KIRKAĞAÇ HABER

KIRKAĞAÇLI ESNAFA ŞOK SİGARA BASKINI(VİDEO)

GÜNCEL

Kırkağaçlı esnaflara bugün şok sigara baskını yapıldı. İşte video görüntüleri.

Kırkağaçlı Esnaflara "Şok Sigara" Baskını(VİDEO)

Manisa Valiliği tarafından görevlendirilen Sağlık Grup Başkanlığı ekipleri Kırkağaç Merkezinde tam 50 esnafa sigara baskını yaptı. Başta kahvehane, lokanta, erkek ve bayan kuaförler, fotoğrafçılar ve açık olan tüm işyerlerine yapılan ani baskınlarla sigara yasağına uyulup uyulmadığını kontrol edildi.

Sağlık Grup Başkanlığı memurları Hilmi Acay, Kemalettin İnan ve Mustafa Dereli ile Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları denetimlerde, sigara içilmez uyarı levhaları ile iş yerlerinde sigara içilip içilmediği kontrol edildi.

Hafta sonu olmasına rağmen denetimlerini sürdüren Sağlık Grup Başkanlığı ekipleri, yasağa uymaları konusunda esnafları ve vatandaşları son kez uyardılar. Yapılan denetimlerde 50 işyeri kontrol edilirken, kurallara uygun davranmayan iş yerleri uyarıldı.

İşte Kirkagac.NET farkıyla video görüntüleri.
HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
*******

*******























HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

*********

**********

********

********

Yorumlar (9)

çok iyiçok çok iyi 13 Yıl Önce

Her şeymiz bitti siğaraya kaldık.Ya bi yerlerde içerseler maz allah.hiç kahvede siğara içilirmi?Hele birde berber.Ya lokantaya ne dersiniz?Yemeği yemişsin ooh birde üstüne siğara.Hiç olurmu ya hiç olurmu? İçilmeeeeez. İçilirse ne olur? Yersin cezayı. Eeee müstehaktır bize % 50 hııı a sana 51. Dilerim evlere kadar gelsinler gece yatakta kinede kontür taksınlar.kİm ne kadar yaptıysa ödesin verisini kardeşim.

ersen 13 Yıl Önce

devletin bu işin üzerinde durması güzel.video ve haberi çok begendim.inşallah esnaflar üzerinde caydırı olur.kapalı yerlerde sigara içilmemesi harika bir olay.hükümetin tek dogru işi bence

bayram 13 Yıl Önce

herkes içiyor.kurallar uygulansa tüm esnaf kepenk indirir.cezalar büyük

tarık 13 Yıl Önce

sigara denetimcilerimizi gönülden kutluyorum.helal olsun.devam edin çalışmalarınıza destekliyoruz

kazım 13 Yıl Önce

bence yanlış bir uygulama.bakın arkadaslar esnaf çaresiz.dükkanına gelen adam sigara içiyor diye bir sürü ceza yemesi çok acımısızca.ben ücretler degişmeli.esnaf az vatandas çok ceza yemeli.buralar ufak yerler esnaf müşteriye içme diyemiyor ayıp olucak diye.düzeltilmeli bu kanun

g.i 13 Yıl Önce

aklip özcan erginin il genel olmasının verdiği hava fotografada yansımıs.ayaga kalkma zahmetinde bulumayan bu esnafa eger sigara denetimcileri ceza yazsaydı neolurdu.bilmem hemen siyasetçiler girerdi herhalde devreye.işte bu türkiyenin şimdiki geldiği hal.yazık su fotografa kahroldum

eğitimci 13 Yıl Önce

lokantayı falan anladımda berber kırtasiye vs denetlemek saçma bana göre.

dddd 13 Yıl Önce

yahu bu millet zaten dertli. yani bir tek sigarakaldı düzeltilecek. birde bu memurlar aynı görevi doğu da yapabiliyorlarmı acaba.

ibrahim kara 13 Yıl Önce

nadide ablayı tebrik ederim hemen oracıkta yazdı 155 yazısını taktire şayan bir esnaf

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.