KIRKAĞAÇ HABER

KAYMAKAM YEŞİLBAŞ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

GÜNCEL

Kırkağaç Kaymakamı Dr.Mehmet Yeşilbaş, görevinden uzaklaştırıldı.

KAYMAKAM YEŞİLBAŞ GÖREVİNDEN UZAKLAŞTIRILDI

Yaklaşık 8 ay önce Kırkağaç'a atanan ve kısa sürede yaptığı başarılı çalışmalarla ilçede sevilen bir isim olan Kırkağaç Kaymakamı Dr.Mehmet Yeşilbaş, görevinden uzaklaştırıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2 vali yardımcısı, 3 kaymakam, 31 hakim ve savcı, 9 rütbeli asker, 64 rütbeli emniyet mensubu ve polis memurunun görevden uzaklaştırılırken, 4 rütbeli askerin ve görevden uzaklaştırılan bazı emniyet personelinin gözaltına alındığı bilgisini verdi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, askeri girişime karıştıkları ve FETÖ/Paralel Devlet Yapılanması içerisinde oldukları iddiasıyla kamu görevlileri hakkında yürütülen soruşturmayla ilgili bilgi verdi. Vali Güvençer, "Manisa il genelinde Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu’nun işleminin yerelde icrasıyla 31 hakim savcı, İç İşleri Bakanlığı’nın onayıyla tesis ettiği görevden uzaklaştırma işlemiyle 3 ilçe kaymakamı 2 vali yardımcısı görevden uzaklaştırılmış durumda. Yine gerek yerinde yürütülen faaliyetler, gerek İç İşleri Bakanlığı’nın kararı ile İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında 9 rütbeli personel görevden uzaklaştırılması bunların 4’ünün aynı zamanda gözaltına alınması işlemi tesis edilmiş durumda. Emniyet teşkilatı bünyesinde ise hem yerinde yürütülen çalışmalar hem de İçişleri Bakanlığımızın kararı ile 64 polis memuru ve rütbeli emniyet mensubu görevden uzaklaştırılmış bir bölümü gözaltına alınmış durumda" dedi.

"Çalışmalar devam edecek"

Görevden uzaklaştırmaların ve gözaltı işlemlerinin devam edeceği yönünde bilgi veren Vali Güvençer, "Bu konuda çalışmaların hassasiyetle takip edilmek durumunda olduğunu ve bu mücadele sürecinde devletin milletin hayatına kastetmiş ihanet şebekesine bir şekilde bulaşmış bütün kamu görevlilerinin hiç bir toleransa, istisnai işleme tabi tutulmaksızın takip edilerek gereklerin yerine getirileceğini söylemek isterim" diye konuştu.

Öte yandan, Manisa’da görevden alınan kaymakamların ise Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal, Ahmetli Kaymakamı Necmi Akman ve Kırkağaç Kaymakamı Mehmet Yeşilbaş olduğu öğrenildi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)





 


Yorumlar (26)

Sadri Yaman 8 Yıl Önce

sayın dr yeşilbaş a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor,kapalı gişe oynayan bu tiyatroda rolünün olmadığını ispatlayıp görevine geri döneceğine inanıyorum.

İnsan musvetteleri 8 Yıl Önce

Ohh iyi olmuş burnu 5 karış havadaydı şimdiki yüz ifadesini merak ediyorum

İmam 8 Yıl Önce

17-25 Aralık sonrası bile hala zaman gazetesini alan paralel kırkağaç müftüsünü ne yapmalı..?

Mustafabülbül 8 Yıl Önce

ilyaslar dikkat edin

Vatandas 8 Yıl Önce

Cok uzuldum iyi bir insandi.insAllah bir alakasi yoktur ve gorevine geri doner.

aji kavak 8 Yıl Önce

bu sitede okuduğum en güzel haber. çok başarılı diye yazmışsınız. şu başarıları da bir sıralasanız da bilsek. yaptığı en başarılı iş yemekten yemeğe koşmaktı. bu kaymakamı halkın içinde gören varsa bir adım öne çıksın

hulya 8 Yıl Önce

Başta Müftü ve bu ihanet şebekesinin imam larını en kisa zamanda sürdürmek yok görevden ek cektireceksin.onların arkasında kılınan namaz namaz olmaz artık bundan sonra.ayrıca milli eğitiminde temizlenmesi gerekiyor.en başta ihanet şebekesinin kaymakamliktaki baş aktorlerinden Abdullah Bayraktar görevden alınması gerekiyor. Sanıyorum artık zamanı geldi alınacaktır.

nankör 8 Yıl Önce

asıl sende yüz varmı da bunları söylüyorsun.kısa sürede içinde neler yaptı kırkağaç için.hiç bir siyasi taraf gözetmeksizin ne yardımlar yaptı.nankörsünüz başka şey söylenmez sizin için

Paralel dikdörtgen kare 8 Yıl Önce

Paralel ihanet şebekesinin başı müteahhitlerde var 150 bine sattıkları lüks daireleri 70 80 bin gösteren, Sattıkları arabaları noter satışını düşük gösteren.. Himmet hizmet Film bitti hacım

vatandaş 8 Yıl Önce

kırkağaç'daki paralelci ihanet şebekesinin diyanetteki kolu olan başta kırkağaç müftüsü hüseyin yaşar müftülükte çalışan şef i̇smail dönmez memur arif yıldırım şoför ilhan çakmak ve bazı imamların acilen ve bir an önce görevden alınmaları lazım. bu paralelci şebeke şuan kendilerini çok iyi gizliyorlar. bunlar kripto ve gizli paralelci. bunlar şebekenin müftülükteki kolu. yıllarca paralel için çalıştılar. şimdi kendilerine başka görüntü veriyorlar. sayın yetkililer sesimizi duyun gereğini yapın.

Tokmak 8 Yıl Önce

İnşAllah bir alakası yoktur. Alakası var ise alsın hizmetlerini fetöye versin.

Esnaf 8 Yıl Önce

Ben kırkağaçta esnafım Zaman gazetesi almıyorum diye benden alış verişi kesen insanlar tanıyorum

Kırkağaç 8 Yıl Önce

Olabilir.......?????

ali kavak 8 Yıl Önce

kardeşim yanılıyorsun müftü hocam her zaman devletinin yanında olmuştur. diğerleri konusunda haklı olabilirsin belki ama müftü hocam kırkağaç'a geleli daha ne kadar oldu.

Mustafa Şen 8 Yıl Önce

Bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir...Kaymakamımız Dr. Mehmet Yeşilbaş'a geçmiş olsun dileklerimle birlikte ilçemize yapmış olduğu her türlü devlet insanlığı kimliğinde katkılardan dolayı teşekkür ederim. Yaşanan günlerin sonunda hukuğun ve adaletin üstün geleceği umuduyla tekrar görevinin başında görmek istiyorum. Saygılarımla...

Arif 8 Yıl Önce

adımı paralelci diye ilan eden (@vatandaş) rumuzlu kişi herkimse, birazcık şerefin varsa birazcık cesaretin varsa ismini açıklada görelim hangimiz paralelci. hava pusulu iftira atmanın tam zamanı değilmi. bu dünya varsa ahiretide var. orda kime nasıl iftira atacaksın merak ediyorum. iftira atmanın tam zamanı kim kiminle biraz kırgınlığı varsa hemen paralel iftirasını yapıştır. hesabı görülsün. her kimsen yazıklar olsun sana.

İsimsiz 8 Yıl Önce

Hak doğruyu bulur inşAllah

ahmet başsav 8 Yıl Önce

ulan ne fetosu be daha bundan 6-7 yıl öncesine kadar fetoyla birlikte olan insanlar başlarındaki insan küstü diye hemen nasılda sövüyor. bu atatürk'çü i̇nsanlarin fetoyla falan işi yok kim hükümetin düşüncesine ters düşüyosa hepsi işinden oluyor . biz 10 yıl öncesinde nasıl fetodanda sizdende nefret ediyosak hala iki taraftanda nefret ediyoruz

İSMAİL DÖNMEZ 8 Yıl Önce

vatandaş rumuzlu kullanıcının şahsım hakkında (şef ismail dönmez) paralelci olduğum söylenmektedir. 1-paralelci olmadığıma dair benim alnım ak ve açıktır. 2-ben bu zamana kadar vatanına, milletine ve devletine ihanet eden herhangi bir yapının içinde bulunmadım. bulunduysam kanıtlarıyla birlikte karşıma çıkılsın. 3-bu iftirayı atana hakkımı helal etmiyorum.mahkemeyi kübrada iki elim yakasında olacaktır. 4-ben Allahtan başkasından korkmam. zerre kadar insanlıktan nasibini aldysan ismni açıklarsın.

Ben yusuf 8 Yıl Önce

Mustafa bulbul musvettesi ilyaslar sana bisemiyapti yptisa sole benim koyumu karalama biliyosan ismini sole

Vatansever 8 Yıl Önce

Her yerde sela okunurken imam azam dan ses çıkmadı. Parelel olduğunu tüm halkın bildiği yunus hoca.

babacan 8 Yıl Önce

arkadaşlar suçlu olduğu ıspatlanmadıkça, hiçkimse suçlu değildir.önyargılı olmayalım.Ayrıca ALLAH feto'nun belasını verecektir elbet.

yeşim bozer 8 Yıl Önce

atılmasın işne dönsün çok genç kırkağaça çok şeyler yapacağına inaniyorum atılmasın görefının başına dönsün teşekkürler

Mert YENER 8 Yıl Önce

Evet bu işin aslı var ise sonuna kadar gidilip gereken cezayı almalı devletin şerefli makamlarında hain istemiyoruz.Görevlerini kötüye kullanarak hak yiyen ne olduğu belli olmayan kişi ve kişilerin kuklalarını ne vatana ne millete hiç bir zaman faydası olamaz.

Vatandaş 7 Yıl Önce

Dr. Mehmet yeşilbaş`a geçmiş olsun . Adalet yerini bulucak inşAllah.Göreve dönüceğine inanıyorum.

Ömer Faruk 6 Yıl Önce

Adalet yerini bulucak merhametli dürüst amcam atılan iftiralardan haklanılacaktır elbet bir çünk.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.