KIRKAĞAÇ HABER

İNTERNETTEN SATIŞA BÜYÜK İLGİ

GÜNCEL

Çelik Ticaret, internet sitesi aracılığıyla başlattığı internetten satışla ilçede bir ilgi gerçekleştirdi.

İNTERNETTEN SATIŞA BÜYÜK İLGİ

Komşu ilçe Soma'da hizmete giren ve kısa bir süre içinde adından sıkça söz ettiren Çelik Ticaret, internet sitesi aracılığıyla başlattığı internetten satışla ilçede bir ilgi gerçekleştirdi.

Soma'da Kurtuluş Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde hizmet veren Çelik Ticaret, www.hayatbizde.com alışveriş sitesi ile sadece Soma ve Kırkağaç'lılara değil tüm Türkiye'ye ulaşıyor.

İşletmeciliğini Kırkağaçlılarında yakından tanıdığı Tunçay Çelik ve Ayşe Çelik’in yaptığı Çelik Ticaret, müşterilerine hızlı ve ucuz ürünleri ulaştırmak amacıyla yayına soktuğu www.hayatbizde.com internet sitesine gösterilen yoğun ilgiden ise odlukça memnunlar.

Konuyla ilgili Kirkagac.NET'e bir açıklama yapan Çelik Ticaret'in sahibi Tunçay Çelik, "Kısa bir süre önce hizmete soktuğumuz www.hayatbizde.com E-Ticaret alışveriş sitemize gösterilen büyük ilgi bizleri çok mutlu etti.
Soma ve çevresinde bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Müşterilerimize hızlı ve ucuz ürünleri ulaştırmak amacıyla çıktığımız yolda çeşitli bayilikler aldık ve www.hayatbizde.com sitemizde yayınlamaya başladık. Ayrıca müşterilerimiz internet üzerinden sipariş verebileceği gibi mağazamıza gelerek de istediği ürünün siparişini kargo ücreti olmadan verebilirler.

Çelik Ticaret’in www.hayatbizde.com internet alışveriş sitesinde müşterilerine satacağı ürünler arasında; bilgisayar ve yedek parçadan, beyaz eşya ve cep telefonuna, ev elektroniği, küçük ev aletlerinden altın-pırlanta-gümüş takılar ve bijuteriye, ev tekstilinden kozmetik, oyuncak, kırtasiye, giyim (bayan-erkek-çocuk), hamile kıyafeti, tesettür  
kıyafeti, iç giyim ve hırdavat-bahçe ekipmanlarına kadar her şey mevcut.

Bizde Kirkagac.NET ailesi olarak Tunçay-Ayşe Çelik’e çalışmalarında başarılar diliyoruz.

İNTERNETTEN ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN





TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN




TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar (4)

ersen 11 Yıl Önce

hayırlı ugurlu olsun.somalı olmama ragmen bilmiyordum.bundan sonra kendi memleketimizin sitesinden alısveriş yaparız. ersen-soma

tarık 11 Yıl Önce

haırlı ugurlu olsun

diyarbakırlı 11 Yıl Önce

iyi düşünülmüş bir ticari anlayış tebrik ederim

kemal 11 Yıl Önce

hayırlı olsn.sevindim gerçekten kırkağaç ve soma için iyi olmus

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.