KIRKAĞAÇ HABER

SON DAKİKA... KIRKAĞAÇ'I YASA BOĞAN KAZA

GÜNCEL

Kırkağaç'ta yürekler dağlandı...

SON DAKİKA... KIRKAĞAÇ'I YASA BOĞAN KAZA

Kırkağaç'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü biri ağır 4 kişi yaralandı.

Ramazan Bayramına saatler kala Kırkağaç'ın Yağmurlu Mahallesi civarlarında motosiklet ile otomobil çarpıştı.

23.15 sıralarında
Kırkağaç’ın Gelenbe Karayolu Yağmurlu Kavşağı mevkiinde V.Akyel’in(56) kullandığı 45 F 3425 plakalı otomobil ile Yağmurlu Mahallesi yönünden gelerek kavşaktan Gelenbe Mahallesine dönüş yapan İdris Aykut’un(17) idaresindeki 45 PA 3014 plakalı motosiklet çarpıştı.

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü İdris Aykut kaza yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan H.H. Şermet(17) ağır yaralandı.

Kazada otomobil sürücüsü V.Akyel ile otomobilde bulunan H. D. Akyel(52)(Kadın) ve C. Akyel(23-Kadın) yaralandılar.

Ağır yaralı H.H.Şermet, Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesine, diğer yaralılar ise Kırkağaç Devlet Hastanesine kaldırıldılar.

Jandarma ekipleri kaza yerinde güvenliği sağlarken, Savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)






















 


Yorumlar (15)

Mustafa yavuz 6 Yıl Önce

Allah rahmet etsin mekanları cennet olsun rabbim anasına babasının sabır versin.Allah kimseye evlât açısı vermesin güzel köyümun bayramı zehir oldu

Siledik mahallesi 6 Yıl Önce

Kırkağaç Gelenler yolu Yağmurlu mahallesi kavşağı

Siledik mahallesi 6 Yıl Önce

!! ..... ÖNEMLİ ...!! Bu akşam 23:18 de Kırkağaç /Gelenbe YAĞMURLU Mahallesi kavşağında üzücü kaza yaşanmış olup Hamitli Mahallesinden İDRİS AYKUT ,Mekanı Cennet Olsun Allah ailesine sabırlar versin, olay yerinde vefat etmiştir. HASAN HÜSEYİN ŞERMET Akhisar Kirazoğlu Hastanesine kaldırılmıştır, Allah anne babasına bağışlasın şifalar versin inşAllah. Bu kavşakta daha önce yine yaşanmış kazalarda YUSUF ŞAHAN kardeşimizi kaybettik. Yetkililerin kavşağı düzenlemesi için daha kaç canımızı toprağa vereceğiz..! KARAYOLLARI İZMİR İKİNCİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE verilmek üzere kavşağın fotoğrafı, yaşanmış kaza raporları ve dilekçe ekinde vatandaşımızdan imza toplanacaktır. Duyarlılık göstermenizi dileriz.

Burhan ELÇI 6 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabrı cemil eylesin yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Başınız sağ olsun.

Fatmanur ısmık 6 Yıl Önce

Allah ailelerine sabir versinn

Hamit koca 6 Yıl Önce

Ayni yrde bende kaza atlattim ayni durum yola arac cikiverdi sakat yer onlem alinmasi lazim biran once basiniz sagolsun Allah sabir versin

Halil 6 Yıl Önce

Aynı yerde bende onlarca kaza atlattım o yolu en çok kullanlardan biri olarak, yağmurludan ana yola çıkacak araçlara önlem alınmasını rica ederim

Beytullah ÇOBANYILDIZI 6 Yıl Önce

Allahım aılesıne sabır güç versın .cok ağır yük kelimeler kıfayesız kalıyor ☹️

Derın Halk 6 Yıl Önce

emniyet ve jandarmanın motorsiklet kullanıcılarını denetlemeye daha fazla önem vermesi lazım. özellikle sehir merkezinde ve yuksek okul civarında çok asırı süratli araç kullanılıyor. sürücülere yönelik denetim sıfır denecek kadar az. şimdi bu kazadan sonra bir kaç denetim yaparlar sonra unutulur gider. sayın kaymakamımızın polis ve jandarmaya denetimlerinin sürekli ve düzenli olması konusunda emir vermesini bekliyoruz. başka canlar zarar görmesin.

Orcan 6 Yıl Önce

Buyol iki can aldı 1 ay icinde üçüncü kez kaza oldu sonucu yine bir can aldı burdan yetkilileri sesleliyorum buyolu bir çözüm bulunmasını istiyoruz daha fazla can almadan buyolu gözünün önünde olupda görmeyen makama söylüyorum

musa cakir 6 Yıl Önce

Allahim mekanina cennet eylesin yeride kalanlari sabir versinidris aykut

Ahmet ahmet 6 Yıl Önce

Mekanı cennet olsun yazık gencecik insan rabbim ailesine sabır versin

İsmail 6 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin çok geçmiş olsun

40ağaç. 6 Yıl Önce

Yetkililer önlem almadığı sürece o yolda yaşanan her kazadan giden her candan sorumlular !!

Hakan yigit 6 Yıl Önce

Mekani cennet olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.