KIRKAĞAÇ HABER

GEDÜZ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

GÜNCEL

Gedüz, ilk kez düzenlenen "Halk Gününde" vatandaşlarla buluştu.

GEDÜZ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, ilk kez düzenlenen "Halk Gününde" vatandaşlarla buluştu.

Kırkağaç Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapılan "Halk Gününe" az sayıda vatandaş katılırken, meclis üyeleride toplantıda hazır bulundu.
Katılımın az olmasına rağmen, vatandaşlar Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz'e sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve fikirlerini anlatma şansı yakaladı.
Halk günlerinin, her hafta Perşembe günleri saat 10:00- 12:30 saatleri arasında yapılacağı açıklandı.

Kirkagac.Net'e bir açıklama yapan Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, bu halk günlerinin sık sık yapılacağını ve bu sayede vatandaşları daha iyi dinleyip daha hızlı bir şekilde çözebileceklerini söyledi.

HABER: HAKAN DEMİR(İHA)


Yorumlar (14)

Halk 7 Yıl Önce

Yorumsuz

Coban 7 Yıl Önce

Kalabalığa bak seni seven vatandaş bu kadar

Ak Partili 7 Yıl Önce

Sen tut 7 sene halktan uzak dur kirk randevuyla saatlerce vatandasi beklet simdi halk gunu yapiyorum de sonrada vatandasin gelmesini bekle. Halki sileni halk da siler gazeteci arkadasimiz Onurun dedigi gibi hangi tecurubesini bahsetti acaba toplantida

Esnaf 7 Yıl Önce

İki dönem kırkağaça ne yaptı İsmail evet iki sene halka ne yaptığını toplantıda anlatsın belediyenin paraları nereye gitti İsmail esnaflığa devam etsin halkın ekmek yerlerini kendi alıp kendi işletiyor acaba iki sene sonra ona selam veren olacak mı

akkırkağaç 7 Yıl Önce

o kalabalıkta belediye meclisüyeleri ve akparti yönetim kurulu uyeleri derdimizi anlatsak ne olacak sanki çaremi bulacaklar sinir olmaktansa katılmamak daha iyidir.

Mehmet GÖNLÜAÇIK 7 Yıl Önce

sayin ismai̇l, vatandaşi di̇nleyi̇p sorunlarini çözecekmi̇şsi̇n. bi̇zi̇m sorunlarimizi şükür hükümet çözüyor. evli̇ye duluna, çalişanina çalişmayanina, faki̇ri̇ne zengi̇ni̇ne yardim edi̇yor. sen ai̇le kabri̇stanina ve yeni̇ i̇ş yeri̇ne gösterdi̇ği̇n özeni̇ kirkağaç'a göster başka bir şey istemiyoruz. birde aklımıza takılan sorulara cevap ver mesela son parti içi temayülünde sadece 3 oy aldığın ve sonuncu olduğun halde 45 oy alan adamın hakkını gaspa niye razı oldun. senin bu işi gönlün razımı?

Köye gelmeyin 7 Yıl Önce

Bostancı nereye bağlı merak ediyorun

Kirkagacli 7 Yıl Önce

Kirkagaci bitiren baskan

Mehmet GÖNLÜAÇIK 7 Yıl Önce

hangi̇ eseri̇nden bahsetsek azdir; mesela bankalar caddesi̇ni̇ ele alalim.gönülleri̇n başkani sayin orhan davut abi̇mi̇zi̇n eseri̇ olan gözlere sürur veren o güzeli̇m kaldirimlari kirdin, beton olan yolun üzeri̇ne hi̇ç lüzumu olmadiği halde taş döşedi̇n. caddeni̇n üstüne bi̇r sürü aski işik yaptirdin,bi̇r yil dolmadan hepsi̇ bozuldu parçalandi. rahmetli̇ zühtü eken başkanin havuzunu kapattin. toki̇ gelecek di̇ye türkbi̇rli̇ği̇ okulunun üst tarafinda yüzlerce zeyti̇n ağacini kesti̇rdi̇n. sonuç?

Doğru Söz 7 Yıl Önce

Son seçimden önce ismail beye oy vermeyeceğimi kendi kendime söylemiştim.nedeni ilk göreve başladığında gösterdiği performansın giderek düşmesi ve sık sık üst düzey insanlarla görüştüğü İÇİN kendini oraya seçip gönderen şade vatandaşa samimiyetsiz bir şekilde yaklaşması ve davranmasıydı.ancak reis reis reis reis, evet reis in hatrına sırf ak parti den aday diye verdik yine oyumuzu.ama yukarda bir arkadaşın yorumuna katılıyorum.başkanlık bitince yanında kimse kakmaz.başarısız buluyorum seni.gerçekten başarısıZ

454545 7 Yıl Önce

Aslında görüşmek istiyordum. Lakin fotoğraflardan sonra vazgeçtim. Çevremizdekilerle olmaz. Hele bir de fakirsen... Şimdi halka gidip oy da isteyeceksiniz değil mi?

akkırkağaç 7 Yıl Önce

sayın belediye başkanım yaşar ismail gedüz 2009 yılında beri o koltukta ikametgah ediyorsunuz şimdimi aklınıza geldi halk günü yapmaya ilçede yaşayan partili partisiz herkesin kalbini kırdın davranışlarınla kaf dağını ben yarattım edası ile ilçede tur atıyorsun unutmaki her işin bir sonu vardır o makamda birgün bitecek bu konuda tek suçlu sen değilsin tabi yanıbaşında oturan ömer öztürk ve yönetim kuruluda hatalı başınızı akşam yastığa koyduğunuzda yaptıklarınızı iyi düşünün vicdanınız rahatmı

Haklıdan yana 7 Yıl Önce

1. Kırkağaçlıların sorunu yok demek ki, katılım azmış. ??? 2. Kırkağaça yapılacak bir şey yok veya kimsenin Kırkağaçın gelişimi için önerisi yok demek ki, katılım azmış. ??? 3. Yorum yapanlar başkanı ve yaptıklarını beğenmiyorlarsa neden o gün karşısına çıkıp dertlerini ve önerilerini dile getirmemişler. ??? Kişilerle uğraşmayı bırakın, Kırkağaç için bir öneri getirin, Kırkağaç kazansın. Seçimlerde seçmen ne yapacağını çok iyi bilir. Şimdiye kadar kimler geldi geçti.

Kırkağaç lı 7 Yıl Önce

Yaşar ismail Gedüz de suç yok hep oyanındakilerde bitiyor iş adamcağız onlar ne derse he diyo kendi işlerinine geldiği gibi yönlendiriyorlar Allah yardımcısı olsun Kırkağaç lı nında

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.