KIRKAĞAÇ HABER

DEPREM…3.8’LE SARSILDIK

GÜNCEL

Saat 00.30'da merkez üssü Akhisar olan, 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

DEPREM…3.8’LE SARSILDIK

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Ulusal Deprem İzleme Merkezi (UDİM) verilerine göre, saat 00.30'da merkez üssü Akhisar-Zeytinliova olan, 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kırkağaç’tan da hissedilen 3.8’lik deprem korku dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Derinliği 7.2 km olan deprem, Kırkağaç'ta da vatandaşları sokaklara döktü.

Bilindiği gibi Kurban Bayramı'nın 1.günü meydana gelen 5.0 şiddetinde ki depremin ardından bugüne kadar merkez üssü Akhisar olan yaklaşık 200 artçı deprem yaşanmıştı.

HABER: HAKAN DEMİR(İHA




 


Yorumlar (14)

AHMET KARAYEL 8 Yıl Önce

ALLAH beterlerinden korusun ve muhafaza eylesin inşAllah . Vatanımıza milletimize kötü gün yaşatma Ya Rab .

Huriye 8 Yıl Önce

Ileriki günlerde daha büyük boyutlarda deprem olacağı söyleniyor ve 4 şehir yerle bir olacak deniyor acaba yetkililer ne yapıyor.hep deprem oldu haberleri var birazda yetkililer deprem için şu önlemi aldı diye bir haber görecekmiyiz çok merak ediyorum. Burdan da yetkililere duyurulur.

Kırkağaç 8 Yıl Önce

geçen haberedeki profesöre primci diyen arkadaşlar burdalar mı ?

Caner KARANFİL 8 Yıl Önce

Allah Yâr ve Yardımcımız olsun. Bayramdan buzamana kadar defalarca deprem olmuş düşünmesi bile korkutucu Allahım şu cuma gecesi sen hayırlısını nasip et yardımcımız ol İnşAllah

Gerçekleri söyleyen adam 8 Yıl Önce

Ya bende dahil namazlarımı düzenli kılan birisi değilim ama namazlarımızı kılıp zikirlerimizi etmeliyiz bunu yapmak aşırı dindarlık değil yaptığımız yobazlık.Zaten kılmak farzımız rabbizi her daim hatırlayıp şükür etmemiz gerekir.Sadece doğal afetlerde değil.Not (Lüt kavmi Nuh tufanı vb)

Nesrin 8 Yıl Önce

Arkadaşlar bence kıyafetlerimizi Çek'i düzen vermeliyiz dua etmeliyiz......

Şerafettin erdk 8 Yıl Önce

100 lira verip zina eden çok ama 100 lira verip fakir doyuran yok..Dua etmeliyiz canlar

Kahraman 8 Yıl Önce

Bu işin önlemi bu saatten sonra yok Zamanın da oturduğunuz binaları ve evleri sağlam ve depreme dayanıklı yaptıysanız önlem o dur.

Kahraman 8 Yıl Önce

Tamam Allah korusun cemi cümlemizi Ama sen işçilikten çalllll çimento dan çallll Sonra deprem den korunma yöntemi ara Sonra da kalk yetkililer den yokmu açıklama ve önlem de Kimsenin elinden bu saatten sonra Dua dan başka bişey gelmez Kul kaderini yaşar

Mert 8 Yıl Önce

Allahtan gelene razıyız....

4545 8 Yıl Önce

tarım alanları yeni inşaatlarla doldu taştı ve bizler deli gibi bu bataklıklardan evler almaktayız kazılan bir inşatın tabanından sular çıktı ve su motoru ile tahliye ettiler sonrası malum inşata devam gelsin satışlar belediye acilen tarım alanlarındaki inşaat ruhsatlarını iptal etmeleri gerekir yapı denetim falan hava civa bence

Vatandaş 8 Yıl Önce

Yurdum İnsanı ya depremle namaza başlayan kardeşim ne mutlu sana dua aklına gelen kardeşim ne mutlu sana demekki deprem vesile olacakmış her şey vesile değilmi

Halkın Sesi 8 Yıl Önce

Allah'ı anmak deprem ile mi geldi aklınıza ? önce kendiniz yapın ibadetinizi sonra başkalarına önerin efenim. 100 lira verip zina yapan adam, 100 lira daha fazla verde demirden çalma !

abdullah reiz 8 Yıl Önce

Debrem olunca çok korktum

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.