KIRKAĞAÇ HABER

KIRKAĞAÇ’TA TEHLİKE SAÇAN MOTOSİKLETLERE GEÇİT YOK

GÜNCEL

Kırkağaç polisi, özellikle son dönemde hem hız olarak hemde yaydıkları gürültü nedeni ile ilçe sakinlerini rahatsız eden motosikletlere operasyon yaptı.

KIRKAĞAÇ’TA TEHLİKE SAÇAN MOTOSİKLETLERE GEÇİT YOK

Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, ilçe merkezinde bulunan ruhsatsız, plakasız ve evrakları tam olmayan motosikletleri toplarken, özellikle son dönemde hem hız olarak hemde yaydıkları gürültü nedeni ile ilçe sakinlerini rahatsız eden motosikletlere operasyon yaptı.

Kasksız ve yaşı küçük sürücülerin de denetlendiği noktalarda yasalara uygun bulunmayan onlarca motosiklete de el konuldu.
Birçok sürücüye ceza yağarken, denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.

Kırkağaç’ta sık sık yaşanan motosiklet kazaların yaşanması ve çok sayıda vatandaşın şikayeti üzerine harekete geçen polis ekipleri değişik noktalarda uygulama yaptı.

Tescilsiz, abartılı egzozlu, plakasız motosikletler toplanırken, ehliyetsiz, kasksız ve kurallara uymayan sürücülere de cezai işlem uygulandı.
Bundan böyle polis ekipleri her gün uygulama yaparak, trafik kurallarına uygun hareket etmeyen sürücülere ve trafiğe çıkmaya uygun olmayan motosikletleri toplayacak.

HABER: HAKAN DEMİR(İHA)
FOTOĞRAF:AKIN YAKIT(Kirkagac.Net)




  
















Yorumlar (13)

Bir Vatandaş 7 Yıl Önce

evlerde bile oturamaz hale geldik bunların gürültüsünden.helal olsun polisimize.vatandaşlar olarak polisimizin uygulamasını destekliyoruz..

VATANDAŞ 7 Yıl Önce

garibanin motorunu bırakın. gidin sağda solda tehlike yaratan serserilerin motorlarını alın. fotoğraflara bakıyorum da, o kırmızı mobiletten ne istediniz ?

Mustafa aksoy 7 Yıl Önce

Bence de doğru olan bu motosiklet binilmesine karşı değilim ama çıkartılan o acayip sesler insanı gerçekten

eğitimci 7 Yıl Önce

belediyenin arkasındaki çocuk parkının önünde akşamları bir ekip dursa yeterli. belediye ile spor salonu arası son hız gidiyorlar. bir gece değil değişik noktalarda her akşam bir ekip yapsa yeterli. ama yaz bitti geç kaldınız.

... 7 Yıl Önce

Allah razı olsun bütün gece gürültülerini çekiyorduk okul zamanı metemin yanınada gelsin

Esnaf 7 Yıl Önce

Motorundan ses çıkan son sürat gidenlerin motorunu alın gariban amcanın motorundan ne istiyorsunuz nasıl da öyle şaşkın şaşkın bakmış

GENÇLER 7 Yıl Önce

Gençler ne yapsın ehliyet istiyoruz ehliyet vermiyorlar neymiş a1 alacakmışız a1 ile istediğimiz motorlara binemiyoruz bizde mecburen ehliyetsiz araç kulanıyoruz sonuçta gençlik Kırkağaçta zaten gençlerin yapabileceği hiç bir faliyet yok ne yapsın bu gençler sabah çalışsın akşam evde mi otursun hiç halimizden anlamıyorlar tamam ehliyetimiz olmaya bilir ama motoru adam akıllı bağıttırmadan binmesini biliyoruz neymiş şehir içi kask takılacakmış sadece polis memurlarından şu zamana kadar 1 tanesi takıyor geri kalanı kask takmıyor asker olsun baş çavuş olsun onlarda plakasız tescilsiz motor biniyorlar hemen herşeyin sorumlusu gençler zaten hani onlar kaç defa ödemiş ceza bakalım sorun soruşturun hiç bir zaman ama gençler 1 ayda 4 defa ceza ödemesini biliyor o zaman yapacaksanız böyle birşey ilk önce kendi meslektaşlarınızdan başlayın delilse delil şahitse şahit sıkıntı yok biz gençler olarak bunlara göz yumuyorsak sizde biraz göz yumun bizi bazı kendini bilmemiş egzozu bağıttıran gençlere benzetmeyin biz vatandaşları rahatsız etmeye hakkımız yok ki zaten rahatsız etmiyoruz o yüzden arada masum olanlar kaynamasın

kırkağaçlı 7 Yıl Önce

çak kibriti yansın değilmi vatandaş kardeşim

Vatandas 7 Yıl Önce

Hasir pazarında plakası motor dolu

Geç bile kalındı 7 Yıl Önce

Geç bile kalındı.aileler veriyorlar çocukların altına motosiklet ve şarjlı motorları sonra bi kaza bela olduğunda ah vah ediyorlar.bence şarjlılarda toplansın Türkiye'nin bi çok yerine gittim burda gördüğüm motosiklet ve şarjlı motosikleti hiç bi yerde görmedim.tehlike saçıyorlar bi an önce önlem alınmalı.

Sarıağalı 7 Yıl Önce

ohhh iyi olmuş, sesten kafamız şişiyordu. sokak serserileri..

gençlere destek 7 Yıl Önce

tebrik ederim dostum çok güzel ifade etmişsin. bazı polisler de kurallara uymuyor, her gün kasksız gezen polisler görüyoruz. bir yetkili araştırsın bakalım tek bir polis memuruna kasksızlık cezası verilmiş mi? bazı trafikçiler ceza işini şahsileştirmiş durumda,gıcık gittikleri kişilere bir haftada iki üç ceza kesilirken hatırlı kişiler ve çocukları kollanıyor.bazı polislerin kırkağaçlıların canını yakacağız sözleri dolaşıyor ortada bunlar hoş değil, biz her şeye rağmen polisimizi seviyoruz...

kırkağaçlı kemal 7 Yıl Önce

trafik polislerimiz hergece bu uygulamaya devam etsinler..hatta gündüzleri de...bu şımarık,düşüncesiz,kural tanımayan motosiklet sürücülerine göz açtırılmasın.polislerden ricamız tarlasına giden ve işyeri amaçlı kullanılan motosikletler ayrılmalı.bunlara lütfen dokunmayın

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.