KIRKAĞAÇ HABER

KIRKAĞAÇ AK PARTİ’DE YILDIRIM'DA BIRAKTI

SİYASET

Öztürk'ün kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından yol arkadaşlarıda bir bir siyasete veda ediyor.

KIRKAĞAÇ AK PARTİ’DE YILDIRIM'DA BIRAKTI

Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk'ün kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından yol arkadaşlarıda bir bir siyasete veda ediyor.

Ak Parti İlçe Teşkilatının önemli isimlerinden olan Hamza Yıldırım'da kongre süreci ile aktif siyasi hayatına son vereceğini açıkladı.
Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Hamza Yıldırım "Sayın Başkanımla birlikte ben de kongreden sonra görev almayacağım.
Bu bayrak değişimi ilçemize ve partimize hayırlara vesile olsun inşallah" dedi.

Ak Parti Kırkağaç İlçe Başkanı Ömer Öztürk ile uzun yıllardır birlikte görev yapan Hamza Yıldırım'ın veda etmesi, siyasi arenada şaşkınlıkla karşılandı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)

 

 

Yorumlar (15)

Bak Buna Çok Sevindim 7 Yıl Önce

Çok iyi olmuş tüm sülalesini işe yerleştirdi belediye, üniversite, KYK, hastane, izcilik artık yeter demiştir

Meraklı 7 Yıl Önce

Ayyy ne ıyi olmuş gidişin hissedilmiyecek emin oll

yastayız 7 Yıl Önce

büyük kayıp bundan sonra parti sahipsiz kalacak, hastane ve belediye ihalelerini kim alacak

Mental yorgunlar grubu :) 7 Yıl Önce

Kurmaylar zekice is yapiyor. Kilcallara kadar yayilmis bu partiyi kendi elleriyle bitiriyorlar. Temiz is ve ustun zeka ürünü :)

Temizlik imandandır 7 Yıl Önce

Görevi neymiş ki biz yıllardır bir hizmetini görmedik. Dışardan bakınca parti ona hizmet etmiş gibi görünüyor. Bir bilen varsa söylesin bizde bilelim hizmetlerini...

mehmet 7 Yıl Önce

tatlı tatlı yemenin acı acı yellenmesi olurmuş.bu sel çok kişiyi önüne katar öyle gider.

Bostanci 7 Yıl Önce

Allah razı olsun...

Hatırlamış tır umarım 7 Yıl Önce

Sene ikibin o dört yer Manisa hastane temel atma töreni bakan Müezzinoğlu aylardan bir Kasım meclis üyeleri içi istifalar olacak bende Latife olsun diye takıldım birine sen istifa etme belediye başkanı İsmail geduz olacak seni meclis üyesi yapmaz oradan Hamza lafa girdi eyer bakan adiyi İsmail olsun ben istifa ederim hemen et dedim ittaya girdik ne yazikki iki defa yönetime girdi bu kadar faydalı oldular güzel Kırkağaç ima hakkında hayırlısı olsun inşAllah

KIRKAĞAÇ SEVDALISI 7 Yıl Önce

hamza aga sen neymişsin ya millet neler yazmış arkandan biz seni saf anadolu insanı olarak bilirdik. hamza başkan gittiyse bende istifa ederim aga daha bir dk durmam partide. yaşasın hamza ve ömer başkan...

Ayet 7 Yıl Önce

Mehmet Metiner ; "Akraba olduğu için atanma olmaz ama şunu da söyleyeyim; biz inançlı insanlarız değil mi; cuma namazına gittiğimizde her hafta hutbede ne okunur; 'akrabalarını koru kolla' der." Sunucunun "O zaman sizin yaptığınız bu? Öyle mi oluyor?"sorusuna bir süre sessiz kaldıktan sonra "VAllahi sen Allah'ın ayetine bile karşı geliyorsan ben sana ne diyeyim" cevabını verdi. O ayetin başında "adalet" emri yok mu?

;) 7 Yıl Önce

Bayyy bayyy Hamza bayyy bayyy

KIRKAĞAÇ SEVDALISI 7 Yıl Önce

ayet lakabıyla yorum yapan arkadaş şimdi mehmet metiner ile hamza başkanın istifa etmesinin ne alakası var yapmayın arkadaşlar hamza başkanı çekemiyordunuz şimdi böylede arkasından konuşuyorsunuz. ne demiş atalarımız '' yapma günah '' olmuyor yazık yakışmıyor size ayet lakablı arkadaşım.

Sevdalı ' ya 7 Yıl Önce

Yorumlarda akrabalarını kurumlaran yerleştirdiği yazıyor. Hamza bey bir açıklama yapsın, ben hiçbir akrabamı bir yere yerleştirmedim diye. Veya yerleştirdi ise nedenini nasıl olduğunu açıklasın.

meraklılara 7 Yıl Önce

Millet de Hamza Hamza diye bayılıyordu zaten

İskenknli 7 Yıl Önce

Kırkağaç küçük yer Kime sorsan akrabaları eşi dostu nerelerde çalışıyor herkes bir bir sayar

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.