KIRKAĞAÇ HABER

KURTULUŞ KONSERİ SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE İPTAL EDİLDİ

GÜNCEL

Gülşen, Rafet El Roman ve Burcu Güneş'in sahne alacağı 12 Eylül Kurtuluş Konseri sürpriz bir şekilde iptal edildi.

KURTULUŞ KONSERİ SÜRPRİZ BİR ŞEKİLDE İPTAL EDİLDİ

Kırkağaç Belediyesi tarafından ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 91.yıl dönümü münasebetiyle düzenlenecek olan 12 Eylül Kurtuluş Konseri sürpriz bir şekilde iptal edildi.

Kırkağaç Belediyesi Kültür İşler Müdürlüğünün ünlü sanatçılar Gülşen, Rafet El Roman ve Burcu Güneş ile görüşmesi ve bu üç sanatçıdan birinin geleceğinin açıklanmasının ardından Kırkağaçlılar merakla hangi sanatçının konser için sahneye çıkacağını merakla bekliyorlardı.

Fakat bugün aldığımız bilgilere göre 12 Eylül Kurtuluş Konseri Mısır'da yaşanan olaylar nedeniyle Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz tarafından iptal edildi.

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz'ün göreve gelmesinin ardından Ferhat Göçer, Bedirhan Gökçe, Mustafa Ceceli, Lara, Kolpa, Grup Ayna, Murat Dalkılıç, Nadide Sultan ve Ahmet Özhan gibi tanınmış sanatçılar ilçemizde konser vermişti.

HABER: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)







Yorumlar (21)

ismai erkan 11 Yıl Önce

akp genel merkezden haber verilmiş belediyelere mısır için konser eylence programları iptal edşlsin diye

ali 11 Yıl Önce

başkan tarafından iptal edilmedi.tüm türkiye genelinde akp li başkanlara yazı gönderildi.müzikli eğlenceli kutlamalarınız iptal edin diye.bugün haberlerede konu oldu bu olay.

hehe :) 11 Yıl Önce

baskanda bu dusunce nerde demı ali

vatandaş 11 Yıl Önce

sayın medyabu haberi lütfen doğru yayınlıyalım; akp genel merkezin talimatıyla akp li belediyelerin mısırdaki olaylar nedeniyle yapacak olduğu bütün eğlence proğramlarının iptal edilmesini istedi. buna ilçemiz belediye başkanı çok üzüldü, ben bir daha neyi bahane edipte şov yapacaktım diye.....

tc ayla özkaya 11 Yıl Önce

ıptal sebebı cok komık mısırdakı olaylar ıcın konser ıptal edılıyor dogu turkıstanda ıskence ıle oldurulen turklerden bahseden yok

eda derin 11 Yıl Önce

nekadar saçma bi sebep böle şeymi olur ya arkadaşa katılıyorum bncede çok komik saçmaladılarda saçmaladılar yani

derya akyol 11 Yıl Önce

zaten geleceklerine inanmamistim.

ersen 11 Yıl Önce

allah işte..dünyanın parasını harcayıp devletin parasını çarçur edeceklerdi..çok şükürki engellendi ersen-soma

diyarbakırlı 11 Yıl Önce

helal olsun ulu başbakan helal olsun ak belediyecilik

VATANDAŞ 11 Yıl Önce

sanatçi filan istemiyoruz sanatçi diye geçinen bu insanlara yüklü paralar ödeniyordur. bu açidan organize yapilmadiği için teşekkürler.

Mehmet GÜNEŞ 11 Yıl Önce

zaten konser olmayacaktı akp önce reklamını yaptı zaten olmayacak konseri mısır olayları üzerinden rant sağlamak için iptal etti mısır olayları sanki yeni başladı...

The Mentalist 11 Yıl Önce

reyhanlı'da insanlar ölürken kolpa konseri iptal edilmedi de mısır olaylarında konser iptal et. siz ne şovmensiniz ya, siz ne kolpasınız böyle?

hülya 11 Yıl Önce

başbakanımız harika insan.gerçekten eşi ve benzeri bulunmaz bir lider.müslümanların dertleriyle hemhal olmak çok güzel.onlar kan ağlarken eğlenmek bize yakışmaz.ama şunu unutmayın biizm ak parti teşkilatı uyuyor.

:) 11 Yıl Önce

kolpa niye iptal edilmemişti madem :(

....??? 11 Yıl Önce

ne yazıkki öyle acayip bir ülkede yaşıyoruzki hala anlayamıyoruz reyhanlıda 54 vatandaşımız bombalı katliamca can verdi kolpa tıkır tıkır şarkı söyledi şimdi gerekçe mısırdaki olaylar allah aşkınıza biriniz bana söyleyin bizim ülkemizde o kadar olaylar oldu daha yeni reyhanlıda 54 kişi yaşamını yitirdi yıllarca bu ülkede pkk ile mücedelede binlerce şehit verildi hangisinde mısır hükümeti ve halkı bizim yanımızda oldu bilen varsa anlatsın ülke genelinde yas ilan edeceğiz neredeyse.

anarşişt 11 Yıl Önce

başkanın kararı değil arkadaşlar, recep tayyip erdoğan'ın kararıdır bu. başkanı eleştirmek doğru değil diye düşünüyorum. sadece bu olayda tabii ki. ayrıca kırkağaca, kurban gibi gruplar getirmeli ismail gedüz. popülizm kötüdür. ayak uydurma başkan.

anarşist 11 Yıl Önce

bu arada the mentalist arkadaşa bir demek istediğim var, the mentalist dizisini izliyorsun sanırım. jane'in olaylara nasıl yaklaştığına bak dostum. eleştirel,sorgulayan, ve gerçekçi. yolun yolumdur. her kelimene aynen katılıyorum.

bakırlı 11 Yıl Önce

askerlerimiz şehit olurken aklınıza nedense böyle şeyler gelmiyor.askerden başka herkese üzülüyorsunuz. ama nedense türk askerine üzülmüyorsunuz.başbakaniz harika bir insan yazik hemde çok yazik

sg 11 Yıl Önce

hatay reyhanlı da onca şehit varken yağmur varken kolpa konseri iptal edilmedi ama

The Mentalist 11 Yıl Önce

hayır o diziyi izlemiyorum fakat rumuz o diziden esinlendi hoş bir rumuz. ben aslında eskinin prison break'çisi, lost'çusu, heroes'cusu ve şimdinin dexter'cısıyım bu dizilerin üzerine de hiç bir diziden tat alamayacağım kesin.

zeytin dalı 11 Yıl Önce

reyhanlı da vatandaşlarımız ölürken konser yapmayı bildiniz ama

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.