KIRKAĞAÇ HABER

ŞEVAK “KIRKAĞAÇLILARI” KAHVALTIDA BİR ARAYA GETİRDİ

GÜNCEL

Kırkağaç Şair Eşref Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı(ŞEVAK), Kırkağaçlıları her yıl geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıda bir araya getirdi.

Uzun yıllardır İzmir’de başarıyla hizmet veren ve yüzlerce öğrenciye burs vererek hayatına dokunan Kırkağaç Şair Eşref Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı(ŞEVAK), Kırkağaçlıları her yıl geleneksel olarak düzenlenen kahvaltıda bir araya getirdi.

Ege Üniversitesi Lojmanları Konuk Evinde düzenlenen “Geleneksel sonbahar etkinliği” sabah kahvaltısına büyük ilgi oldu.

Kırkağaç Şair Eşref Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı Başkanı Cüneyt Naci Yıldırım öncülüğünde düzenlenen etkinlikte Kırkağaçlılar hasret giderdiler.

Kirkagac. Net’e özel bir açıklama yapan ŞEVAK Başkanı Cüneyt Naci Yıldırım “Kırkağaç Şair Eşref Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Vakfı’mızın; gelenek haline getirdiği  sonbahar kahvaltı etkinliğine ŞEVAK'a gönül veren dostlarımız ile birlikte gerçekleştirdik.
Katılım sağlayan tüm üye ve dostlarımıza ŞEVAK Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu adına teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz.

Yaklaşık her dönem ortalama 50 üniversite öğrencisine burs veren vakfımıza, kuruluşumuzdan bu yana her daim maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen ve yine her daim yanımızda olan Hamdi Küçük'e, yine maddi ve manevi katkılarından dolayı Emin Dönmez, Fevzi Ok, Onat Angı, Olcay Angı ve Önder Aydın'a, bugüne kadar yardımlarını esirgemeyen yüzlerce isimsiz kahramanımız olan vakıf üyelerimize ve bağışçılarımıza, etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Kırkağaç CHP İlçe Başkanı Mehmet Karaköylü ile önceki dönem Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcılığı yapmış ve halen İzmir Büyükşehir Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kemal Sevinç'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Üniversitede okuyan bursiyer gençlerimizin sayısını arttırmak, daha fazla burs verebilmek ve eğitim hayatları boyunca gençlerimizin yanında ve destek olabilmek adına;
Gerek Vakfımıza resmi şekilde üye olarak, gerekse maddi ve manevi olarak vakfımıza destek vermek amacıyla ŞEVAK'ın eğitim ordusuna katılmak isteyen gönül dostlarımızı yanımızda görmek istiyor, kendilerine şimdiden şükranlarımızı sunuyor, esenlikler diliyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)

















































Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.