KIRKAĞAÇ HABER

GEDÜZ “KIRKAĞAÇLILARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ“

GÜNCEL

Grup Ayna'nın konserini terk eden Gedüz, gece yarısı bir basın açıklaması düzenleyerek Kırkağaçlılardan özür diledi. İşte video görüntüleri.

GEDÜZ "KIRKAĞAÇLILARDAN ÖZÜR DİLİYORUZ"

Dün akşam Grup Ayna konserine katılan fakat sanatçı Erhan Güleryüz'ün ilahi yerine şarkı söylemesine tepki göstererek, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Öztürk ve ilçe teşkilatıyla birlikte konser alanını terkeden Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, gece saat 23:30'da bir basın açıklaması düzenledi. 

Kirkagac.NET kameralarına konuşan Gedüz, büyük bir organizasyon hatası yaptıklarını ve Kırkağaçılardan özür dilediklerini söyledi.

Gedüz "Yaklaşık 2 yıldan beri ilçemizdeki derneklerle ortak programlar tertip ettik. Burada ki amacımız güzel Peygamber efendimizi anlamak, anlatmak, onu sevmek ve sevdirmek için programlar yapmaktı.

Bu nedenle Kırkağaç Belediyesi, Kırkağaç Genç İşadamları Derneği, Kırkağaç Eğitim Gönüllüleri ve Yardımlaşma Derneği, Pırlanta Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yetkilileri görüşerek birlikte program tertip ettiler.

Arkadaşlar bugün akşam sahneye çıkan sanatçının güzel ilahi söylediler. Arkadaşlar Youtube'de izleyip beğenmişler.  
Bizde Kültür İşlerimize talimatımızı verdik. Gerekli irtibatlarımızı sağladık ve programı organize ettik. 
Daha sonra bu akşamki konsere katıldık. Progam bir şarkıyla başladı. Ben hemen firmanın organizatörünü çağırdım.
Bu şarkılar nedir, hemen bu şarkıları kesin, ilahiye devam edin dedim.

Ama baktım ki sanatçı şarkılarına devam ediyor, bunun üzerine, ben oradan şahsım, eşim ve teşlilatımızla birlikte alanı terk ettik. 

Daha sonra belediyede ki arkadaşlarında konser alanını terk etmesini söyledim.
Diğer arkadaşların güzel çalışmasına rağmen bir yanlış anlaşılma oldu bir yanlış organizasyon gerçekleşti. 

Ben bu konuda tüm Kırkağaç halkından özür diliyorum. Biz Peygamber efendimizi anacaksak, onu Kuran-ı Kerim okuyarak, ilahiler söyleyerek anmamız gerek.

Böyle bir şarkı söylenen ortamda benim, partimin ve teşkilatımın olması mümkün değildir. Bizde bu anlamda o alanı hemen terkettik. Çünkü bizim anlayışımızda onu Kuran-ı Kerim ve ilahi okuyarak anmak var. Kırkağaçlılardan bir kez daha özür diliyorum" dedi.

İşte Kirkagac.NET farkıyla Gedüz'ün açıklaması.

HABER-VİDEO DÜZENLEME: HAKAN DEMİR(HABEERTÜRK)
FOTOĞRAF: SERDAR CEZAYİR(KİRKAGAC.NET)







Yorumlar (89)

yanlış 11 Yıl Önce

niye serdar tuncer senai demirci dursun ali erzincanlı yada veysel dalsaldı gibi türk tasavvuf müziği söyleyen sanatçılar katılmadı..ben buradan bu organizasyonu yapan kurumları kınıyorum sadece yandaş diye böyle bir günde şarkıcı çağırmak yanlış

ÖNDER YAVUZ 11 Yıl Önce

başkanim sizi tebrikediyorumengüzeliniyapmişşiniz görevinizde başarilar dilerim engüzelyakişinaniyapmiş

... 11 Yıl Önce

sizin yapacağınız iş ancak bu kadar olur zaten.

hasan 11 Yıl Önce

sayın başkan bunun böyle olacağını gerçekten bilmiyormuydun. dinimizde doğum günü kutlamak mübahmı,eğer mübahsa şarkılar la türkülerlemi peygamber efendimizin doğum unu kutluyoruz. siz nasıl olsa bu para benden çıkmıyor diye haalkın parası diye bir işi yaparken hiçmi araştırmıyorsunuz bu organizasyonu yapanı cezalandırdınızmı. madem grup ayna ile görüşür iken ilahi söyleyeceğini konuştunuz. ilk şarkıya başladığında bu açıklamayı burada yapıp konseri bitirseydiniz.

cengiz 11 Yıl Önce

şivan perveri çağırsaydınız bari.nede olsa size daha yakın.açılım sürecinizede katkısı olurdu.

ali 11 Yıl Önce

başkanı dinle dinle gül.dediği gibi anma programı camide,evde olur.meydanlarda fink atmakla olmaz.gövde gösterisinden başka birşey değil.ama elin sanatçısıda gelir böyle devirirler boyunu.birtek siz müslümansınız.birtek akepeliler müslüman diğer partililer kafir putperest bu memleketde.kurani kerim okuyacaksan evinde oku.ibadetin allahla senin arandadır.en ön sırada oturup hava atmakla olmaz bu işler.istifa et hemen koltuğu fazlasıyla kirlettin.

Ümmeti Muhammet 11 Yıl Önce

Sayın başkanımız biz aşkadas grubu olarak sizleri tebrik ediyoruz en güzelini yapmışsınız helal olsun yakışır :)

............... 11 Yıl Önce

aynanın ne zaman ilahi söylediği görülmüş ki....yazık ya geldiğimiz duruma bakın başımıza taş yağıcak :)

cengiz 11 Yıl Önce

mesajlarımı neden yayınlamıyorsun hakan.ayna konserinde 2, mesajım yayınlanmadı.hakaret yok,küfür yok tehdit yok.organize edenlerin canı aynı dinlemek istemiş dedim.aynın 1 tek ilahi haberi videosu netde yok dedim.eleştiriye açık değillerse yapmasınlar bu işi.--------------

:)) 11 Yıl Önce

hangi işi doğru becerdinki şaşırtıcı değil :))

engin noyan 11 Yıl Önce

baştan sona tam bir komedi

Aslı&Hakan 11 Yıl Önce

tam analamıyla rezalet olduğu düşüncemizle yorum yapmayı düşünüyoruz. kırkağaç net' haber sitesindeki konserden önceki röportajında sayın erhan güleryüz kendisi belirtmiş zaten akşamda şarkılar ve türküler söyleyerek kutlayacağız. diye hiç mi konuşmadınız arkadaş sen ne tür şarkılar söyleyecen diye. bizce çok sorumsuzca yapılmış bir organizasyondur. eminiz ki bu organizasyonu kimin tertip ettiği bile belli değildir.bence bu olaydan sorumlu kişilerin kırkağaç halkından özür dilediği gibi sayın erhan güleryüz' den de özür dilemesi gerekmektedir

vaiz 11 Yıl Önce

kutlu doğum haftası etkinlikleri peygamber efendimizin şanına yakışır güzellikte olmalı. çalgıyla çengiyle bu iş olmaz.. teravih namazı vaktindeki ramazan konserleri de yanlıştı..o zaman sesimize kulak verilseydi şimdi özür dilemek zorunda kalınmayacaktı...

Gençler 11 Yıl Önce

erhan güleryüz sadece youtube da ilahi söyledi diye konserlerinde de ilahi söyleyecek diye bir şey yok yaptığınız açıklama çok saçma ve sanatçıya yaptığınız çok büyük terbiyesizlikti yaptığınız özrü kabul eymiyoruz ayna grubundan özür dileyin

Vaiz 11 Yıl Önce

son yıllarda kutlu doğum kutlamalarında bazı sapmalar oldu: 1)hava-i fişeklerin atılması 2)pasta kesimi 3)çalgılı- çengili kutlamalar 4)işin içine reklamlarin girmesi 5) israf ve savurganlik...bunlardan vaz geçilmeli ve kutlamalar sade olmalidir.

Vaiz 11 Yıl Önce

kutlu doğumda neler yapılmalı? 1)yetimin başı okşanmalı 2)açlar doyurulmalı 3) ihtiyaç sahipleri tespit edilip gönülleri alınmalı 4)hasta ziyaretleri, şehid ve gazi ziyaretleri yapılmalı 5)fakirlik sebebiyle sünnet olamayanlar var ise tespit edilip sünnet ettirilmeli, 6)kuranı kerim ziyafetleri yapılmalı 7)insanlara efendimiz anlatılmalı 7)efendimizin mübarek kokusunu temsil eden gül dağıtımı yapılmalı 8)o'nu anlatan eserler hediye edilmeli...

Gece kuşu 11 Yıl Önce

vallahi bizde başkan akdeniz akşamlarına istek yapıyor sandık. meğer adam sordum sarı çiçeğe istemişte sanatçı söylemeyince terk etmiş.

simge 11 Yıl Önce

kırkağaçlılardan özür dilemekle olmuyo herşey. sen önce o gruptan özür dilemelisin. yaptığın tamamen terbiyesizlik. terk edeceğine orada düzgünce kutlu doğum haftasındayız arkadaşlar bu kadar eğlence yeter diye bilirdiniz.o kadar tasavvuf sanatçısından ayna grubunu mu buldunuz çok ilahi dinlemek istiyorsanız tasavvuf sanatçısı getircektiniz. gerçi düzgün yolları tekrar yaparsın bir saat kulesi yaparsın halkı kandırırsın...

imam hatip sevdalısı 11 Yıl Önce

siz teknisyeniniz hakanla birlikte ilyaslarda bakırda dolaşınız imamhatipin 1500 kişilik programında ses düzenini düzelttirmeye adam göndermeyin.size müstehaktır.

hulki 11 Yıl Önce

hatadan dönüldüğü iyi olmuş

kamil 11 Yıl Önce

istişare edilip daha uygun bir ilahi sanatçısı getirilebilirdi.

semra 11 Yıl Önce

başkan bey tepki göstermekte haklı ama keşke sanatçıya siz ilahi okuyor musunuz diye sorulsaydı.

merve 11 Yıl Önce

ilahi dinleyeceğiz diye gittik şarkı dinledik geldik..

Erhan GÜLERYÜZ 11 Yıl Önce

sayin kirkagac belediye baskani yaşar ismail gedüz. dün geceki konser için beni degilde abdurrahman önül, celalettin ada veya sedat uçan hocalarımızdan birini çagırsaydınız daha iyi olurdu. her sanatcının bir tarzı vardır herkez görevini yapar. siz kırkagac belediye baskanısınız size kalkıpda manisa akhisar ilcesindeki sorunların neden oldugunu bunlara neden bır onlem almadıgınızı söyleseler yüz ifadenizden vereceginiz cevap belli̇ olur. son söyleyecegim ise bir daha butur programlar tertiplemeyi dusunmeyin cunku beceremiyorsunuz. sonra olayi benim uzerime atmaniza gerek yok veya herhangi bir sanatci arkadasima.. saygilarimla erhan güleryüz..

eğitimci 11 Yıl Önce

ayna grubunun şarkı mı ilahi mi söyledğini bilmeyenlere yazıklar olsun.müftülüğün yapmış olduğu proğram varken aynı güne maşallah ne güzel kutama proğramı(!)kutlu doğum haftası böyle mi kutlanır.organize edenlere bravo(!) bakın bir kaç yıl önce yaşadığım bir olayı paylaşacağım.bir esnafın dükkanındayız içeriye beyfendiler ellerinde güllerle gidiler bi tane gl veilerenf ardeşime esnaf kardeşim bir gül de hocama verseniz ya güller sayılı da .ben de dedimki siz mi kutluyorsunuz kutlu doğum haftasını ben sizin kutladığınızı kutlamıyorum dedim.ye kürküm ye.ismail bey ve hasan bey sizi kutluyorum(!)yüce peygamberimiz sadece zenginlerin değil herkesin peygamberi.hz peygamber mezarından kalksaydı sizn hepinizi huzurundan kovardı.kutlamalr mütavazi olmalı sokaktaki en garibana gül uzabiliryorsan alkışalrım.güller sayılı dersen yuh derim.yüce peygambere sonsuz selamlar.

vatandaş 11 Yıl Önce

bu kadar sivil toplum kuruluşu yapılan bu organizasyondan bi haberler.bu kadar insan ayna grubunun ne söylediğini bilmiyorlarsa ne denilebilir ki.eğitimci rumuzlu kardeşim size katılıyorum.hem de yüzde yüz.demişsiniz ya güller sayılı davetiyeler de sayılı.siz kutlamyın bu haftayı.ağzı dualı yaşlı nineler dedeler üstnde olsun eski püskü elbiseler fark temez onlar kutlasın.

maşallah 11 Yıl Önce

allah akıl fikir versin.1.sınıf öğrencisi demiyorum sizin yaptığınızı ana sınıfı öğrencileri yapmaz.başkan sadece siz özür dilemeyin organizasyonda kimler varsa onlarda dilesin.pırlanta gibi kutlama

ehl-i beyt 11 Yıl Önce

belediyenin kasasından para çıkmadıysa mesele yok ama çıktıysa ruz-u mahşerde hesabını veremen müslüman kardeşim....

Biri 11 Yıl Önce

aç açabildigin kadar sineni ummanlar gibi olsun inacla geril insana sevgi duy kalmasin el acmadigin bir mahsun gonul sev kardesim gul yuzlu kilavuzu son peygamberin gul yolundan git diyen bir sanatci turkiyenin taktir ettiği bir sanatciyi ayip etmissiniz. dar dusuncelerle bir yere varamazsiniz oradaki insanlar sizin kadar biliyor peygamber efendimize nasil deger verilir kutlu dogum nasil olur diye asil ozru erhan guleryuze yapmak gerek herkesime hitap edibilen bir sanatci gelmis ve peygamber efendimizle ilgili birseyler vermeye calisiyor.

Tarafsız 11 Yıl Önce

bir organizasyon düzenlenirken çağırılacak kişiye, sen ne yapabilirsin, ne söylersin diye sorulur. sen gel buraya bir şeyler söyle der gibi çağırılmaz. her hangi bir konsept belirlenmedi mi bu organizasyonda. müsizyen erhan güleryüz hiçbir zaman ayna olarak ilahi söylemedi, her zaman erhan güleryüz olarak ilahiler söyledi. sizlerin ilahi söylemedi diye salonu terketmeniz gruba ayıp değil mi? güzellikle özür dilediniz halktan, ancak grup ne oldu? ayıp her yerde ayıptır.

i̇brahim yula 11 Yıl Önce

sevgililer sevgilisi peygamberimizi anma adına yapdıgınızın istişare ve acıklamanızın ve sizin arkanızda herzaman dikduran sizleri bizler varken sakın üzülmeyin sevgili başkanım siz o tepkiye vermekle en dogrusunu yapdınız sizinle şahzım adına gurur duyuyorm allaha emanet olnun ..bsevgi̇li̇ başkanim

Sedat GÖK 11 Yıl Önce

harcanan para kırkağaçımızın parası şimdi hatayı yapanlar bu parayı belediyenin kasasına koysunlar ben hakkımı helal etmiyorum yapılan yanlışın cezasını birileri çekecek... yaptım oldu olmaz ...

bir yerlerde eksik var 11 Yıl Önce

türbanalı bir bayanım... türbanlı bayanlarımızın kızlarımızında sanatçıya bağıra bağıra eşlik edip peygamberimizin doğum gününü kutlamalarını aldığı eğitimler karşısında malesef hiç bir şey alınmadığını görüyor ve vatandaş olarak kınıyorum

laiklik nedir? 11 Yıl Önce

laiklik :din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır....atam bugünleri görmüş aslında işte ayrılmazsa sevgili peygamberimizin doğum gününde pastada kesilir sanatçıda çıkar millet ağzını açıp şarkıda söyler yakında dansözde çıkar alın size.....acilen din adamlarının siyasetten sıyrılıp islam dinini siyaset gibi konulardan korumalarını ve böyle olaylara olduktan sonra değil olmadan önce önlem almalarını ve dinimizin siyaset olayı olarak kullanılmasını önünde kalkan olmalarını temenni ediyorum yoksa ben bir müslüman olarak önce onlara hakkımı helal etmiyorum.....

.................... 11 Yıl Önce

cuma günü belediyenin önünde pilav hayırı vardı baktım da işi düzgün ahali oturmuş körlere sağırlar birbirini ağırlar muhabbeti bir tane fakir yok organizasyon kime ait onu da bilmiyorum.....

cengiz 11 Yıl Önce

alkışlarım sizin yorumunuza hanfendi.işte sorun bu türbanı ne için takıyorlar.iş bulmak içinmi,zorunluluktanmı,aile baskısımı,moda olduğundanmı yoksa gerçekten içinden gelerekmi.bence içinden gelerek taksalar zaten oraya gitmezlerdi.tekrar söylüyorum akepe li değilsen müslüman değilsin,iş bulamassın,işini gördüremessin,------------------------ farkın olmaz.akepe düşüncesi budur nokta

kuafor 11 Yıl Önce

bence başkanın özür dilemesine gerek yok başkana celme takmak için oluyor bu işler

cengiz 11 Yıl Önce

talip sen ne anlarsın.eğer dediğin gibiysede kendi içindeki yanındaki adamlar organize etmedimi konseri.demekki başkana yanındaki kişiler çelme takıyor :)

kırkağaçlı 11 Yıl Önce

ben konsere katılmadım ama çook güldüm zaten başta yanlışlık olmuş aynanın afişlernde ölmüşolan kişinn fotosnu koymuşlar şimdide erhan bey ilahi söylememiş adam zaten şarkıcı ilahi söylediği nerde duyulmuş 1 tane söyledi dye çağrılmış her şarkıcı 1 defada olsa ilahi söylüyo ezan okuyo 1 defa okudu dye ilahimi söylemesi lazımo kadar ilahi söyleynler varken ayna gelipsöyleyecekmiş :) gerçekten erhan beyden özür dileyn ( reklamın iyisi kötüsü olmaz)

vatandaş 11 Yıl Önce

değerli başkan hem sanatçıları organize ediyorsun.hem konsere terk ediyorsun,hem kalkıp özür diliyorsun.yanlışşşş

ziyaretci. 11 Yıl Önce

hangi işi becerdiki bunu becersin.

ömnsfnss 11 Yıl Önce

yıllardrı anadolu rock yapan bir grubu davet ediyorsun sonrada ilahi okumalarını bekliyorsun demezler mi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye.. peygamber efendimizi anacaksak bir dursun ali erzincanlı çağırabilinirdi. başkanında bu denli buyuk tepki göstermesi ne denli doğru

vatandaş 11 Yıl Önce

yiğidi öldür hakkını yeme yine ey kötü birşeyler yapmaya çalışıyor ağırda gitse

bizden değil 11 Yıl Önce

siz bizden değil açın ellerinizi hepiniz allahtan ve peygamberimizden özür dileyin af dileyin....en büyük saygısızlığı peygamberimize yaptınız ama konserle değil oy için bu güzel günleri kullandığınız için sonrada bizden helallik isteyin paralarımızı çar çur ettiğiniz için....hakkım sonuna kadar haram olsun hepinize...gösteriş meraklıları

sllm 11 Yıl Önce

sayın başkan gösterişe gerek yok allah resulünü anacak adamicratla anar yaşayışıyla anar onun yolundan giderek anar.reklama gerek yok ben 40 yıldır kırakağaçta bu kadar cevre düzeni ve düzgün işlyen belediye görmedim tebrik ederim seni.ama temizlk işçilerin malesef denetimsiz yolarda parlarda çalışan işçleridenetleyen yokmu allah askına başkan ne onlar öle ya adam çöpü bi iler ittiryor bi gerrii lütfen bunlarla da ilğlennn.daha da iyi işler yaparsınn ben inanıyorum

vatandas 11 Yıl Önce

sayın başkan hafı onu anladık ayna gurubu ılahı soyleyecektı soylemedı genç ıs adamların duzenledıgı peygamberımızın kutlu doğum haftası nedeniyle yapılan kermese forklor ekıbını çağırtıp oyunlarını ızledınız açılış yaptınız pekı buda organızator hatasımı baskaları bunu yapsa tefe koyarsınız

karakurtlu 11 Yıl Önce

sayın başkan sizin üstünüzü çizmişler gelecek dönemde başkan adayı belirlenmiş bu yapılan size komplodur bu organizsazyonu kimler yaptı bunu da millete açıklarmısınız bizde öğrenelim bu işin içinde kimler olduğunu komplocular

gezgin 11 Yıl Önce

çok komik geldi bana.söyleşiyi dinleyince iki dakika düşündüm başkan neden özür diliyor.ilahi dinlemek ve dinlettirmek istiyorsan bildiğim kadarıyla kırkağaçlı güzel ilahi söyleyen gazeteci hakan kardeşimizin beraber program yaptığı bir ardaşda vardı onu çağırsaydın.ses getirmeye çalıştınız olmadı galiba.neyse geçmiş olsun ne diyelim bu grupla anlaşma yapan kişiler ne söyleyeceğini(grubun) söylemedilermi allah aşkına bu kadarda acemilik olmaz.bu arada adam repertuvarını önceden ayarlanmışsa değiştirmez zannedersem.acemi işi olmuş.son olarak şunu belirtmeden geçemeyeceğim dinimize göre erkeklere altın takmak yasak.neden biliyormusunuz gösteriş yapmanın haram olmasından.sevgi ve saygılar

özürler neye 11 Yıl Önce

hangi yapılanlardan özür diliyorsunuz insanların manevi duygularını kullanıp açtığınız kermeslerden miii yoksa pasta törenlerinden mi konserlerden mii havaii fişeklerden mi bizlein cebinden alıp gösteriş yapmanızdan mı neye özür

orjinal kırkağaç lı 11 Yıl Önce

belediye başkani ni alkışlıyorum sayın başkan çam festivalinde de mevlüt okutursun sen gari ( bütün işlerde olduğu gibi bu akşamda her şeyi ağzına yüzüne bulaştırdın sivil toplum örgütlerini ve ak partinin ilçe başkanı nı da bu işlere alet ederek suçu sanatçıya attın yaa tebrikler.) sana tavsiyem sen en iyisi bir pisikiyatriye danış proğramları organize ederken ilçe teşkilatına danış tınmı? belediye meclisinin haberi var mı kafana göre takılıyosun beceremedin mi yana yattı çamura battı yok öyle bedavaya mama yaptığın işin arkasında dur yok you tube y miş yok efen dim kigiatmış senin aklın nerdeydi program yapılırken son bir şey başkan ak patiye yakışmıyor sun farkın dasın değilmi !!

les 11 Yıl Önce

allah hepsini rezil ettı kermesı acacak baska ınsan yokmu bır allah dostu gelse bu kadar ıtıbar etmezler rıyakar herıfler

berke 11 Yıl Önce

organizasyonlar önceden değerlendirilmeli yapıldığı gün değil,niyet halis olmayınca böyle rezil olur, özür dilemek zorunda kalırsınız...

gözlemci 11 Yıl Önce

bakıyorum da geçen senelerde olduğu gibi,mübarek günlerimizle uyuşmayan etkinlikler insanları zor durumda bırakıyor.gerek yok bence konser düzenleyeceksen,film izleteceksen bunu başka zamanlarda yapmak gerekir...

azra 11 Yıl Önce

kesınlıkle erhan guleryuz haklıdır.ısmaıl geduz baskan koltuguna oturmus ama ınsanlıgı saygıyı ogrenememıs.. bende dogma buyume bır kırkagaclıyım ama ıyı kı orda yasamıyorum utandım dogrusu. yapılan davranıs cok yanlıss

başkan 11 Yıl Önce

başkan hem kendini hem kırkağacı gene rezil ettin çok teşekkürler..

günah keçisi oldun 11 Yıl Önce

başkan yanlış yaptın bu organizasyonu yapan herkesi toplayıp özür dileticektin eğer ilahi söylenseydi bu başarıyı sana cemaat yedirmez di şimdi rezilliğini sen niye çekiyorsun açıklama yaparken onlar neden yok nerdeler bak gördün mü millet sana tepki gösteriyor arkanda kimse yok destek çıkan eeee sen devletin bütün olanaklarını cemaatlere seferber edersen işte böylede çomağı yersin... hani kültür müdürünüz nerede hani alacalarlı hasan nerde kigiat başkanı nerde nerde cemaatçiler somalili çocuklara yardım toplarken meydandalar sanki burdaki çocukları doyurdularda söylenecek laf çokta yüzü kızaracak insan yok...ama bu millet ahirette hesap soracak sizlere hakkımız hepinizin yakasında

kırkağaçlı 11 Yıl Önce

başkan çok komiksin... :) size kim inanır akil kadir inananır... :))))

evren şakı 11 Yıl Önce

sayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn gedüzzzzzzzzz cüm neden öyyleyyse adamıı getrrrtinnn haaaa milletin devvletin parasını babanın malı gibi harcııyosun azını açan yok sanaaa bizz de tasavufff söyyleyen birr sürüü arkadaşımızz var rahmii lcay dişyee birini duymadınmı hiç yada grup durak diyee ilahii grubuu var gözmedimi o güzel gözlerin şimdiide miilettlee alay eder gibii yok efendim ilahi değilde şarrkıııııııı söylemiş miş neden adam gibi birini bulmadın kardeşimmmmmmm yaaaaa bu işideee yüzünee gözüünee bulaşştırrdın yaaaa aferin sanaa sennden lsaa lsaa akillllllllllll innsan olurrrr

Helak olacak.. 11 Yıl Önce

başkana herkes bir şekilde nasihat etti ve bir şekilde iyi olması için fikirler verdiler, öneriler sundular. ama o hep kibirine yenildi. ben bilirimlerine ve nefsine yenildi. kulluk birşey kalmadı çünkü ona bin nasihat edildi gerisi allaha kalmış. allah affetsin.

az yiyin 11 Yıl Önce

hepiniz göbek büyütüyorsunuz maşallah bu somali deki çocuklara sizler yemeyip gönderseniz eminim orada aç çocuk kalmaz milletten hayır topla sonra konser yap eeee allahın sopası yok işte böylede rezil olursunuz.......

kırkağaçlı 11 Yıl Önce

başkan ramazanda da dansöz oynatın yapmadığınız şey değil nede olsa sonra çıkar organizasyon yanlış oldu dersin sen bile inanırsın söğlediğin yalana. yaptırdığın saate iyi bak senin de zamanın var. çanı eksik olmasın.... saygılar kırkağaçlı dan.

misafir 11 Yıl Önce

başkan çamura batmış son cırpınışlarını oynuyor artık o yüzden böyle konuşuyor kendide biliyorki kimse ona oy vermeyecek

eeeeee 11 Yıl Önce

başkan yola çıktığın adamların seni yarı yolda bırakalı çok zaman oldu sen bu adamlarla nasıl yola çıktın yeni adayları bile belli eee sen akp li olmayanlara eziyet edermiydin al sana işte böyle kalırsın....

rahatsız olan yok ki 11 Yıl Önce

bu organizasyon halka değildi halka olmuş olsaydı bu kadar uzakta olmaz dı akplilerin cemaatin kendine özel hazırladığı bir organizasyondu eeee başkan ve bir kaç kişi rahatsız olmuş gerisi maşallah bağıra bağıra eğlenmiş demek ki buda açılım lı islamiyet lafa gelince mangalda köz bırakmıyorsunuz inşallah maşallah ama sizlere maşallah baya açılmışsınız havalar soğuk dikkat edin bu ülkede allah korkusunu gösteriş olarak değil içinde hissedip yaşayan insanlar var

sakaryalı 11 Yıl Önce

ben diyorum ki madem akp'nin adayı belli akp'nin kadın kollarından bu dernek neden gedüz ile işbirliği yapıp böyle bir organizasyon düzenlesin hemde böyle bir günde burada bir oyun var gibi bu arada ben gedüz taraflı birisi değilim ve kırkağaçta da ikamet etmiyorum bunlar çıkar için her şeyi yaparlar türkiyenin halindende ortada

hata 11 Yıl Önce

hata yaptın büyük hata ama affetmiycek bu millet çünkü akpliler kendilerinden olmayanlara eziyet ederken allahtan kormadı sizde acıma yok bizim de verilecek helalliğimiz yok kusura bakmayın kusursuz insanlar

ah ah 11 Yıl Önce

ah be gedüz gel şurda kırkağaç için yararlı bir iş yapalım desek yapmazsın çünkü akpli değiliz korkarsın benim kötülüğümü istiyolar dersin al sana...bir nasihat sana insana çamur kendi topuğundan sıçrar uzaktan kötülük gelmez en yakınların bitirecek seni çok güvendiklerin

sakaryalıya 11 Yıl Önce

----------------------- gedüzün yanında çünkü geneli değil hepsi ya hastanede yada belediyede çalışıyorlar yada çocukları yani menfaat burda kırkağaç için yapılan bişey yok herkes kendine müslüman yani bunların gedüzle işleri bitti aslında sadece seçimlere kadar çaktırmıyorlar :)

TC 11 Yıl Önce

eyyyyyy akpliler düşün milletin yakasından artık. oyun oynamayın. sokaktaki çocuk bile ayna grubunu tanıyo sen mi tanımıyosun. bırakın palavrayı...

serhat kayın 11 Yıl Önce

sayın başkanım ben olaya değil açıklamanıza ilişkin bir eleştiride bulunacağım.teşkilatımızla beraber kalktık demişsiniz.unutmayın ki siz akp nin değil kırkağaç 'ın belediye başkanısınız.söylemlerinize dikkat ederseniz mutlu oluruz.herkes hata yapar.her işe siz yetişmeye çalışmayın,ekibinizi iyi kurun ki bu işler daha hatasız yürüsün.saygılar...

nuri 11 Yıl Önce

hastanede çalışanların 1 tanesi bile gerçek akepeli değil eş dost oy hatırına sokuldular işe.ne güvenlikçi bayanı ne temizlikçisi ne bilet keseni -------

ak 11 Yıl Önce

ak kadınlar peygamber efendimizin doğumunu ayna konseriyle çoşarak kutladı:)

ISHAQ 11 Yıl Önce

ekip iş bilenle kurulur. yandaş akraba vs ile kurulunca bu kadar oluyor serhatcığım. "aynası iştir kişinin lafına bakılmaz" atasözünü yanlış anlayan ak teşkilata buradan tebriklerimi gönderiyorum. :)

4/c li 11 Yıl Önce

yazık derim anlayana

ilker 11 Yıl Önce

sayın başkan havanda su dövme ayna grubu nerede ilahi söyledi bile bile çağırdınız tepki alınca konseri terk et yemezzzzzlerrrrrrrr onu sen git bebeleri anlat yazık rezilliğini çıkardınız artık geçen yıl pasta bu yıl ayna gelecek yılda dansöz gelirse şaşmayın kırkağalılar.

ALİ KOÇ /İZMİR 11 Yıl Önce

sn. ismail gedüz ekibini yönetimini gözden geçir alanı terk etmek bld. bşk. yakışmaz sen uyuyorsun ozaman ben sana uyan derim herkesin gözü önünde bu tür yanlışlık olursa gerisi nasıldır bilemem slm.

kırkağaçlı 11 Yıl Önce

ak kadınlar.peyğamber efendimiz zmanında bu tür şeyler varmıydı?lütfen yanlış fetva vermeyiniz

ege 11 Yıl Önce

böyle rezalet olmaz siz o adamın ilahi söylemediğini bilmiyor musunuz? sanatçıya ayıp ettiniz hem de rezil oldunuz.öyle konser alanını terketmekle dindar falan olunmaz resmen göz boyamak!

karakurtlu 11 Yıl Önce

bu programı kimler tertipledi genç iş adamları ee o zaman suç niye ismail gedüze atılıyor ismail kardeşim hatırlıyormusun seçimlerden hemen sonra belediyenin önündeydin etrafında bir sürü yalaka vardı bende oradan geçiyordum yalaka topluluğunu görünce yolu değiştirdim siz bunu fark ettiniz yanıma geldiniz niye kaçıyorsun demiştin ben size sizin etrafınızda şimdi çok yalakalar olur demiştim biz şimdi birbiri,mize uzak kalalım etrafınızdaki ler çekilmeye başlayınca bizim arkadaşlığımız yine başlar demiştim o günler yakın galiba

AY 11 Yıl Önce

bu habere yorum yazilmaz.inşallah ulusal basina çikmayiz.

HATİCE BERBER 11 Yıl Önce

bi̇rşeyleri̇ organi̇ze ederken biraz düşünerek hareket edi̇n pop mi̇zi̇ksanatçisinin kutlu dogum haftasinda ne işi̇var . kuran okunacak sa i̇lahi̇ dinlenecekse cami̇leri̇mi̇z var ve böyle bi̇r organi̇zasyon bekli̇yoduk ..okadar güzel okuyan hafizlarimiz hocalarimiz varken gi̇der popmi̇zi̇k sanatçisini geti̇ri̇rseni̇z olacagi bu orayi terk etmei̇n bi̇r anlami yok çünkü si̇z geti̇rdi̇ni̇z bi̇le bi̇le ...

bunlar böyledir 11 Yıl Önce

akpliler havalıdır küçük dağları onlar yaratmışlerdır milleti işten atmak korkusuyla sindirip onlardan daha akıllıları yanlarında barındırmak istemezler sürekli kendilerinin altındaki insanlarla uğraşırlar çünkü ezmek kolaydır..... yandaş akraba vs doldu heryer çalışanlar nasılsa benim torpilim büyük diye yan gel yattalar bakın bir etrafınıza çok çalışanların sonu hep hüsrandır kırkağaçta ama yandaş ve yalakalar işten anlamayanlar baş köşededir neden mi bizim burdaki başlar siz en iyisini bilirsiniz amirim lafını çok severler el etek öpülsün isterler...küçük insanlar küçük hesaplar peşindedir....ve yanlış hesaplar bağdattan dönecektir dedik ve döndüüü bu cemaatlere ve kırkağaçta bazı çok baş bilenlere iyi bir ders olsun

veli 11 Yıl Önce

başkan bey seçildikten sonra muhasebe müdürü olarak kayınçosu ahmet'i manisadaki işinden istifa ettirip belediyede muhasebe müdürü yaptı ! varmı ötesi

bir dost 11 Yıl Önce

niye bukadar başkana yuklenıyorsunuz hırsızın hicmı sucu yok baskanın yapmıs oldugu artıları bır kalemde sılıyorsunuz yazık...

böyle daha iyi 11 Yıl Önce

bu ülkeye irtica gelecekmiş korkusu vardı millette ohhh be rahatladık millet mayoyla gezecek bunlar döneminde başta minik eşarp bacaklar meydanda geziyorlar zaten :)

N@ERHANGÜLERYÜZ 11 Yıl Önce

organizasyonu ben tertip etmedm diyorsunuz madem bu fikir size geldiğinde arastirin bu adam kimdir nasil şarkilar söyler diye.şimdi dişari çikip sorsaniz herkes biliyordur ayna grubunu ve şarkilarini lütfen yaptiğiniz terbiyesizliği kimsenn üstüne atmaya çalişmayin ayni program somada da düzenlendi somada da ayni şarkilar çalindi erhan güleryüz yne ayniydi ama farkli olan sey insanlikti.kirkağaçli olduğum için her zamn övünen ben sizin yüzünüzden utaniyorum bu durumdan.

cengiz 11 Yıl Önce

mevlid kandili nedir; insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim peygamberimiz hz. muhammed (s.a.s.) 571 yılında kameri aylardan rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. bu mübarek geceye "mevlid kandili" denir. mevlid, "doğum zamanı" demektir.islami takvimin ay takvimi, miladî takvimin ise güneş takvimi olmasından dolayı mevlid günleri farklı zamanlara denk gelir.23 ocak 2013,12 ocak 2014.buna göre her sene nisan ayında siz neyi kutluyorsunuz.fetonun 27 nisan da olan doğumgününü kutluyorsunuz dimi.siz müslümansanız biz neyiz.biz müslümansak siz nesiniz yalancı dindarlar.yahu hiçmi soran yok mevlid kandili nedir diye kendine.

Bakırlı 11 Yıl Önce

ismail başkan hangi işi doğru yaptıki, bu işi doğru yapsın. siz daha başkanınızı tanıyamadınızmı. birdahaki seçimlerde bu başkan aday biled olamaz. etrafındakilerde başkanı bilerek yanlış yönlendiriyor. başkanın üzerinden büyük oyunlar oynanıyor. başkan bakır belediye başkanı ramazan martini örnek al. kıyma bu güzelim kırkağaça. bilemidiğin konuyu ramazan martine danış adam gibi adam, başkan gibi başkan.

Diyarbekirli 11 Yıl Önce

sayın başkan bu mübarek haftada veya gecede kuran ı kerim okunup dualar okunur diyor. siz kaç yıldan beri başkansınız ,bu dediklerinizi hangi yıl yaptınız?açıklarmısınız? sevgili bakılınında dediği gibi neyi doğrun yaptınız? allah rızası için bir şeyi bir defacık doğru yapın .ne olur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.