başkan kırkağaç için yapılan güzel çalışmaları destek veririz ama yersiz çarçur edilen belediyenin parasında arkasında oluruz.haaaa kendisi vereceksi lokma masrafını lafımız yok isterse hergün döktürsün lütfen o hebe edilen paralarda tüyü bitmedik yetimlerin hakkı var daha güzel kültürel alanlarda gençlere meslek edinilmesi anlamında kurslar verilse yada benzer projeleri imza atılsa daha iyi olmazmı biz bşk seçerken büyük düşün kırkağaçlı projesi ile yola çıktık paris olması için milletvekilleri destek verdi perşembe günleri lokma dökülsün diye değil saygılar .

mehmet gönlüaçık 13 Yıl Önce

ecnebi arkadaşım ben işimi yapmadı diye başkana kızmam, biz ona iyi ve kötüde destek olmak için oy verdik. Bu güne kadar benim karnımı başkan doyurmadı. her halde senin bir işini halletmedi diye kızgınsın ona. kendisi zaten kendi kesesinden ramazan bayramlarında halka yemek veriyor ve fakir çocukları sünnet ettiriyor bildiğim kadarıyla. Mezar işine gelince o bizim başkanla aramızda bir mesele hem oy verdim diyorsun hemde başkanı yerden yere vuruyorsun.böyle yapmamak lazım. başkanlık gelip geçici sonra yine yüz yüze bakmayacakmıyız.Ben hiç bir zaman başkan aleyhinde arkasından konuşmam gider yüzüne söylerim inanmıyorsan git kendisine sor. seçime giderken bence başkana destek olmalıyız.

alexs 13 Yıl Önce

gönlü açık ben brazilyadan geldim çok anlamam bu işlerden gördüğümü bildiğimi duyduğumu yazdım benim işim gol atmak ben onu bilirim.işimi bakarım saygılar fazla söze gerek yok ben bu ülkede misafirim

gönlüaçık sevmez 13 Yıl Önce

boşsun gönluaçık ayrıca akp yandaşı pehpehçisisinnn başka bişiy olamadın hayatın boyuu sen devam ett durmak yok yolun açık olaa

görüş açısı 13 Yıl Önce

sayın başkan vatandaşa yardım amacıyla lokma döktürüp karınlarını doyuruyor bu ilçedeki tostçunun lokantacının ekmeyiğle oynuyor hiçbir esnafımız da çıkıp şikayetçi olmuyor esnaf odasıda uyuyor herhalde sayın başkan hani açıkta gıda satmak yasaktı.acaba vatandaşa yardım olsun diye haftada bir gün değil senede birgün altın dağıtmayı düşünüyormusunuz ? işte hizmet beyenen alır

perşembe 13 Yıl Önce

bir hafta oluyor yankısı devam ediyor lokma gibi haberide bereketli başkanın güzel reklamı oluyor iyi ve kötü anlamında insan bindiği dalı kesermi gedüz kesiyor işte siyaseti bu güne kadar boşuna yapmışsın ismail esnaf tepki göstermez yoksa zabıtalar ceza keser mallarını kaldırımda rahat sergileyemezler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.