KIRKAĞAÇ HABER

CHP PARTİ OKULU KIRKAĞAÇ’TA TAMAMLANDI

SİYASET

3 gün süren CHP Parti Okulu Kırkağaç'ta tamamlandı.

CHP PARTİ OKULU KIRKAĞAÇ’TA TAMAMLANDI

 

CHP tarafından Parti içi kültür ve kimlik birliği yaratmak, partilileri ortak dil, ortak söylem ve ortak paydada buluşturmak ve parti içi örgüt yapısını güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen Parti Okulunun, 8.si Kırkağaç’ta düzenlendi. Kırkağaç Belediye Düğün Salonunda yapılan ve 3 gün süren eğitimlerde her beş kişiye bir eğitmen olarak eğitim verildi. Saat 09:00 -17:00 arasında gerçekleşen eğitimlere Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatı üyeleri katıldı.

CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, Kırkağaç İlçe Başkanı Özcan Kaçar ve yönetim kurulu üyeleri de parti okulunda hazır bulundu. Parti okulunun açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Cahit Kaplan, Kırkağaç’ta ki 8. Manisa Eğitiminin startının ‘Parti Okulu, İktidarın Yolu’ sloganıyla başlattıklarını belirterek, il genelinde toplamda bin 600 üyenin eğitime alınmasını hedeflediklerini ifade etti.

Kaplan, ‘Parti okulumuzdaki eğitimler sonucunda daha özgüvenli, daha bilinçli, ekip çalışmasına yatkın, demokratik ve iktidar olacağına inanan bir nesiller yetiştirmek. Eğitimlerin 3 ana maddesi duyarlılık, devamlılık ve disiplin.’ dedi. 2014 Manisa Bizim sloganıyla yola çıktıklarını da sözlerine ekleyen Kaplan, 2014′te Soma ilçesi de dahil olmak üzere bütün yerlerde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını belediyelere dikeceklerini kaydetti.

CHP İlçe Başkanı Kaçar ise 3 gün süren parti okulunun devamının da geleceğini umduğunu, genel merkezin belirlediği çözüm önerilerinin halka anlatılması noktasında daha eğitimli üyelerin yetişmesi için bu parti okulunun çok önemli olduğunu vurguladı.

HABER: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)
FOTOĞRAF: SERDAR CEZAYİR-AKIN YAKIT(Kirkagac.NET)

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN





TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN



TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar (20)

ersen 11 Yıl Önce

saçma sapan şeylerle ugrasıp duruyosunuz.baska işinizyokmu sizin ya.memleket elden gidiyor. ersen-soma

galip 11 Yıl Önce

mezun oldunuzmu ya.ne çabuk geldi geçti günler be :)

herkül 11 Yıl Önce

komik adamlar :)

ferit 11 Yıl Önce

hayırlı ugurlu olsun

serdar 11 Yıl Önce

hayırlı ugurlu olsun

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

siyaset akademilerini taklit etmeye çalışmışlar ama zor yaparsınız ak partinin siyaset akademilerine uzmanlar gelip eğitim veriyorlar kalkıpta il başkanı gelip eğitim vermiyor vizyon bakış açıları küçük olunca ne olsun ilbaşkanları gelip gidiyo bişeyler anlatmaya çalışıyo yazık keşke muhalefet bu kadar aciz değilde hakikaten iktidarı zorlayaak bi muhalefet olsa.

serhat kayın 11 Yıl Önce

bilgisi olmadan fikri olanlar yorum yaparken bile gülünç olabiliyorlar.öncelikle il başkanı parti okulun da eğitim vermedi. eğitimleri konularında uzman akademisyenler verdi. sonra chp dün kurulmuş bir parti değildir ve 90 yıllık parti geçmişinde defalarca parti okulu açılmıştır. şimdi biz iktidar partisine mi taklitçi diyelim muhalefettekilere mi? lütfen eleştirirken bile önce bilgimiz olsun. saygılar

Hülyalı 11 Yıl Önce

bir insanın bir konu üzerinde yorum yapabilmesi için herşeyden önce o konu hakkında yeterli bilgi toplaması bilgi sahibi olması gerekir.eğer bunlar sizde yoksa madara olursunuz. lütfen gerekli araştırmayı yapıpta yorumlayın. dolduruşa gelmeyin. yoksa boş cuval kolay taşınır . bunu unutmayın.

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

doğru söylüyosunuz doksan yıldır darbeci militaristlere alkış tutarak bugünlere geldiniz.

serhat kayın 11 Yıl Önce

tarih bilgisi ve bilinci olmayanlar her zaman olduğu gibi ancak havanda su döverler. ülkemizin 90 yıllık tarihine laf atanlar unutmasınki bunu söyleyerek ülkemizin kurulmasında aslan payını alan atatürk ' de dolayli yoldan söz söylemiş olurlar. yine unutmayalimki darbelerden en çok zarari chp ve mhp görmüştür.lütfen biraz tarih okuyalim.

SONGÜL 11 Yıl Önce

kırkağaçta siyaset okulu açmak ,pkk ile kol kola gizli pazarlıklar yapmaktan iyidir sanırım.sayenizde bebek katilini de parlemontada göreceğiz herhalde.neyse akp ve bdp ortaklığınız hayırlı olsun. tepe tepe kullanın.

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

siz zaten gazi mustafa kemal üzerinden prim yapmayı çok seviyorsunuz atatürk zamanında darbe oldumu serhat kayın tarih kitaplarını bir kez daha incelemen gerekiyor sanırım...songül bebek katilini bu ülkeye hediye olarak sunarlarken iktdarda kim vardı o zamanlar bebek katili ile göürşülmedimi senin partinin hakkari mitingi nasıl yapıldı bdp kck ve pkklıların desteği ile yapılmadımı bide başbakanın hakarri mitingini izlemeni tavsiye ediyorum ayrıca en son silopideki açılışada bakmanı ve oradaki türk bayraklarını at gözlüğünü çıkarıp bakmanı tavsiye ederim.chpbdp elele doğuda birbilerine nasıl belediye seçimlerinde destek çıktılar herkes biliyor nasıl batıda mhp ile işbirliğine gittiniz hepsini bu halk biliyor.dhkpcli terörsitleri nasıl desteklediğinizi herke görüyor.önce aynaya bakın ondan sonra çamur atın.

serhat kayın 11 Yıl Önce

ben atatürk zamanın da darbe olduğundan bahsetmedim. darbelerden en çok chp zarar gördü dedim. bdp ile chp nin ittifak yaptığını söylemişsin ve buna kendini inandırmışsın. bu ilginç olmuş. yapılanlar ortadayken ne kadar da görmezden geliyorsunuz. bu kadarına da pes yani.

hayldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

hakkari ve diğer doğu illerindeki mitinglerinizde niye kimsenin elinde türk bayrağı yok bdp nin ve pkk nın desteği sayesinde yapmadınızmı o mitingleri dhkpcli teröristleri destekleyenler gene sizlersiniz görünen köy kılavuz istemez...darbelere çanak tutan chp darbe mağduru demişsin bununla sadece kendini kandırmışsın 27 nisan e-muhtıradan sonra ve önce sizler ordu göreve demedinizmi??

serhat kayın 11 Yıl Önce

27 nisan e muhtırasını yazan paşayla dolmabahçede görüşen ve ona 1 milyon tl bedelinde makam aracı alan. bu e muhtıradan sonra oylarını 10 puan arttıran kim??azcık zekası olan bunun danışıklı dövüş olduğunu anlar.darbelerden en çok zarar gören parti chp dir, ilimli islamcilar abd nin teşeronlari hep karli çiktilar. tipki erbakani darbeyle devirip parti kurup iktidar olanlar gibi...doğuda bayrak açanlar bölücü başıyla pazarlık yapıyor naber,maskeniz düştü şekilciler sizi....

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

bölücü başıyla 1999 da ilk görüşen kim geriye dönde bakbakalım anasol-m hükümeti...abdnin israilin hatta beşar esadın taşeronuda siz oluyosunuz başınızdaki sözde lider gidip israilde bu ülkeyi kötüleyip şikayet ediyosa ona oy verenlerin birazcık beyin jimnastiği yapmalarını öneririm..27 nisana gelince o hala bir sır orada neler görüşüldü kims ebilmiyor elkide o mutıra büyükanıtın etrafındakilerin baskısıyla hazırlandı..zamanı gelince onuda açıklayacaklar elbette..hep ağzınızda sakız gibi ılımlı islam..bu ülke artık savunma sanayiinde dünya devleriyle yarışır hale geldi senin kukla liderin hala gidip israile bu ülkeyi kötülüyo demekki var bir çıkarı??

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

bölücübaşına ev hapsi isteyen senin vekillerin anasol-m hükümetinde hangi partiler vardı bak bakalım..

serhat kayın 11 Yıl Önce

herkese naçizane önerim tek taraflı yayın yapan basın organlarını takip etmeyin. arada bir de yapılan yayınların doğruluğunu sorgulayın. saygılar.

hayaldi gerçek oldu 11 Yıl Önce

evet yıllardır kendi evlatlarına sahte masonlar tarafından yazılmış tarih okutuldu vahdettin han hain olarak gösterildi osmanlı kötülendi bu ülkenin gençlerine halbuki mustafa kemale maddi yardım gönderenin vahdettin han olduğu yıllarca saklandı..çok şükür artık gerçekleri öğrenebiliyoruz

hayalmi gerçek oldu 11 Yıl Önce

sayın yorumcu birşeyler bilerek mi yazıyorsun toksa yazmak için mi yazıyorsun bilemiyorum. ağır sanayiden bnahsediyorsun ama şunu biliyormusun bu ülke 1930 uçak yaparak 350 uçak sattı .onunla bununla görüşmekten bahsediyorsun,21 mart tarihi itibarıyla gözünüz kulağınız 30000 kişinin katili ,bebek katili itin ne diyeceğine kilitlendiniz. bir bez parçasının altında dağ başında devletle yapılan antlaşmayı kabulleniyorsanız size hayırlı olsun .ama kusura bakmayın ben bunu içime sindiremiyorum.size hayırlı olsun,gurur duyabilirsiniz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.