KIRKAĞAÇ HABER

"NAĞME" GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE KIRKAĞAÇLILARLA BULUŞTU

GÜNCEL

Kadın girişimcilerinden Nadire Sarı’nın sahibi olduğu "Nağme", düzenlenen coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Kırkağaçlı kadın girişimcilerinden Nadire Sarı’nın sahibi olduğu "Nağme", düzenlenen coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Migros karşı sokağında kapılarını açan Nağme; ayakkabıdan çantaya, şaldan eşarba ve şık takı çeşitlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle Kırkağaçlıların yeni uğrak noktası olmaya aday. Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde, açılışa özel sunulan indirimli ürünler büyük ilgi gördü.

Kırkağaçlılar, özel kampanyalardan yararlanmak için mağazaya adeta akın etti.

Nağme'de açılışa özel şal ve eşarplar 200 TL, terlikler 100 TL, babet ve çocuk ayakkabıları 500 TL olarak belirlendi.

Açılış kurdelesini çalışma arkadaşlarıyla birlikte keserek mağazasını hizmete açan Nadire Sarı, yaptığı açıklamada mutluluğunu dile getirdi.

"Bu özel günümüzde yanımızda olan, açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve Kırkağaçlılara yürekten teşekkür ederim. İş yerimizde açılışa özel sunduğumuz indirimli ürünlerimizi keşfetmek üzere herkesi mağazamıza bekliyoruz" dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)



































































Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.