KIRKAĞAÇ HABER

SON DAKİKA..KIRKAĞAÇ'TA ESNAFLARA “FETÖ“ BASKINI

GÜNCEL

Kırkağaç'ta az önce birçok esnafa şok baskınlar yapıldı.

SON DAKİKA..KIRKAĞAÇ'TA ESNAFLARA "FETÖ" BASKINI

Kırkağaç'ta az önce birçok esnafa şok baskınlar yapıldı. FETÖ terör örgütüne destek verdikleri iddiasıyla Kırkağaçlı birçok esnaf hakkında sürdürülen soruşturmalar kapsamında, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan baskınlarda çok sayıda esnaf gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, az önce yapılan yapılan şok baskınlar sonucunda çok sayıda esnaf gözlatına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Esnafların sorgularının devam ettiği öğrenildi.

HABER: HAKAN DEMİR(İHA)


  


Yorumlar (20)

Her sey vatan için 8 Yıl Önce

Kimin parmağı varsa o parmak kırılsın o bas o gövdeden ayrılsın.

Dikkate alın 8 Yıl Önce

Darbe gecesinden bu yana yapılan Bütün şaibeli satışlar tespit edilsin. Çok mal kaçırdılar çook

Yok 8 Yıl Önce

Hiç acımıyorum kezilsin başları

Kırkagaclı 8 Yıl Önce

Bugün düştüler ya vurun adamlara dün bir kilo gübre yada bir bilezik için peşlerinden koşturuyordunuz

8 Yıl Önce

ki̇mleri̇n balantili olduğunu herkes bi̇li̇yor. bakalim mal varliklarina el koyacaklar mi? koymazlarsa arakdan yeti̇şen ai̇le fertleri̇ si̇steme devam ederler. esnafların tüm iş yerleri ve mal varlıklarına el konulmalı. saçı bitmemiş yetim hakkı var o paralarda. ne insanlar kandırdılar..

Huseyin tavas 8 Yıl Önce

Bu --- kökleri kazinsin bizlerde destek olalım bildiğimiz kişileri haber verelim ki soyları kurusun

ifşa 8 Yıl Önce

17 25 aralıktan sonra hala o züppenin arkasından kim gidiyorsa bu isterse babam olsun alsınlar assınlar.önemli olan vatan sağ olsun.kırkağaçta emekli veya halen görevde olup kendini gizleyen zaten bu----- takiyyeyi iyi bilir imamlar müezzinler var.bu bi ihbardır.onlarıda alsınlar.

Vatansever 8 Yıl Önce

Kimmiş bu arkadaşlar acaba

Vatandaş 8 Yıl Önce

Her kim devletimize karşı olan örgüt veya nasıl adlandırılıyorsa öyle herkes adalet önünde yargılansın cezası kesilsin. Hiç bir kişi yada örgüt devletimizden daha önemli değil. Atatürk'ün 1919'da dediği gibi “Mevzubahis olan vatan ise gerisi teferruattır”

Tahsin 8 Yıl Önce

Kim olduğunu herkes biliyor bunların. Ama sadece bu isimlerle kalmamalı. Her kim bu kansizlarin bayrağını sağlıyorsa hala; nefes almalarina bile musade edilmesin. Kimin ilgisi alakası varsa bu soysuzla yedi sulalesinin derhal mal varlığına el konulup, vatandaşlıktan çıkarılmalıdır.

tek bayrak tek bayrak 8 Yıl Önce

bunlarin kim oldugu blli kirkagacli bnlarin akrabasi falanmisin sen ole yptin heralde arkalarindan kostun bir kilo gubre icin bi bilezik icin

somali 8 Yıl Önce

Kirkagacli sendemi onlardan sın len

R.N 8 Yıl Önce

Kırkağaçlı denen ismini niye gizliyorsun ....kim gübre için altın için düşmüş onlara yarası olan gocunur kardeşim cezası olan çeksin .o hoca falan yıllarca camii önünde zarf dağıttı millete bunu herkes biliyor çeksin cezasını imammış fetonun imamları

Izmirli 8 Yıl Önce

Isimleri belli degilmi ki bunlarin

çiko 8 Yıl Önce

kim bunlar

rn 8 Yıl Önce

sen niye gizliyorsun ismini :)

Balkanlı 8 Yıl Önce

Allah darbeyi yapanin-yaptiranin , ülkemizin ustünde oyun oynayanlarin belasini versin. Masumlara zulm edenlerinde belasini versin ... Zulme "oh iyi olmuş" diyenlerde bence başlarına gelince keşke dememeleri icin, şimdi fitneye alet olmasinlar.. Lafın vicdanli insanlara ....

Devleti Âli Osmanî 8 Yıl Önce

İmam müezzin bir sürü var BİMER e ihbar edin ben ettim alınsın bu vatan hainleri

Ülkücü gençlik 8 Yıl Önce

Daha dün gardaştınız ya noldu geçti borun pazarı sizin hesap kaç seneden beri Ülkücüler ciyer patlattı dillerinde tüğ bittinde bizim hakimler polisler o ülkücüleri içeri alıyo du şimdi ülkücüler haklıymışmı deyer li Kırkağaç çın saygıdeğer güzel halkı

Vatandaş 8 Yıl Önce

Bunların isimleride yazılmalı ki herkez bilsin ve alış veriş kessin gerçi sarraftan tut gubrecisine kadar bilen biliyorda bilmeyen vatandasi da bilinçlenmesi gerekiyor hakan bey .

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.