KIRKAĞAÇ HABER

Ak Parti'den “Tıp Bayramı“ Ziyareti

SİYASET

Ak Parti İlçe Teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kırkağaç Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

AK PARTİ'DEN "TIP BAYRAMI" ZİYARETİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırkağaç İlçe teşkilatı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kırkağaç Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

AK Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk, AK Parti Kırkağaç İlçe Kadın Kolları Serpil Özmen ve partililer 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kırkağaç Devlet Hastanesine bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Hastaneyi ziyaret eden Ak Parti ilçe teşkilatı mensupları, hastanede görevli doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla görüşerek, Tıp Bayramlarını kutladı. İlçe Başkanı Ömer Öztürk, Tıp çalışanlarının zor ama özverili bir meslek icra ettiğine dikkat çekerek, yaşanılan bazı zorluklara rağmen, Tıp çalışanlarının en iyi şekilde görevlerini yerine getirmeye çalıştığını kaydetti.

HABER: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
FOTOĞRAF: SERDAR CEZAYİR(Kirkagac.NET)

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN





TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (3)

şevket 11 Yıl Önce

tıp bayramı kutlu olsun

ersen 11 Yıl Önce

ziyaretler sık sık olmalı sadece bayramlarda değil ersen-soma

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

yorum yazan arkadaşların gözlerinde sorun olduğunu düşünüyorum ve onları somada fer soma göz merkezine gitmelerini öneriyorum sanırım ak partiyi chp olarak okumuşlar!!

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.