KIRKAĞAÇ HABER

AYHAN DÜZOVA CHP'DE(VİDEO)

SİYASET

Emekli Okul Müdürü Ayhan Düzova törenle CHP'ye geçti. İşte video görüntüleri.

Emekli Okul Müdürü Ayhan Düzova CHP’de
 
Uzun yıllardır İlçemizde öğretmenlik yapan, daha sonra Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu okul müdürlüğü görevinde bulunan ve geçtiğimiz yıl emekli olan Ayhan Düzova, törenle CHP’ye katılarak siyasete atıldı. CHP Parti Lokalinde yapılan törende, emekli okul müdürü Ayhan Düzova’ya rozetini CHP Manisa 1.sıra Milletvekili Adayı Hasan Ören taktı. Ören “Her gittiğimiz yerde partimize büyük katılımlar oluyor. Ayhan Düzova kardeşimide partimize katılmasından dolayı çok mutlu olduk. Kendisine teşekkür ediyor, aramıza hoş geldin diyorum” diye konuştu. Ayhan Düzova alkışlarla CHP’ye katılırken, partililer tarafından tebrik yağmuruna tutuldu. Kirkagac.net’e bir açıklama yapan Düzova “Atatürk’ün partisi CHP’ye katılmaktan dolayı mutluyum. Bundan sonra aktif olarak siyasetin içerisinde olacağım. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. İşte kirkagac.net farkıyla rozet takma töreninden görüntüler.

HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR

HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR






HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR


**********

**********

***********

Yorumlar (24)

arif 13 Yıl Önce

yapmayın böyle gözünüzü sevem. ayhan hocanın chp li olduğunu bilmeyenmi var sağır sultan bile biliyordu

........ 13 Yıl Önce

CHP birinci parti olur artık ne adam partiye geçmiş be....

emekli öğretmen 13 Yıl Önce

Ayhan Hocama hayırlı olsun.İnsanlar net olmalı .Görüşlerinin arkasında durmalı.Dönemin ak parti ilçe başkanı ve teşkilatı ayhan bey'i müdür yapmak için baya uğraştılar.Ayhan beyin chp'ye büyük katkılar sağlaması dileklerimle.

........ 13 Yıl Önce

BU YORUM KURALLARA UYGUN BULUNMAMIŞTIR...

isimsiz 13 Yıl Önce

halil yaşbudaka sordunmu chp ye katılırken

hercai 13 Yıl Önce

akpye takla atan okul müdürlerinden değilmiş helal olsun

cemo 13 Yıl Önce

senın neyıne partı ya ne anlarsın kı sen sıyasetten pehhhh

hülya 13 Yıl Önce

Daha öncede chp liydi zaten şimdimi chp li oldu sanıyorsunuz.-------------onun okul müdürlüğüne geçmesi için akp yönetimi ile ilçe milli eğitim müdürlüğü gayret etti.

hasret 13 Yıl Önce

Ayhan bey çalışkan ve insanlarla diyaloğu iyi biri faydalı olacağına inanıyorum,olumsuz bakan arkadaşlarada bir sözüm var önyargıyı bırakıp gerçekçi olun öyle çamur at izi kalsın prensibiyle olmaz.

evren şakı 13 Yıl Önce

yaa hocam seni tanır severizz debaşka parti bulamadınmı yaa hocam bakk sende akp ye sırtını dayasaydın gedüz gibii yan gelir yatar dın yaniama tabii sizz bizden tecrübelisiniz bizler cahil insanlarızz hocamm ii konuşurr kötü konuşuruz siz daha ii bilirsiniz

tarafsız 13 Yıl Önce

hercai rumuzlu arkadaş ayhan bey'i çok iyi tanırız düne kadar chp ye her lafı söylerdi .siz bu işi bilmiyorsunuz bence.chp de sevdiğim takdir ettiğim tek isin özcan kaçar.ilçe başkanı özcan kaçar olmalı derim.

ali veli 13 Yıl Önce

Eğer Edip Bayat'taki gibi bir yönetim anlayışı olursa valla CHP nin işi zor.Gerçi ne zaman kolay oldu da... İki lafı bi araya getiremeyen adamların partisi oldu.Daha Milletvekili adaylarını bile bilmiyorlar ki Ak Partili Milletvekilinin fotoğrafını koyuyorlar.(Bkz bu günkü Haberler)Ayrıca Hercai Sen güvercin yetiştiriyosun herhalde taklayı maklayı bildiğine göre attın demekki...

öğretmen 13 Yıl Önce

inanın çok şaşırdım.hiç beklemezdim bu kadar alenen chp ye gececegini.ayhan demek sende o partideki emekli öğretmenler kervanına katıldın.

Barış YILDIRIM 13 Yıl Önce

Hocam başarılar işh istediginiz gibi olur

aa 13 Yıl Önce

TAMAM ARTIK AYHAN HOCA CHP Yİ İKTİDARA TAŞIR. CHP DE NİHNİYET DEĞİŞMEDİKÇE BÖYLE DEVAM EDECEKTİR

yurtsever 13 Yıl Önce

Ayhan hocamı kutluyorum seçimi güzel,kendisi Atatürkçü ve çalışkan biri başarılı olacağına inanıyor çekemeyenler çatlasın diyorum varsa onun gibi cesaretlisi çıksın,sırtını iktidara dayayıp yalakalık yapanlardan değil en azından.

ff 13 Yıl Önce

ayhan hoca bunu emekli olmadan önce yapsa idi ya emekli olduktan sonra vakit gecirmek için partili oluyorlar ayhan hocanın bu ülkeye hiç bir yararı olmaz

fstrgg 13 Yıl Önce

senin pati neyinede burala rda baş gösterion kardeşim git ewinde otur yönetim eklin yanlış bi kere

Çigdem Aydın 13 Yıl Önce

se n neden böle işlere giriştin anlamdım rahat battımı hoam sana sen hiç bişi katamassın bu partiye boşuna bunlar yazık sana kınıyorum.!!!!!

serhat yenilmez 13 Yıl Önce

CHP nin sana ihtiyacı vardı :( :D

deniz 13 Yıl Önce

sen varsan ben yokum hocam.daha oy vermem chpye

zeki albay 13 Yıl Önce

başarılar...

halıcı 13 Yıl Önce

helal olsun hocam.chp'den başkasına geçmeni beklemezdim tebrikler

ara sıra 13 Yıl Önce

daha önce neredeydi de chp ye geçti bilen varsa cevaplasın...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.