KIRKAĞAÇ HABER

KIRKAĞAÇ ZİRAAT ODASI’NDAN ÖNEMLİ HİZMET

GÜNCEL

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı toprak tahliline hizmeti verecek.

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı toprak tahliline hizmeti verecek.

Konuyla ilgili Kirkagac.Net’e bir açıklama yapan Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı “Kırkağaç Ziraat Odası olarak toprak tahliline başlıyoruz.

Özarı “Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığımız üyelerine vermiş olduğu hizmetlere dijital alanda bir yenisini ekliyor. Kırkağaç Ziraat odamız iyi tarım uygulamaları ve organik tarım limited şirketi ile yapmış olduğu ekipman kullanım sözleşmesi ile 2018 yılından beri Türkiye’nin sadece birkaç ilinde kullanılan dijital toprak tahlil cihazın Kırkağaçlı çiftçilerimizin hizmetine sunuyor.

Türkiye'nin sadece birkaç ilinde bulunan dijital toprak tahlil cihazı ile 03 Mart 2022 tarihinden itibaren Kırkağaçlı çiftçilerimizin topraklarının tahlillerini yapmaya başlıyoruz. Bu dijital cihazımız ile toprak tahlili sonuçlarımızı ve gübreleme programı mızı sadece 10 dakika içerisinde verebileceğiz. 

Musahoca Mahallemiz çiftçilerinden Yücel Kücükcansız isimli üye çiftçimiz , Ziraat odamız adına isteyen çiftçilerimizin tarlasından ya da köyünden toprak örneklerini toplayacaktır. Bu arkadaşımızın ve odamızın Ziraat Mühendisi Murat Girginler’inden bilgi alabilirler. 

Bu kapsamda daha geniş bilgi almak isteyen üyelerimiz Ziraat Odası Başkanlığımıza gelerek bilgi sahibi olabilirler. Tüm çiftçilerimize ve Kırkağaç’ımıza hayırlı olsun. 

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)













Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.