KIRKAĞAÇ HABER

EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANIMIZ KİM?

GÜNCEL

KİRKAGAC.NET sizlerin oylarıyla en başarılı belediye başkanını seçiyor. oy kullanmak için tıklayın...

EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANIMIZ KİM ?

Kirkagac.NET en başarılı belediye başkanımız kim sorusuyla sizlerin karşısında. Sizce en başarılı belediye başkanımız kim. Beş değerli Belediye Başkanımızın yer aldığı anketin galibi acaba kim olacak. Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’mü, Bakır Belediye Başkanı Ramazan Martin’mi, Gelenbe Belediye Başkanı Mehmet Ali Uyar’mı, İlyaslar Belediye Başkanı Osman Çelikel’mi yoksa Karakurt Belediye Başkanı Necdi Özkan’mı ?

HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

ANKETE OY KULLANMAK İÇİN TIKLAYIN…



*********








HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)


*********

**********

********


********

Yorumlar (22)

Mehmet gönlüaçık 13 Yıl Önce

Bunu anlamak için şöyle bir Kırkağacın değişen çehresine bakmak yeter. Elbette Sayın Başkan ismail başarılı.

vatandaş 13 Yıl Önce

karakurt u gelip görmeden karar vermeyin arkadaşlar

ferrarisini satan imam 13 Yıl Önce

hiçbiri!

TARAFSIZ 13 Yıl Önce

HAKAN BEY OY KULLANAMIYORUZZZZ !!!!!!!!!!

aldırma gönül 13 Yıl Önce

yahu mehmet abi hala ismail gedüze yalakalık yapıyorsun.sen siyaset uğruna mezardan oldun, gedüz sağcısını aldı, solcusunu aldı, partiye çalışmayanı aldı, kendine kakaret edenleri aldı, hapçıyı aldı bir seni almadı bırak artık şu adamı. onun kendine hayrı yok

dursun 13 Yıl Önce

kardeş bir kez kullanabiliyosun sanırım ondandır

ferrarisini satan imam 13 Yıl Önce

yalaka siyaseti yapmayı bırak artık. ;)

mehmet GÖNLÜAÇIK 13 Yıl Önce

Kardeşim benim durumumdan size ne, ister alır ister almaz. İstediğini alır istemediğini almaz.Bu benim ve başkan arasında olan mesele.Ben sizden gelip bir yardımmı istedim ki,beni bu kadar düşünür oldunuz. Ben beklemesini bilirim,sayın başkanın vardır bir bildiği, elbette sıra bana gelir. Ben hiç bir zaman yalaka olmadım ama siz galiba yalama olmuşsunuz hep aynı yerde dönüp duruyor, aynı nakaratı tekrar ediyorsunuz.

ferrarisini satan imam 13 Yıl Önce

size ne olur mu mehmet abi. üzülüyoruz senin için, zamanında belediye'den 60 personelin atıldığı tayfada siz de vardınız. bu yıkımın hesabını rahmetli kayadipli öteki dünyada hesabını veremeyecek bile. gedüz'ü o kadar tutuyorsunuz size bir kıyak yapsın madem bu kadar iyi bir başkansa sayın gedüz. en azından sonradan akp ye geçme yalakalardan değil de belediyeye alacakları kişiler, sizin gibi kayadipli hışmına uğramış kişileri alsaydı belediyeye itirazımız bile olmazdı, inanın buna ben çok samimiyim.

ferrarisini satan imam 13 Yıl Önce

3. Kayadipli (Rıza Kayadipli) hakkında rahmetli dedim. Allah geçinden versin. Babası rahmetliydi yanlış ifade kullandım. Karıştırdım. Allah nur içinde yatırsın ona bir lafımız yok. Ama bu işten çıkarmaların baş mimarı 3. Kayadipli yani Rıza Kayadipli'ye karşı kızgınlığımızı hafifletemeyecektir.

derbeder 13 Yıl Önce

sayın kırkağaaçlı kardeşlerim bülent bey keyfine nejdi başkanı ismailbeye örnek göstermedi adam iş yapıyo ben bir kırkağaçlı olarak o okul açılışında rençide oldum

@karakurt 13 Yıl Önce

yiğidi öldür hakkını yeme demişler Necdi abi iyi şeyler yaptı.

Damarın Başkenti Sezer.. 13 Yıl Önce

Bulunduğum 2 yıllık süreçte kırkagaçtan örnek alınacak insanlardan birisi Ramazan Martin'dir.Başarılarının devamını bekleriz başkanım..

rencide 13 Yıl Önce

o zaman sendede at heykeli hastalığı var sayın arkadaşım benim gördügüm kadar birde giriş var ama giriş olsa ne olur yol dışarıya alındı kırkağaç esnafıda ağlıyo bakır esnafıda kasap market kahveci ekmekçi önündeki boş yola bakıyo sanırım bir karakurt ve ilyaslar münübüsleri geçiyo sayın martin ve sayın gedüz şu ilçemizde ve bakır kasabamızda yaşayan insanlarımıza bir sosyal hayat verelim teşekkürler.

mustafa başak 13 Yıl Önce

bizim başkanımız ege bölgesinde bir tane başka yok necdi özkan başkanımıza karakurt küçük geliyor onu inşallah kırkağaça başkan yapacağız......

ibrahim çakmak 13 Yıl Önce

Tüm belediye başkanları için hayırlı olsun ANKET iyi calışan kazansın

Barış YILDIRIM 13 Yıl Önce

bence en ıyısı karakurt ama bızım kırkagac baskanımızda cok calısıyor.

.................. 13 Yıl Önce

karakurt

karakurt 13 Yıl Önce

necdi başkan hizmet siyaseti yapıyor karakurt 9 yılda nekadar degişti gezin görün

demokrat solcu 13 Yıl Önce

Allah için gerçekten çalışkan zaten güzel kırkağacınmıza iyi bişiler yapar diye oy vermiştim.Sahi ya kırkağaç belediye personeli sendikalı oldumu acaba merak ettim öğle bişiler duydum kırkağaç belediyesinde 64 işçiyi sendikalı oldu diye işten atan kişiler belediye başkanlığı yaptım diye böbürlenen kişilerin gururundan yanına bile yaklaşamayan halkımız çok çekti o kişilerin elinden kibirlenme başkan senden büyük ismail gedüz başkan var ama bişi daha duydum doğrumu bilmem sarığa mahallesi 85 sokak cıvarıonda yeşil alan diye alınan arsayı imar planı çıkartarak satılmış günahı boynuna olay nasıl oldu bilmem ama halk böğle biliyor bir açıklama yapması iyi olur yeşil alan olarak alınan bir yerin arsa olarak satılması hiçde etik değil saygılarımla

.................... 13 Yıl Önce

karakurt

abc 13 Yıl Önce

KIRKAGAC!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.