KIRKAĞAÇ HABER

Yavrukurtlar'dan Sırmalı'ya Ziyaret

GÜNCEL

Küçük İzciler Dünya İzciler Gününde Kaymakam Sırmalı'yı Zyaret Ettiler.

Yavru Kurtlardan Sırmalı’ya Ziyaret

Mehmet Günek Türkbirliği İlköğretim Okulu İzcileri, 22 Şubat Türk ve Dünya İzci Düşünce Günü münasebetiyle Kaymakam Ali Sırmalı’ya bir ziyaret düzenlediler. Minik izcilerin yanı sıra, Okul Müdürü Ferit Saraç ve Öğretmen Celalettin Küçükçınar’da ziyarette hazır bulundular. Yavru Kurtlar Kaymakam Sırmalı’ya çiçek vererek 22 Şubat Türk ve Dünya İzci Düşünce Gününü kutlarlarken, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sırmalı, bu güzel günde minik izcilerin kendisini ziyaret etmesi karşısında çok mutlu olduğunu söylerken, tüm izcilerin İzci Düşünce Gününü kutladı.

HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR











HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR

*********

**********

Yorumlar (6)

ersen 13 Yıl Önce

yavru kurtların bu güzel düşüncesi sayın kaymakamımızı oldugu kadar bizleride mutlu etti.izcilik anlamlı ve çok faydalıdır. ersen-soma

dürüst öğretmen 13 Yıl Önce

yavrukurtlarımız canım yavrularımız.sizleri çok öpüyorum..

g.i 13 Yıl Önce

tüm emegi geçen öğretmenlerimize tesekkürler küçük yavrularımıza basarılar

Barış YILDIRIM 13 Yıl Önce

İzcilerimizin qünü kutlu olsun

ö.suluhan 13 Yıl Önce

her ne kadar aranızdan ayrılsam da sizi böyle görmek çok mutlu etti beni..böyle bir etkinlikte bulundukları için müdürüm ferit saraç'a ve sevgili öğretmen arkadaşım celalettin küçükçınar'ı ve de ozan hocamı kutluyorum..

Celalettin KÜÇÜKÇINAR 13 Yıl Önce

TEŞEKKÜR EDERİM. BU TÜR ETKİNLİKLERİN ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYALLEŞMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ OLDUĞU KANISINDAYIZ.SEVGİLİ OZAN LİDERİM VE BEN BU TÜR FAALİYETLERİN İÇİNDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.