KIRKAĞAÇ HABER

KOORDİNATÖRLÜK GÖREVİNE MHP'Lİ ALİ RIZA DUMAN ATANDI(VİDEO)

SİYASET

Büyükşehir Belediyesi'nin Kırkağaç İlçesi Koordinatörü olarak, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Duman atandı. İşte video.

KOORDİNATÖRLÜK GÖREVİNE MHP'Lİ ALİ RIZA DUMAN ATANDI(VİDEO)

Büyükşehir yasası kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kırkağaç İlçesi Koordinatörü olarak, MHP'li Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Duman atandı.

Kırkağaç MHP İlçe binasında yapılan toplantıda bir açıklama yapan MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz "Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ilçemiz koordinatör müdürlüğü görevine meclis üyemiz olan Ali Rıza Duman atanmıştır.
Kırkağaçımıza en güzel hizmetli vermek için koordinatör müdürümüz ve ilçe yönetimimiz uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu yeni görevinde Ali Rıza Duman’a başarılar diler, Kırkağaç’ımıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırkağaç'a yapılacak olan bir çok hizmetin koordinasyonundan sorumlu olacak olan Ali Rıza Duman ise “Büyükşehir Belediye Başkanlığının ve Kırkağaç MHP İlçe teşkilatımızın bana layık gördüğü bu koordinatörlük görevine layık olmaya çalışacağım. Bu görevi bana verdikleri için Büyükşehir Belediyesine ve ilçe teşkilatımıza çok teşekkür ederim. Bu görevi en iyi şekilde yapacağıma eminim. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur” dedi.

Duman kendisinin hangi görevlerden sorumlu olacağının ise önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacağını söyledi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörlüğüne atanan 53 yaşındaki Ali Rıza Duman, Kırkağaç'ta esnaflık yapıyor, evli ve iki çocuk babası.

İşte Kirkagac.NET farkıyla haberin video görüntüleri.
HABER-FOTOĞRAF-KAMERA: HAKAN DEMİR(İHA)

















Yorumlar (13)

...... 10 Yıl Önce

yorumsuz di̇yecek soz yok

furkan kurnaz 10 Yıl Önce

öncelikle hayırlı olsun.memleketime bir kum tanesi kadar hizmeti keçen herkeze teşekkür ediyorum.şimdi önyargıları kaldıralım ve bu memlekete ne yapa biliriz onun peşinden koşalım.biliyorsunuz memleketimizdeki gençler işsiz dışarılara gidiyorlar ekmek parası için.şimdi bu memlekete ne yapa biliriz iş olanağını nasıl geliştirebiliriz.ben şahsım adına söylüyorum bu memleket ben bildim bileli yol yapıyor bırakalım artık yol yapmayı bu yolu yapacaksak bir kere yapalım birdahada dokunmayalım.nasılmı her yıl bir mahallenin hatta bir sokağın altına içinde dolaşa bileceğimiz tünel yapalım ve birdaha alt yapı için dokunmayalım.ikinci yapılmasını arzuladığım icraat ise bi ara duymuştum polis okulu projesi işte o kurun bu memelekete bu okulu heykelinizi dikelim.başkada bişey yapmayın...

kırkagaclı 10 Yıl Önce

abi allah utandırmasın sevindim kırkagaca cok şeyler yapacağınıza inanıyorum şüpem yok herkez görecek allahın izniyle hayırlı olsun size memleketimize

İSİMSİZ 10 Yıl Önce

niye mhp nin adayına yorumsuz diosunda. akp ye demiyosun. ismail gedüzün yapamadıkları yapacak. yani uzun lafın kısası tabiri caizse arkasını toplayacak. bilmem anlatabildimmi?

suleyman 10 Yıl Önce

alirıza duman yuzunden mhp li liler vedata oy vermedı tam bulmuşlar parayla satılmış birini para mama nerde duman orda

Demokrat partili 10 Yıl Önce

süleyman sen siyasetten anlamıyorsun kardeşim kaç mhp'li varda oy vermedi son seçim öncesi mhp aldığı oyu bak birde son oy oranını ali rıza duman çalışır herkes paranın peşinde sen değilmisin paranın peşinde gedüz değilmi yaşamak için para lazım ali rıza dumanın şahsına oy verdim ve aslada pişman değilim hiç değilse güler yüzlü haksız yere eleştiri yapmayalım lütfen

ali rıza duman 10 Yıl Önce

kimsiniz bilmiyorum muhtemelen çağirsam yanıma gelme cesaretini de gösteremezsiniz ancak rumuz kullanarak yazı yazma cesaretinize hayran kaldım manisa büyük şehir belediyesine git yekililerle görüş ali rıza duman koordinatör görevini maaş almadan gönüllü hizmet için kabul etti demezlerse gel maaşı sana vereyim.bilmeden yorum yapıp kişileri yapacakları işlerden soğutmayın.sen neden gelip sorumluluk almıyorsun.

ali rıza duman 10 Yıl Önce

sagol kardeşim biz çalışalım kırkagac ta bir şeyler yapalım taktir eden etsin etmeyen etmesın.

ali rıza duman 10 Yıl Önce

sagol kardeşim kırkagaç için elimden geleni yapacagıma emin olun sizlerinde projeleri varsa beklerim

Koyu Mhp'li 10 Yıl Önce

geçen seçimlerde (5 yıl önce) mhp 250 ye yakın oy aldı .bu seçimde ali rıza duman var diye 3000 ü geçik oy aldı .biginize sunarım süleyman rumuzlu şahsiyet.

başarı 10 Yıl Önce

alirıza duman ın bu başarısını resmen çekemiyorsunuz.hemen karalama politikası bu nedir ya.

Serkan arslan 10 Yıl Önce

bu görev ali rıza abimize yakışır hayırlı olsun reis..

Ķirkagaç li 6 Yıl Önce

Ali riza abi nerde bi gariban yanına gitse iş çi alimi varmi diye yok diyor ama el altından alıyorlar önce ihtiyacı olanları işe alın nerde hali vakti iyi olan kişileri işe aldılar koşani işe almadilarda koşmayanlari aldılar savaş tepelileri doldurdu ali riza abi kirkagaç size kaldimi yandi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.