KIRKAĞAÇ HABER

Üniversiteliler Doğum Günü Partisinde Coştu

GÜNCEL

İlçemiz Kırkağaç MYO öğrencileri doğum günü partisinde gönüllerince eğlendiler. İşte görüntüler.

Üniversiteliler Doğum Günü Partisinde Coştu

İlçemiz Celal Bayar Üniversitesi Kırkağaç Meslek Yüksek Okulu öğrencileri doğum günü partisinde gönüllerince bir gün yaşadılar. Üniversite öğrencileri, Bakır G.Birliğispor’da forma giyen arkadaşları Mustafa Çetinel’e hazırladıkları doğum günü partisi sürprizi hazırladılar. Special Cafe’de düzenlenen bu güzel doğum günü partisinde üniversite öğrencileri geceni geç saatlerine kadar eğlenirlerken halaylar çektiler, dans edip, şarkılar söylediler. Doğum günü sürprizine şaşıran Mustafa Çetinel ise hayatımın en güzel doğum gününü Kırkağaç’ta yaşamak varmış. Hayatım boyunca Kırkağaç’ı unutmayacağım. Önümüzde artık sayılı günler kaldı bu güzel memlekete veda etmek beni çok üzecek inşallah Kırkağaçlılarda beni unutmazlar” diye konuştu. Mustafa Çetinel ayrıca bu güzel gece içinse tüm arkadaşlarına teşekkür etti.
HABER: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
FOTOĞRAF: BARIŞ YILDIRIM-ZEKİ ALBAY(Kirkagac.NET)





































HABER: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
FOTOĞRAF: ZEKİ ALBAY-BARIŞ YILDIRIM(Kirkagac.NET)


********

*********

********

Yorumlar (13)

zeki albay 13 Yıl Önce

kardeşimin doğum günü partisi süperdi çok eğlendik bizde seni unutmuycaz kardeşim .......

aSa 13 Yıl Önce

Üniversite gençliği her ükenin aydınlık yüzü olmuştur.Olmalıdır.Kırkağaç içinde bu aynı.Bağnazlığı içe kapanıklığı bu gençler kıracak.Eğlenmeliler.Eğlenmek onların hakkı.Ama eğlenceye boğulmamak gibide bir sorumlulukları var.Onuda ihmal etmemeliler.Öncelikle desleri ve sosyal sorumluluklarınada zaman ayırmalılar.Siyaset yapmalılar.Çevre konularına duyarlı olmalı görev almalılar. Çevrelerinde geriye doğru çekilen bir hayat var buna izin vermemek adına yüzlerini aydınlık geleceğe çevirmeliler. Doğum günü olanın mutlu yılları yakalaması dileği ile.

diyarbakırlı 13 Yıl Önce

saçma sapan bir gençlik yetişiyor malesef.ailelerinden uzakta sarmaş dolaş bagnaz bir hayat.

ersen 13 Yıl Önce

iyi eğlenceler herkese. güzel bir gün olmus ersen-soma

aSa 13 Yıl Önce

Yaşamı bir az senin dışındakilerle kabullenmeye çalış.Bildiğin kadar anlatır, öğrendiğin kadar yaşarsın sevgili kardeşim.Kimsenin senden üstün olduğuda doğru değil, seninde kimseden fazlan yok.Herkes olduğu kadardır.Yerdeki karıncadan havadaki kuşa kadar herkesin yeryüzünde yaşama hakkı kendine aittir.Kimse kimseden dolayı sorgulanmaz.Korkma.Bunu söyleyen varsa asıl onlar bağnazdır.Onlara doğruyu göster. Normal insanlar yaşamlarının her döneminde yaşanacak ne ummuşsa onu yaşar.Ruhu dingindir kendisi ile barışıktır.Bunu yaşamına yansıtamayanlar psikolojik sorunlu olur ki onada tıbbi müdahale gerekir.Özgür insan eğriyi doğruyu esir insandan daha erken tespit eder ona önlemini alır korkma.Gençlik mükemmel değil ama sorumlusuda özgürlük olmaları değil.Çağ dışı toplumsal baskılardır.O gençler senden benden daha iyi bilme konumundalar.Onlardan öğrenecek çok şeyimiz var. Eğitimliler, öğreniyorlar ve geleceğin kurucuları onların içinden çıkacak. Malesef okumayanlar, işi ile evi arasında ne görüyorsalar o kadar bilecekler.Ama okuyanların elinde her şeyi öğrenme şansı var.Onlara destek olunamıyorsa bile hiç değilse köstek olunmasın.Bak ne kadar mutlu bir resim.Toplumun kendini yırttığı her konuda anlaşmış yaşamı paylaşıyorlar.Başı örtülüsü başı açığa, başı açık başı örtülüye, kardeş olmalarının bilincine etki bile etmiyor.Her kes kendi bildiğinde kendine kadar özgür.Bundan daha güzel bir resim olabilirmi? Üniversite gençliği her zaman özğürlüğün ve insan gibi yaşamanın gereklerini her şeye rağmen almasını biliyor.Onları kutlamalısın.Ve elinden geliyorsa sende gençsen kendini yapamadıklarından dolayı baskı içinde görme.Sende çevreni nereli olduğunla değil ne olduğunla etkilemeye çalış.Kaldır başını bak hayat yaşanılıp anbe ana akıyor.Geç kalma, yaşamın sana verilen değerlerini tanımaya.

mehmet talha 13 Yıl Önce

myo'ların lise seviyesinde eğitim verdiği günleri yaşıyoruz.. ailesinden uzakta dilediğince yaşamak için myo'larda okuyan öğrencilere şahit oluyoruz. Diplomalı ama cahil.. sözde üni mezunu ama elinden hiçbir iş gelyen işsizler... gayesiz topluluklar.. bunlar Türkiye'nin aydınlık yüzü olamaz. gittikleri her yerin ahlakını bozar bunlar. çoçuklarını üniversitede okutuyorumdüşüncesiyle teselli olan aileler. yazık onlara..

musti 13 Yıl Önce

Mehmet talha ve diyarbakırlı bu mesajm size öncelikle efendi olun sarmaş dolaş olanlrın hepsi sevgili yada kardeşleri sizin hiç kardşnz olmadığı için bu sarmş dolaşlık size biraz abes gelmştr...ayrıca gayesiz toplulk sensin senn ne iş yaptgn çok merak ettim emin ol ki senden çok bilgm vardır her konuda sanal alemde herkes kraldır doğum günü benimdi yorum yapmak size kalmmş herkes kendi işine baksın...

krst 13 Yıl Önce

size göre ahlak anlayışı kadınları eve tıkıp erkeklerın ise gece yarılarına kadar bos bos gezmesimidir bumudur yani ahlak anlayısı bence bu bızım yaptıgımız ahlaksızlık degil ama sizin yaptıgınız cahiilik ve gerikafalılıktır çok şükür hepimiz kendimizi bilen insanlarız dua edin ki memleketinize böyle bir nimet gelmis ünivetsite olmasa siz ve esnaflar ne yapıcak acaba sizin gibi böyle kıt düsünenleri köye tıkıcaksın gün yüzü bile göstermiceksin belki öyle adam olursunuz

Hayati 13 Yıl Önce

musti sıkma kendini bu adamlar yeteneksiz kedi.Ciğere eremeyince mındar diyenler.Bunlar ya erkekse erkek ya da kadında kadın değil.Ahlak kim bu ahlaksızlar kim.Bunlara 4 tane kaz bile kimse emanet etmez.Ondandır bu hindilikleri.Sokakta yüz yüze gelsek kuyruklarını sokacak delik ararlar arkalarında.Bunlar kuyruklu.Kuyruk acıları dillerine vuruyor zaman zaman işte.Hoş gör kardeşim.Bu tür ahlak avcılarını geceleri nerelerden topluyorlar çok iyi biliyoruz, bunları kimlerin ellerinde ahlak öğrenip inliyorlar bilmeyenmi var?

Türk oğlu Türk 13 Yıl Önce

diyarbakırlı git kendi memleketini düzelt önce töre cinayetleri sizin yöre de daha fazla demekki kaşar oranınız daha yüksek ..

çılgın 13 Yıl Önce

---------------------------- BU YORUM KURALLARA UYGUN BULUNMAMIŞTIR..----------------

KYGLRBKKTN20 13 Yıl Önce

güzel bir parti kırkağaçta , ama diyarbakırlının pkk ile özdeşleştirmenizi anlamıyorum , bu kısmı yanlış bence , ama diğerleri doğru , gençlik hakkındaki düşüncesi gerikafalılık , ona kalsa (abartma) kızlar erkekler ayrı okusun gibi ... '

gizem yurtlak (çalışkan) 13 Yıl Önce

bnce çok gzl bişey bazı insnlr hala kabuklarından çıkamasalrda siz onlara aldrmayın bu gnler geri gelmiyor eğlenn eğlebldğinz kadr geçn olupta yaşamak kadr güzel bişey yok

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.