KIRKAĞAÇ HABER

MOTOSİKLET 70 METRE SÜRÜKLENDİ

GÜNCEL

Kırkağaç'ın Kayadibi Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında, yolda bırakılan tellere takılan motosiklet sürüklendi bir kişi yaralandı.

TELLERE TAKILAN MOTOSİKLET 70 METRE SÜRÜKLENDİ

Dün İlçemiz Kayadibi Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kırkağaç’tan Bakır istikametine gitmekte olan Mehmet Çelik idaresinde ki 45 F 5147 plakalı motosiklet, yolda bırakılan elektrik tellerine takılarak tam 70 metre sürüklendi.

Kazada motosiklet sürücüsü Mehmet Çelik yaralandı. Yaralı 112 Acil Ambulansıyla Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırılırken, motosiklette maddi hasar meydana geldi. Vatandaşlar yolda bırakılan tellere tepki gösterirlerken, kazanın ölümle sonuçlanmaması ise sevindirdi.

HABER-FOTOĞRAFLAR:
HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

                                             ********

                                          ************



TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN



TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar (11)

yaser 12 Yıl Önce

90'la 100 le gidersen yolda ne oldugunu göremezsin

ersen 12 Yıl Önce

vurdumduymazlık var bizde malesef.tellerin yolda bırakılması faziaya yol açablirdi

memduh 12 Yıl Önce

geçmiş olsun hocam

kamuran 12 Yıl Önce

allah korumus dikkatli olmak gerek.biraz daha yavas biraz daha dikkatli

aysun yıldız 12 Yıl Önce

gelmiş geçmiş olsun.herkes üzerine düşen görevi düzgün yapmalı

Özgürlükçü Sosyalist 12 Yıl Önce

ya bizler ne kadar gaddarlaştık. yolda tel bırakılıyor; biriniz yavaş gitmeliydi diyor, biriniz 90'la 100'le gidersen yolda ne olduğunu göremezsin diyor. neden hiç mağdurun yanında değiliz? o teli yola bırakanın hiç mi suçu yok. yol orası, yol. acelen olur hız da yaparsın. siz hiç hız yapmadınız mı aceleniz olduğunda? insanlığınızı bıraktığınız yerden alın artık. lütfen...

biyolojici 12 Yıl Önce

bir de elektrik verselerdi daha iyi olurdu herhalde. ne işi var tellerin yollarda. geçmiş olsun hocam. burası türkiye unutma!!!

KOSKOCA TELİ GÖREMEYEN ADAM 12 Yıl Önce

hatta 101 km hızla gidiyordum tutturamadın, 70 değil 170 metre sürüklendim :) bir de sen olsaydın şahin bakışlı kardeşim kesin görürdün teli.

gurbetci 12 Yıl Önce

su yasanan olay burada yani almanya da olsaydi tedas genel müdürü istafa etmek mecburiyetinde kalirdi. arti mahkeme ye verilir ve hapis cezasi alirdi. insana verilen deger müslümanda olmasi gerekirken avrupa bu ahlaki özelligi bizden almis maalesef

zeki albay 12 Yıl Önce

çok geçmiş olsunnn

Mehmet Çelik 3 Yıl Önce

Kazayı yapan sürücü benim. Yorumu şimdi yapma sebebim bir arkadaşım haberi bulup bana gönderdi. Olayın sıcaklığıyla bir şey yazmak aklıma gelmedi, şimdi yazıyorum. 1- Bakırdan Kırkağaç yönüne giderken teli gördüm, kızdım içimden, biri takılır kaza yapar diye- bı saat sonra kaz yaptım. 2- Dönüşte neden göremedim çünkü bir beni yavaşlatmak için elleriyle işaret yapıyordu -genc bir erkek sanırım calisan- bu napıyor böyle derken virajı yavaşça döndüm. 3- tekrar dikkatimi verince demir teli gördüm ama artık çok geçti. Fren yaptım mi yapmadım mi bilmiyorum, fren yapmisimdir. 4- Motosiklette genelde 70-80 geçmem çok rüzgar oluyor rahatsız olurum. Kaza yaptığım zamanlar 35 yaşındaydım. Yani şimdiki genler gibi 100-120 ile kurşun gibi gitmiyorsun. 5- Elektrik varken- karakol komutanı söyledi direklerdeki elektrik kesilmemis- işlek yolda trafik levhası koymadan iş yapan birileri var. İnsanlar benim hızına takılmış, teli göremediğimi düşünmüş. İnsan gerçekten hayret ediyor, yorum yazan arkadaş -100 gitti diyen- lütfen insanlığa gel, bı daha düşün, küçülme kendini bu kadar. Benden önceki kabahati listesi yapılsa Bakırdan Kırkağaç a yol olur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.