KIRKAĞAÇ HABER

BERBER ve ÖZEL’DEN SÖZ DÜEOLLUSU(VİDEO)

SİYASET

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 56. Olağan Kongresine Berber ve Özel’in söz düellosu damga vurdu. İşte konuşmaların tamamı.

BERBER ve ÖZEL’DEN SÖZ DÜEOLLUSU(VİDEO)

Kırkağaç Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 56. Olağan Kongresine Berber ve Özel’in söz düellosu damga vurdu.

Yasemin Düğün Salonunda ki kongrede sırasıyla konuşma yapan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ve Recai Berber’in söz düelloları büyük yankı uyandırdı.

İlk olarak kürsüye gelen Özel, hem Ak Parti Milletvekilleri Uğur Aydemir ve Recai Berber’i, hemde Ak Parti iktidarını sert bir dille eleştirirken, salonda ki partililerinden büyük alkış aldı.
Özel sık sık iktidarı eleştirirken, konuşmasının arasında anlattığı kısa fıkralarla hükümete sert göndermelerde bulundu.
Bunun üzerine kürsüye gelen Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Özel’in eleştirilerine cevap verdi ve ortaya ilginç bir söz düellosu çıktı.

Peki düeolluyu kim mi kazandı.. İki Milletvekilimizinde konuşmasının yayınlıyoruz, izleyin kararı siz verin.

İşte Kirkagac.NET farkıyla hem CHP’li Özgür Özel’in hem de Ak Parti’li Recai Berber’in büyük yankı uyandıran konuşmalarının tamamı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
KAMERA DESTEK: SERDAR CEZAYİR(Kirkagac.NET)










Yorumlar (16)

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

özgür özel tabiri caizse daha dünkü çocuk çıraklık dönemi geçiriyor ondan bu kadar heyecanlı ama karşısında yılların siyasetçisi artık ustalık belgesini almış bu memleketin insanı recai berber var

Ne Hayal Ama 11 Yıl Önce

recai berber 2 dönemdir kırkağaçtan vekil ama kırkağaç bir santim bile ileri gidememiş.bu dönem kırkağaçlılar gereken cevabı verecektir bundan eminim.

siyaset 11 Yıl Önce

sayın özgür özel hani esnaf toplantısında siyaset konuşmıyacaktın sende genel başkanın gibi tutarsıssın. hepiniz böylesin 1 dk önce ne dediğinizi unutuyorsunuz.

SONGÜL 1954 11 Yıl Önce

sayıun berber mübarek ezan okunurken dahi konuşmanizi kesmeyerek ne kadar müslüman olduğuinuzu gösterdiniz,teşekkürler.kusura bakmayin merak ettiğim için soruyyorum kaç tane gemiciğiniz var ,kaç hastahaneye ortaksiniz?eski askari ücretin 90 lira olduğunu ve bugünkü ile karşilaştiriyorsunuz. lütfen o zamanki ve şimdiki askari ücretle kaç kg et alindiğinida karşilaştirsaydiniz.gelin karşilaştiralim eskiden zeytin ve zeytin yaği fiyatlari ne idi şimdi ne?köylü vatandaşin emekli olduğundan bahsediyorsunuz ama nasil hangi tarlayi,evi, arabayi satarak ve hangi bankalara peşkeşl çektirildiğinden bahsetmiyorsunuz.tütünden bahsettiniz,işte o tütün sayesinde o tarlalar, evler arabalar alindi bugün ise boç ödeyeceğim ve emekli bocumu nödeyeceğim diye alinan o tarlalar, arabalar ve evler satiliyor.boş konuşacağiniza keşke özgür özele yanit verebilseydiniz daha memnun olurduk. kutlarim seni sayin özgür özel.

serhat kayın 11 Yıl Önce

songül hanımın yazdıklarının altına imzamı atarım. ekonomi de asıl olan rakamlar değil alım gücüdür.ve bunu az da olsa ekonomi dersi görmüş olan biri bilebilir. recai beyin söyledikleri akp li diger vekillerin de yaptığı gibi halkımızı ayakta uyutmaktır. kırkağaç vekili olan birinin nedense her dönem cebi dolduğu halde ilçemiz bir adım ileri gidemiyor. takdir dürüst olan tüm hemşehrilerimizindir.saygılarımla...

gerçekler 11 Yıl Önce

sayın milletvekilim asgari ücreti yükselttiğiniz doğru ancak 4 kişilik bir aile bu parayla ne kadar geçinebilir ve yahutta bu aile deki bireylerin diğer harcamalarını nerden karşılayacak soruyum sizlere (okul market sağlık vs.) bu verdiğiniz parayla ancak bu aile nefes alabilir yaşayamaz bunuda unutmayın lütfen mühim olan hak ve adeletse soruyorum ozaman bu ailenin hak edipte alamadığını yaşam sıdantardını sizinde söyleğiniz üzere bu sosyal devlet niye bu insanlara veremiyor da sadece nefes almakta bırakılıyor saygılar...

doğrucu 11 Yıl Önce

sayın özel bu ülkeyi chp kurtardı ve chp kurdu diyor bu millet elli yıldır bu chp ye neden iktidar vermiyor menders asıldı 1980de ihtilal oldu halk özal dedi özalın ölümü şaibeli halk ak parti dedi orduyu yine göreve çağırdılar bu kez olmadı normal yoldan size iktidar yok kardeşim kürt sorunuda yok ekonomide düzeliyor bu millet işini bilirrrrr

SONGÜL 1954 11 Yıl Önce

sayın doğrucu kardeşim ,chp neden mi iktidara gelmedi? işte sizin gibi doğruları saptırıp yanlış empoze ednler sayesinde gelmiyor. lütfen doğruya doğru yanlışa yanlış diyelim . korkma ağzımıza vurmazlar ve bu ülke ancak bu şekilde kurtulur.

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

evet niye iktidarda değil müslümanlara karşı bir kin var içlerinde ve başlarındaki insan gizliden gizliye bir kürt mlliyetçisi ama bunu batıdaki vatandaş hala anlamadı bdp=chp niye hakkarideki mitingde türk bayrağı yoktu hani nerde kaldı vatanseverliği kk nın madem akpden nefret ediyosunuz bari chp=bdp yerine mhpye verin oyunuzu hiç olmazsa terörsit(dhkpc-pkk) destekçisine gitmez oylarınız oyunuzun nereye gittiğine dikkat edin

ayla 11 Yıl Önce

bu millete az bile millet kazıklayanı seviyor durmak yok kazığa devam

aynı fikirde değilim 11 Yıl Önce

bu millet kendini kazıklayanı sevmiyor o zorla başa gefırsatta başından atıyorçse bile ilk

SONGÜL 1954 11 Yıl Önce

siz berber ve özeli dinlediniz mi?benim yorumum sadece onlarla ilgili idi dinleyipte anlayamadıysanız suç benim değil. lütfen at gözlüğü ile değil gerçekçi bir gözle dileyip yorumunuzu ondan sonra yapsaydınız daha iyi olurdu. ayrıca orduyu göreve çağırmak bugün apoyla kol kola girip gizli plan ve projeler yapmaktan daha iyidir.benimsize önerim bu yazdıklarımdan sonra düşüncelerinizi bir yoklayın ,yalan ve gizlemeler nelerdir?sanırımdaha iyi algılayacaksınız.

doğrucu 11 Yıl Önce

hakarete varan ifadeleriniz hoş değil kötü söz sahibine yakışır apo da orduyu göreve çağıranların ürünü gerçekler ortaya çıkıyor bir bir

SONGÜL 1954 11 Yıl Önce

doğrucu kardeşim özel ve chp hakkındaki fikirlerinizi söyleyerek eleştirmişsiniz ,bu sizin doğal hakkınız .bu eleştiri ile siz bana ve chp ye hakaretmi etmiş oldunuz? pekiyi ben ve chpliler vsizi eleştirince tahammülsüz oluyorsunuz.? sizin dediğiniz gibi bu ülke bugün demokratik bir ülke ise birbirimizi eleştirmek doğal hakkımız sanıyorum. birbirimizi eleştirerek doğruları bulacağımızı sanıyorum.

doğrucu 11 Yıl Önce

söylediklerimin hangisi yalan neyi yanlış empoze etmişim cumhuriyet mitingleriyle darbe planlarıyla hükümeti yıkmaya çalışmadılarmı ordu göreve diye bağırmadılarmı bunları inkar eden asıl yalancıdır halkın iradesi her şeyin üstündedir

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

bu ülkede 28 şubata çanak tutanlar apoyu abd ve israilden hediye alarak ülkemizin başına bela edenler bugün muhalafette halkımız onları sandığa gömdü ama doymadılar apo yakalanarak bu ülkenin başına bela edilmiştir yakalanmasaydı daha iyidi eğer apoyla görüşmekten başka çözüm yolu varsa bilen söylesin

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.