KIRKAĞAÇ HABER

KIRKAĞAÇLI GENÇLER MOTORLU UÇAK YAPTI

GÜNCEL

Kırkağaçlı gençler köpükten motorlu uçak yaptılar. Kirkagac.net kameraları önünde uçaklarını uçurmayı başardılar. İşte görüntüler.

Kırkağaçlı Gençler,Köpükten Motorlu Uçak Yaptılar(VİDEO)

Kırkağaçlı Mehmet Ali Yıldız ve Hakan Çıkaran adlı model uçak meraklısı iki genç, köpükten yaptıkları motorlu model uçaklarını, Kırkağaç semalarında uçuruyorlar. Köpükten 3 Kanallı Raptor motorlu uçak yapan Mehmet Ali Yıldız ve Hakan Çıkaran, buldukları boş arazilerde uçaklarını uçurarak, bu alanda iddialı olduklarını söylüyorlar. Zor şartlar altında bu çalışmaları yaptıklarını söyleyen ikili “Çocukluğumuzdan beri uğraşıyoruz. Kendi imkanlarımızla yaptığımız uçaklarımızı daha önce uçurmayı başaramamıştık ama artık köpükten yaptığımız 3 kanallı uçağımızı uçurabiliyoruz. Köpük ve bir kaç malzemeyle bu uçağı hazırladık. Bu motorlu model uçağın daha iyilerini yapmak için çalışıyoruz” diye konuştular. İşte Kırkağaçlı gençlerin yaptıkları motorlu model uçağın uçuşundan görüntüler ve kirkagac.net kameralarına yaptıkları açıklamalar.

HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR


HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR










HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR
 

**********

***********

Yorumlar (16)

HAKAN TARKU 13 Yıl Önce

helal olsun :)

ersen 13 Yıl Önce

süper uçuyor hayran kaldım gerçekten.güzel bir haber.tebrik ediyorum arkadaslarımızı ersen-soma

dürüst öğretmen 13 Yıl Önce

aferin arkadaslar gerçekten güzel bir aktivite güzel bir başarı.yürekten kutluyorum sizleri.video çok hoşuma gitti kutluyorum.

aynur 13 Yıl Önce

ya hep içimde olan bir hevestir bu.satın alabilirmiyiz acaba

ahmet altındag 13 Yıl Önce

elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş tebrik ediyorum sizleri... başarılar gelecek çalışmalarınızda..

ahmet karayel 13 Yıl Önce

mehmet ali abimi tebrik ediyorum yıllardan beri amacına ulaştı sonunda tebrik ederim abicim

idris demir 13 Yıl Önce

emeyine sağlık arkadaşım çok güzel olmuşta kaça maal oluyoki bu bitane yaptırsak gerçekten on numara bişey

Hasan KOÇ 13 Yıl Önce

Hey benim ülkemin değerli idarecileri neredesiniz. Bu gençleri görün veellerinden tutun ki ülkemizinparacıkları dışarıya gitmesin.Bize ne ABD den, israilden,Rusyadan, Almanyadan.Bizde de çok değerli beyinler var.Ne demişler ayıdan post gavurdan dost olmaz.

ßarış YILDIRIM 13 Yıl Önce

gençlerimizi kutluyorum böylesine qüsel bir davranış için

Kadir BOZ 13 Yıl Önce

İşte benim canım memleketimden insan manzaraları.. İşim gereği Akhisar'da yaşayan ben, haberi okuduğumda çok ama çokkkkkkk gurur duydum.. Helal olsun size. Çok sevdiğim bir söz var " Beynimde olmaz yok, nasıl yapabilirim var" İşte tamda buna güzel bir örnek... Başlıktada yazdığım gibi sizi KUTLUYOR ve AYAKTA ALKIŞLIYORUM...

karatay 45 13 Yıl Önce

helal olsun gençler gerçekten güzel bir çalışma olmuş devamı gelir inşallah video da çok güzel olmuş

Çağatay 13 Yıl Önce

Arkadaşları tebrik ediyorum

ibrahim çakmak 13 Yıl Önce

Ucagın yeter emmi oglu bi ara bizi tayip babanın yanına götür muhabett edek:D

HÜRKUŞ 13 Yıl Önce

HAKAN VE MEHMET ALİ ÇOK GÜZEL OLMUŞ. İSTİKBAL GÖKLERDE :)

Mustafa Şen 13 Yıl Önce

Heronlara milyonlarca dolar veren ülkemiz, şu gençlerimizi biraz daha ekip çalışmasına teşvik ederek desteklese ne heronlar çıkarır...Tebrik ederim gençler...Saygım İdeallerini Yaşatan Gençliğe...

mehmet Ali Yıldız 13 Yıl Önce

sevgili arkadaşlarım öncelikle hepinize teşekkür ederim bu uçağın gövde yapısı tamamıyla kendi üretimim. Kullandığımız elektronikleri internet üzrinden yurt dışından temin ediyoruz. Aynı zamanda Türk Hava kurumu internet adresinden de alış veriş yapabiliyoruz vieosunu da izlediğiniz f22 raptor modeli uçurması yeni başlayacak arkadaşlara uygun bir model değil.yeni başlayacak arkadaşlar için üstten kanatlı eğitim modeli diye adlandırdığımız trainer tarzı modeller uygundur.bu modelide THK internet sitesinden sattığı yaklaşık 200 TL olan windragon modeli en uygun modeldir bu modelin satışı aynı zamanda kumandasıda dahil olduğu için en uygun modellerden biridir.aynı zamanda bu modelin paket içinde modelciliğe başlayacaklar için olmassa olmazlardan olan eğitim similatörüde vardır.ilgilenmek isteyen arkadaşlarada m.a.y.78@hotmail.com adresine atacakları maillere cevap vererek yardımcı olabilirim.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.