KIRKAĞAÇ HABER

KIRKAĞAÇ BELEDİYESİ YIKILIYOR

GÜNCEL

Kırkağaç Belediyesi meclis üyelerinin aldığı karar doğrultusunda yıkılıyor. İşte evet ve hayır diyen üyeler.

KIRKAĞAÇ BELEDİYESİ YIKILIYOR

Feyyaz Tanrıyar’ın 1986 yılında Anavatan Belediye Başkanıyken yaptırdığı Kırkağaç Belediyesi binasının Belediye Meclis üyeleri arasında yapılan oylamasıyla yıkılmasına karar verildi. Kırkağaç Belediyesinde yapılan toplantıda 9 üye yıkılsın, 5 üye yıkılmasın yönünde oy kullanırken bir oy çekimser çıktı.

Kırkağaç Belediye binasının yapılan KAROT testlerinin normal değerin altında çıkmasının ardından Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz tarafından yıkım önerisi belediye meclis üyeleri arasında çeşitli tartışmalara yol açmıştı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün olumsuz raporunun ardından gündeme alınan yıkım kararına “EVET” diyen Belediye Meclis Üyeleri, DSP’den Ahmet Akşar ve Yaşar Çalışkan, AK Partili Yaşar İsmail Gedüz, Kemal Tekgöz, Eşref Gobar, Eyüp Tarhan, Sadık Terdi, Mehmet Aran ve Mehmet Kaya olurken, “HAYIR” diyen üyeler AK Partili Nizamettin Özer ve Mustafa Tur, DP’li Mustafa Kemal Yalçınkaya, A.Kadir Orçun ve Ali Pala oldular.

AK Partili Recep Engin Ümmetoğlu ise çekimser oy kullandı. AK Partiden Nizamettin Özer, Mustafa Tur ve Engin Ümmetoğlu’nun Gedüz’e destek oyu vermemeleri dikkat çekerken, DSP’li Ahmet Akşar ve Yaşar Çalışkan’ın “EVET” oyu vermesi de gözlerden kaçmadı. Yeni Kırkağaç Belediyesi binasının şuan ki yerine yapılmayacağı büyük ihtimalle ilçe garajı içerisine yapılması düşünülüyor.

HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


*********


********
TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN



TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

**********

***********

********

Yorumlar (44)

Dost 12 Yıl Önce

Sayın Başkanım yanlış yapıyorsunuz KIrkağaç'ın bana göre bir KÜLTÜR SİTESİNE ihtiyaçı var bizden küçük Gördes ilçesine bir Kültür sitesi yapmışlar gidip görmeni isterim.Belediye ihtiyaçlara cevap veriyordu ne gereği var Yap bir kültür sitesi Kırkağaç'ın çehresi değissin Tüm kurumlar ve Okullar faydalansın.

koyu ak partili 12 Yıl Önce

ey ismail gedüzün bu pazarcılara verdigin sözü ne çabuk unuttun belediye tepene mi göçtü sen yık yap diyenlerden misin vicdanın varsa yagmurlu bi perşembe günü çıkta esnafı ve vatandaşın halini bi gör ondan sonra belediyeyi yık sen seçimlerde ne demiştin + hiç bişeyden utan mıyosan civar ilçelerin pazar yerine bi bak bizim gb perişanlar mı degiller miii.........

bahtiyar 12 Yıl Önce

ey sayın başkan zannedersem geldiğin heralde 2.5 yıl oldu dönüp arkana baktınmı acaba ben şöyle bi baktım başkanın verdiği seçim bildirgeleri hala elimde şöyle bi okudum verilen vaatlerin içinde kayda değer hiçbişey yapılmamış.sadece belediyeye alınan işçiler görünüyo şimdide kendini hatırlatmak için anılmak için belediye binası yaptıracak çünkü yıkılması kolay olmayacak oda biliyor.ey başkan hatırlanmak için belediye binası yapma bu memleketin organize sanayisinin alt yapısını yap,okulmu getireceksin onuda getirde o zaman heykelini dikelim öyle bina yıkıp yerine sağlamını yapıp ebedi kalmaya çalışma ucuz politik düşünceler bunlar memlekete seni zabıta amiri ol diye getirmedik herkezi kucakla herkeze aynı mesafede ol diye seçtik şuana kadar benden helallik istesen sonuna kadar haram ederim ha sen bana oy vermemişsin dersin verdim kardeşim sana 12 oy verdim ama bu kafayla zor bulursun bidahaama iyi kandırmışsın meclis üyelerinide nizamettin özerle mustafa tur hariç onlara tşkrlr.

Emre Baldemir 12 Yıl Önce

evet çünkü hatalı yapılmış bina malzemeden çalınmış zamanında Yapılırken yeni belediyede futbol sahasinin bulunduğu yere yapıla bilir ve bunla beraber de yeni futbol sahasi yapalır bu iş böyle çözülür :-)

ersen 12 Yıl Önce

bence yeni seçilecek belediye baskanı buna karar vermeliydi.kalmış 2 sene..bina zaten 2 seneye bitmez.sanırım 3-4 trilyonda masraf olur ersen-soma

tarık 12 Yıl Önce

yıkın gitsin yenisini yapın para çok nasılsa

diyarbakırlı 12 Yıl Önce

çok yerinde bir karar.depreme dayanıklı değilse yıkılacak yenisi yapılacak tabi.haberi güzel okuyun arkadas

hercai 12 Yıl Önce

gerçekten oy verenlere bakıpta şaşırmamak elde değil.dspli arkadaslar sanırım bir çıkarınız var sizin.ahmet akşar ve yaşar çalışkan'ın yıkılmaya evet demelerinden ben baska bir şey anlayamadım dogrusu.çıkarı olanlar işini götürüyor bu memlekette.

yosun 12 Yıl Önce

belediye meclis üyelerine bakıyorumda adam gibi dik duruş sergileyen 3-5 kişi var gerisi el kaldır el indir adamları. mustafa yalçınkaya, ali pala, nizamettim özer, kadir orçun,mustafa tur'u yürekten kutluyorum helal olsun,engin ümmetoğluda çekimser diyerek bu yanlış kararı onaylamamıs.onada helal olsun.ya diğerleri.özellikle akp düşmanı ahmet akşarın bu hareketi anlamak mümkün değil.demekki ahmet akşar inşaatı yapacak mühendis.hadi ahmet akşar gözün aydın.

solcu 12 Yıl Önce

ahmet akşar'ı hem gönülden destekleyen siyasette olmasını isteyen biriydim taki bugüne kadar.akpnin yanında yer alan bir solcu olamaz.ahmet akşar bu yanlış kararı destekleyerek insanların aklına çıkar kelimesini düşürerek bence siyasi hayatını bitirmiştir.yaşar çalışkana gelince zaten bir dediği bir dediğini tutmaz biriydi.ona üzülmedim ama ahmet akşar bizi çok şaşırttı.oy verdiğim için hakkımı helal etmiyorum.

Rahmi Olcay 12 Yıl Önce

çok yazık devletin milletin parasi düşünülmeden harcanıyor

demokrasi 12 Yıl Önce

nizamettin özer'i özellikle kutluyorum.elini kaldır dediğinde kaldıran indir dediğinde indiren biri değilmiş.helal olsun.

postacı 12 Yıl Önce

kardeşim bu neiş ya.yazık günah sizlere.çıkarcılar iş basında maalesef.kemal tekgöz, mehmet aran, mehmet kaya,eşref gobar, eyüp tarhan,sadık terdi size sesleniyorum sizin hiçmi fikriniz düşünceniz yok.bırakın artık çıkarlarınızıda doğru işler yapın

gerçek akp li 12 Yıl Önce

Başka seçenekler varsa onlar değerlendirilmeliydi,mesala imam hatip gibi sağlamlaştırılabilirdi.Bizim belediye binamız bırakın ilçeleri bazı illerde dahi yok,yer ve konum itibariyle yeri çok güzel.Kıırkağaçta her iş bittide sıra belediye binasını yıkmayamı geldi.Bence bu kararlarından bir an önce dönmeliler.

hayri burgaz 12 Yıl Önce

Sayın başkanım ilk defa olarak sizin yanınızda değilim gerçekten günah tüm yaptıklarınızı yapacaklarınızın garantisi olarak görüyordum ama bu şekilde değil karşı çıkanları tebrik ederim.sosyal demokratlar siz bari yapmayın lütfen sayın ecevitin kemiklerini sızlatmayın çıkar peşindesiniz galiba yıllarca yıkılmayan bina bundan sonramı yıkılacak ya kırkağacımız o kadar tehlike arz edecek bir fay hattında değil sanırım ufak bir masrafla sağlamlaştırılabilinir boşa gidecek paranın vebali kimin olacak acaba siz kabul edenlerinmi yoksa sizlere oy veren bende dahil sizlere oy verenlerinmi acaba bunu nasıl öğreneceğiz bir ulemaya danışmak lazım galiba ...

sosyal demokrat 12 Yıl Önce

ha ha ha eğer her 20-25 senede bir belediye binası yaparsak vay halimize sayın başkan şişirilmis nüfusla şimdiye kadar maçı idare ettiniz bundan sonra şimdiye kadar gelen paradan eksilme olacak biliyoırsunuz değilmi kırkağacımız her eksiği tamamlandı sıra belediye binasınamı kaldı ya hayır diyenleri kutlarım dsp lileride kutlarım sizin yanlışlarınıza ortak olmuşlar sayın ahmet akşara ne demeli acaba belediye binsının plan projesini yapımını kendiner verirler diyemi evet dedi acaba merak ettim kızılaya bağışlanan binalar yıkılmaya terkedilmiş onlar için bişiler yapın siz isterseniz sahi kızılaya bağışlanan kaç tane ev var kaç tanesi yıkılmak üzere acaba merak ettim.

sosyalist 12 Yıl Önce

vay be seçilenlerin canlarının bu kadar tatlı olduğunu bilmiyordum.bir rant var bundada ne kadar acaba onu merak ediyorum.kırkağacımız kaç yılında kurulmuştu.1428 yılında deprem felaketi şirin ilçemizi kaç defa vurdu acaba 1mi 5 mi 7 mi 10 mu 100 mü ölü sayısı kaçtı kırkağacımızın tarihçesine bu konuda bilgi yok sanırım belediye binasının yıkımına evet diyen belediye başkanı ve meclis üyeleri bu cevapları bizlere verirler herhalde

ali 12 Yıl Önce

ahmet akşarın kızı sedef belediyenin işlerini yapıyor bildiğim kadarıyla. o demiyecekte kim diyecek evet.al birini vur ötekine.bakalım ihale kime kalacak.

Ahmet Burgaz 12 Yıl Önce

Şahsen tanıdığım Nizamettin Abi'mi başı dik ve onurlu davranışından ötürü kutluyorum. İşte böyle rantın değil; halkın adamı olmalı herkes. Sağol abi.

akıl adam 12 Yıl Önce

Belediye binasının yıkılmasına evet veya hayır diyenleri anladıkta çekimser oyu anlayamadım.Önce bunu belirteyim.Bence bina tadilat edilmektense yıkıllıp yapılması son derece mantıklı.Bir öneri de benden Binayı başka uygun bir yere yapın mevcut yeride kırkağacın yeni merkezi haline getirin akhisarın tahir ünü salihlinin sevgi yolu gibi.Belediye bir çok dükkan yeri yapsın esnafa kiralasın.yoksa kırkağacın büyüyeceği falan yok.büyümek yeni apartman yapmakla olmuyor maalesef.insanlar dükkanların camekanına bakmaya soma ya gidiyor.şu anda bankaların bulunduğu cadde büyümeye müsait değil ve yeniden yapılanmaya çalışan kırkağaca yakışmıyor.

AKP YE OY VEREN ADAM 12 Yıl Önce

Belediye binası yukılacakmış yerine bilmem kaç trilyona yenisi yapılacakmış,yok efendim depreme dayanıklı değilmiş,yok tadilat yapılacağına yenisi yapılsınmış,geçin bu ayakları efendileriBizler sizlere memlekete hizmet edin diye oy verdik,kendinize sırça köşkler yapıp içinde oturun diye değil ,daha kaç yıllık bu bina yıkıyorda yenisini yapıyorsun ve kimin parasıyla.binlerce öğrencinin eğitim gördüğü edip bayat ,lise 50 yıllık bina,sizlerin canı bu yavrucuklardan dahamı kıymetli,bırakın bu işleri halka hizmet edin,şimdiye kadar takdir ediyor,iyikide gedüze oy vermişim diyordum fakat bu olay beni vicdanen rahatsız etmeye başladı,hele evet diyen ooo DSP liler yokmu beni deli etti,ne çıkarınız var kardeşim çıkın delikanlı gibi açıklayın .

kırkağaçlı 12 Yıl Önce

Bence kırkağaç'ın en aciliyetli eksiklerinden biride çarşı merkeze kırkağaca yakışır ihtişamlı , şadırvanı ile ,Mimarisi ile geniş merkezi bir CAMİ. Çevresi insana huzur veren düzenlemesi olan ,yeşilliği bol olan bir eser yapılmalı ve kırkağaca hediye edilmeli.ilgililerin bunu dikkate almalarını dilerim.

hasan hüseyin hoşman 12 Yıl Önce

bir dsp li olarak ahmet akşar ve yaşar çalışkanı protesto ediyorum çok ayıp hiç size yakışmamış evt demeniz yahu bu memlekette yapacaksanız evt diyecekseniz kırkağaç a yakışır bir pazar yeri inşa edilmesine evt deyin hayır diyen bütün arkadaşları kutluyorum belediye binasının neyi var aciliyet olarak yok efendim depreme dayanıklı değilmiş ya geçin bunları acaba kimler menfaat sağlanacak burda çok ayıp çok dsp ye bir daha asla oy vermem

BEN DEĞİŞTİM........ 12 Yıl Önce

Arkadaşlar halen eski zihniyetli düşünüyorsunuz anlamıyorum.Buranın bir kilisesi vardı hatırlarmısınız?bende hatırlamıyorum.tarihi bir yermiş ve kırkağaç a çok katkısı olacaktı hem maddi hemde kırkağaç ımızın tanınması amacıyla orası yıkılırken neden sizin babalarınız,dedeleriniz karşı çıkmadı bu kadar dar düşünceli olmayalım.Sizde onların kafasından gitmeyin.başkan bas bas bağırıyor pazar yeri için burası sit alanı bu konuyu aşalım hemen başlıcaz diye heryerde söylüyor şu gözlüklerinizi çıkarın bir çeğrenize bakın artık zamanı geldi.Bir arkadaşımda orda yazmış alt yapısı ne olacak diye yaaaaaaa kardeşim körmüsün sen bu memlekette 2 senedir ne yapıyor yol kazılıyor zevk içinmi kazılıyor.Burda herkes acaba birisinin cebine birşeymi girecek diye sallıyor birilerine yokkkkk yok kardeşim eskisi gibi birilerinin cebine bişeyler girmiyor.Onlar eskiden oluyormuş AK Parti ihtidadında hiç kimsenin cebine birşey girmez.Eğer birşeyler biliyosanız Cunhuriyet Savcılığı orda şikayette bulunun....

BEN DEĞİŞTİMMMM 12 Yıl Önce

Şu memlekete senelerdir hiç bir şey yapılmamış ağzınızı açmamışsınız nasıl oluyorsa sizler birşeyler yapılmaya başlanınca ortalığı ayağa kaldırıp yazıyorsunuz anlamadım.Senelerdir kaldırım sök yap politikası yapılmış sizde onları alkışlamışsınız sizin ne menfaatiniz vardı da alkışladınız soruyorum size?niye bu memlekete birşey yapmadınız diye sormadınız?(sayın KAZIMKAYADİPLİ,sayın RIZA KAYADİPLİ)den zaman onların yanına gidi derdinizi bile anlatamıyordunuz değilmi?şimdi sizi dinleyen her kesimi ayrştırmadan dineyen birini sallıyorsunuz.SAYI BAŞKANIM BİNA YIKILMASI GEREKİYORSA YIKIN BU MEMLETE DAHA GÜZEL BİNALARHİZMET ALANLARI SPOR MERKEZLERİ KAZANDIRDINIZ DAHA YAPIN BAŞKANIM YILMAYNBU TAKTİKLER ESKİ GERİ ZİHNİYETLERİN TAKTİKLERİ YILDIRMA,VE ONLARIN İSTEDİKLERİ GİBİ GİRMENİZİ İSTEYENLERİN UYDURMALARI SİZ BIKMAYIN BAŞKANIM SONUNA KADAR YANINIZDAYIZ......

BEN DEĞŞTİMMMM 12 Yıl Önce

Başkanım meyve veren ağaç taşlanır.Eleştiriliyorsanız doğru yoldasaınız devam edin hiç bıkmadan yorulmadan çalışın sayın başkanım.BU KIRKAAÇ HALKI ALIŞMIŞ KALDIRIM SÖK YAP PAZAR YERİNİN EN İYİSİNİ VER OY UM SENİN DEMEYE.Sanırım pazar yeride başlanıyor yapılmaya helal başkanım size onuda yapın bakalım ondan sonra ne bulucaklar sizi eleştirmek için çok merak ediyorum.Ama bu eski zihniyetli düşünceli kişiler bulur başkanım onlar buraya hizmet getirtmemeye alişmışlar gelen hizmeti geri çevirmeye alışmışlar eskiler iyi bilir yeni nesil de duymuştur baba sından, dedesin den gelen hizmetlerin nasıl geri önderildiğini...

meçhul 12 Yıl Önce

başkanın yalakaları yine sahnede birtane esr gösterin sizi alkışlarım doğruları görün ona göre yorum yapın bende akpliyim bende akpliyim şimdiye kadar bir eser varmı yapmayın beyler doğru yorumlaın meseleleri bukadar sorun varken ne aciliyeti vardı belediyenin

Özgürlükçü 12 Yıl Önce

ben değiştim rumuzlu şahıs, sen ne zırvalıyorsun? beynin sulanmış senin. dedem zamanındaki kilisenin yıkılmasından banane! burdaki asıl mesele o belediye binasının uzun yıllar daha hizmet edebileceğidir. belediye çalışanların kıçları çok mu değerli ki yeni bina yapılacak? 50-60 senelik okullar var daha ilçemizde. dingil dingil konuşma!

gerçek akp li 12 Yıl Önce

Yorumlardanda anlaşıldığı gibi belediye meclisindeki arkadaşların kırkağaç halkının görüşlerini taşıdıklarını zannetmiyorum.Şu anda anket yaptırılsa aldıkları kararın tam aksi sonuç çıkacağına eminim.Zaten insanlar belediyenin çalışmalarından mennun değilken üstüne böyle şeylerle uğraşmaları insanları rahatsız ettiğini düşünüyorum

kırkağaçlı 12 Yıl Önce

ewt yormlarakatlyorm gedüz kendni hayatnı düşünyor evet kırkağaç ta çooook eksk var erden çıktı beledyenin yıkılması canı çok tatlı bizim de tatlı ama biz mecbr katlanyrz bazı seylere işsizlkten ewet dyenler hepsi kendi çıkarna kmi inşaatnı yapar kimi kapı pencere kmileri blmm ne oooh ne güzel o kadar borçları bizm gibileri ödesn zam üstne zam karnınız dydu cebinzde doysun gösterş meraklıları bnce halk oylaması yaplmalı gedüz kendni sultan süleyman mı sanyo kalıcı hiç bişey brakamssn senden sonra gelende sennkini yıkar bizim başımza gelnler hiçç bşey yapmaz yap yık başka bisey olmaz millet işsizlkten hırszlık yapıyo gt bakalm hırszlık yapanlar çalışıp da boş zamanmı değerlndrmşler işsizlikten parasızlktan etrafna bak yanndaki yalakalara değil halkına bak kendn yokluk görmeyn zengin evladsn allah garibnlara acsın BENCE HALK OYLAMASP YAPLSN HALK SENİ NASL SEÇTYSE BU KARARDA VERSİN

eski tekel çalışanı 12 Yıl Önce

valla arkadaşlar bu zihniyetler oldukça memleketimize daha hayırlı işler olmayacağı belli niye şimdiye kadar kimin üstüne taş düştü elinizdeki paralar kimin parası yazık değilmi bir sürü yalaka ismail başkan için helal olsun diyor Allah aşkına iş sahasımı açtıda helal olsun diyorsunuz anlamadım kaldırım taşları söküldü yenisi yapıldı bunun içinmi yapmayın bu kadar yalakalık olmaz milletin paralarını yazık etmeyin.

sosyalistt 12 Yıl Önce

kırkağaçlı yorumcuya katılıyorum gerçekten bu vebal altında kalmak istemeyenlere bişr hak vermek lazım en güzel yol referandum ak yol kara yol meydana çıksın

bilirkişi değilim 12 Yıl Önce

ben bilirkişi değilim bilmem bu bina depreme dayanmaz etütleri ne zaman yapılmış kimler yaptırmış kim tarafından yapılmış bunlarda bu yıkılmasına karar verenlerin adamlarımı onuda bilmem ama o raporları veren her kimse hangi kurumsa hangi şirketse raporun aslı belediye panosuna asılsında bu millet inek olmaktan biraz olsun kurtulsun

garip 12 Yıl Önce

İşte size tam bir hisseli harikalar kumpanyası.99 depreminde bir catlak dahi oluşmayan binayı çürük diye yıkmaya kalkan zavallılar kendi oturdukları evlerede o testi bir yaptırsınlar.topluma yararlı işler yapamayan zavallılar bu milletin 3.4 trilyon parasını sokağa atmakta hic bir sıkıntı görmemekteler.belediye ringonun ahırı gibi insan dolu meclisteki 3. 4 kişi hariç hepsi parmak kaldıran

nuri harta 12 Yıl Önce

bol kepçeden atıyosunuz başka birşey değil

????????? 12 Yıl Önce

Zamanında ringonun ağırı gibi kullananlar buraya çıkıp konuşsunlar onun davulunu çalanlar onların yalakaları değil....Zamanında ağzını açamayanlar bakıyorumda şimdi istedikleri gibi konuşuyorlar..ama sizin zamanınız geçti geçti artık şim AK parti zamanı ve öylede devam edicek bir yerlerinizi yırtsanızda öyle olucak.....

sabırlı olun 12 Yıl Önce

tüm yorumları okudum ve anladım ki (bu kadar insan herhalde satılmış (!) değildir diye düşündüm) başkan yanlış yoldaymış. sen belediyenin bir kuruşunun heba olmasını istemeyen birisisin ki, belediyenin kasasını 5,5 milyonla devraldın 9 milyona ulaştırdın. bu arada tahminim 3-3,5 milyonluk araç, iş makinası alarak filonu yeniledin, genişlettin. temiz su ve pis su borularını değiştirerek tahminim 2,5-3 milyonluk yatırım yaparak milletin temiz su içmesini ve afedersiniz pisliğinin içtiği suya karışmamasını sağladın. yıllardır belediye olarak yapılmayan okul, cami, aşevi, alaya yardım sağlayarak (3 yılda belki 1,5-2 milyon) ihtiyaçlarını karşıladın (tabi okullar reklamını yapmıyor o da ayrı tabi). hangi kurum, hangi kişi olursa olsun gayriresmi bir iş teklifi için geldiğinde reddettin, o zengin, arkası kalın insanların önünde dik durarak karşı çıktın. bildiğim kadarıyla sen kendi reklamını yapmayı sevmeyen birisin. işte bu noktada yanlış yapıyorsun. yaptıklarını anlat, herkes bilsin.

sabırlı olun 12 Yıl Önce

gerçi sen yaptıklarını anlatmaya kalksan, bunlar gene anlamaz. bardağa su doldurup, bakın ne kadar dolu diye gösterecek olsan bile bunlar üstündeki boşluğu görüp, bak bu bardak boş diyecek kadar kör, olayların hep kötü tarafından bakarak yerden yere vuracak kadar nankör ve acımasız, hep önünü görmeye çalışan ancak yanlardan gelen iyilikleri göremeyecek kadar at gözlüklü insanlarla karşı karşıya durmaktasın. her gördüğünü dost sanma, açığını arar. her iyiliği sana yapılmış sanma. bir çıkarı vardır. sen kendi bildiğin doğru yolda yürü, yolundan şaşma. it ürür kervan yürür. zamanında bizim yaptığımız siyasi hataları sen yapma. kırkağaç senin sayende çok güzelleşecek. bazen taşlanacaksın, bazen kutlanacaksın. ama keşke karşındakiler yermesini bildiği kadar övmesini de bilse. allah yar ve yardımcın olsun. doğru yoldan ayırmasın. allah utandırmasın. seni öpüyorum, başarılarının devamını diliyorum...

???????? 12 Yıl Önce

kimsin bilmiyorum ama seni alnından öpüyorum siz gerçekten tek kelimeyle anlattınız herşeyi anlayan anlar anlamaya ...... ben bir sol partiden geldim AK PARTİYE hiçte pişman değilim başım dik evimde rahat uyuyorum sizin insanlar sayesinde ALLAH sizin gibi başkanım gibi ve buna insanları başımızdan eksik etmesin.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

???????? 12 Yıl Önce

Evet ben AK PARTİ ye sol partiden geldim. ben sol partiden geldim diye beni ayırmadınız aş verdiniz ekmek verdiniz vesile oldunuz ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.arkadaşlar sizde buraya gelin pişman olursanız ismimi yemin ederim açıklıcam herkez beni tanır gelin benim yüzüme tükürün... SAYGILAR

serhat kayın 12 Yıl Önce

Arkadaşlar öncelikle bu gibi önemli bir konuda bu kadar çok yorum yapılması beni hayli sevindirdi. ancak yorumların çogunda bilgisiz fikir kalabalikları olduğunu gördüm. hekes kendince bir kılıf uydurmuş,ismini bile yazmaya tenezzül etmeden birilerine sallamış. bence herkes çekınmeden ismini yazsaydı da kımın çıkarı olup olmadıgını da herkes görseydi. benim kişisel fikrim eğer çürük iseler tüm kurum ve kuruluşların binalarınnı ya güçlendirilmesi ya da yeniden yapılmasıdır çünkü buralar yüzlerce vatandaşımızın girip çıktığı yerlerdir.bu tip konular da siyasetten uzak daha akılcı kararların verilmesi esastır.

cem arka 12 Yıl Önce

neden kimse adını wermedenn konuşuyor madem eleştiiriyorsn korkusuzca adınızı soy adaınızı yazın korkacak birşey yok

haylaz 12 Yıl Önce

SAYIN BAŞKANIM BİRAZDA ÇEVREMİZE ÖNEM VERİPTE YARIM KALAN YOLLARI ASVALT LARI Bİ BİTİRELİMDE ONDAN SONRA YIKALIM YOLLAR GİBİ BİNADA YAVAŞ YAVAŞ YAPIULIRSA VAY HALİNİZE 10 SENE DE FALAN TAMAMLANIR ARTIK BİRAZ DAHA HALKA ÖNEM VERİN BIRAKIN ETRAFINIZDAKİ ENSESİ KALIN LARIN KARNINI DOYURMAYI HİZ MET İÇİN ORDASUINIZ BÖYLE GİDERSE OMAKAMI ZOR GÖRECEKSİNİZ 3 YIL GEÇTİ NERDEYSE HALA ORTADA GÖZLE GÖRÜLÜR HİÇ BİRŞEY YOK BELEDİYENİN ARACA GERECE İHTİYACI YOK BİRAZ GÖZE GÖRÜLÜR HİZMETLER YAPIN HALA KAPALI PAZAR YERİ OLMADI VERDİGİNİZ SÖZLER NERDE HANGİ YÜZLE OY İSTEMEYE ÇIKACAKSINIZ MİLLETİN ÖNÜNE BENDE BİR AKPLİYİM AMA BUŞEKİLDE DEVAM EDEN BİR BAŞKANA BİRDAHAKİ SEÇİMLERDE OY VERMEK DAİ İSTEMİYORUM AKPNİN ADINI KİRLETİYOSUNUZ HİÇ BAŞBAKANIMIZI ÖRNEK ALMAIŞSINIZ BİRAZ DURUNDA YEMEYE ARA VERİN BİZ NE YAPTIK DİYE BAKIN GEÇMİŞİNİZE ...BUNLARIN HESABINI HALKIN KARŞISINDA VEREMEZSİNİZ BİRAZ OLSUN AZ BİR VAKTİNİZ KALDI HİZMETLE UĞRAŞIN YEMEKLE GEZMEKLE DEGİL ...

ttttt 11 Yıl Önce

yeni belediye binası yapılırken alt kat mutlaka oto parkı olarak en az 30 sene ilerisini görerek üst birinci kat ise çarşı dükkanları olarak örneğin sarrafları ve bazı dükkanları bir araya toplayarak kira geliri yapılması üst katlarıda belediyemize kullanılması isterim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.