KIRKAĞAÇ HABER

MARTİN “ÇİLLER PARTİMİZE ve GEÇMİŞİMİZE İHANET ETMİŞTİR”

SİYASET

Martin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yenikapı Mitingine katılarak destek veren eski Başbakan Tansu Çiller’e sert tepki gösterdi.

MARTİN “ÇİLLER PARTİMİZE ve GEÇMİŞİMİZE İHANET ETMİŞTİR

Kırkağaç siyasetinin renkli isimlerinden Bakır eski Belediye Başkanı Ramazan Martin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yenikapı Mitingine katılarak destek veren eski Başbakan Tansu Çiller’e sert tepki gösterdi.

Martin, Bakır Mahallesinde bulunan Demokrat Parti lokanlinde asılı olan Tansu Çiller’in fotoğrafını indirip atarken, sert ifadeler kullandı.

Fotoğrafı elleriyle indiren Martin “Tansu Çiller, geçmişimize ve partimize ihanet etmiştir onun için teşkilatımızdan fotoğrafını indiriyoruz”   diyerek bir zamanlar sevdalısı oldukları Çiller’in üzerini çizdiler.

Bakır eski Belediye Başkanı Ramazan Martin, çektiği videoyu "Bakır Demokrat Parti teşkilatında bulunan fotoğrafı partimize ve geçmişine saygısı olmadığı için indirilmiştir" yazılı notuyla sosyal medyadan yayınlamayı da ihmal etmedi.

Bilindiği gibi Martin, 24 haziran seçimlerinde İYİ Parti ve Meral AKşener'i destekleyeceğini açıklamıştı.


HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)









 

Yorumlar (27)

Vatandaş 6 Yıl Önce

Asil ihanet eden sizsiniz chpkk HDP feto Akşener temel karadeniz fikrasi gibisiniz milliyetçiliği milli görüşü yerle bir ettiniz sizin başkan tazminatlarinizi kesmek lazim hain sizsiniz bu vatan ihanetleri unutmuyor artik

İhanet 6 Yıl Önce

Çiller yeni kapıya gidince ihanet etmiş oluyo ama Martin beyfendi iyi partiye oy atınca demokrat partiye ihanet olmuyo yersen.Çok show yaparsınız siz kırat öldü ortaklık bozuldu demi.

Kırkağaç 6 Yıl Önce

Sen ortada pır pır dönerken farketmiyor. Sen güya ilkeli eski başkan. Sana ve senin gibilere mübah. Çiller başka partiyi desteklerken ihanet. Sen partinden belediye başkanı seçilmişken MHP ye göz kırpıyordun. O neydi.. MHP nin kapısında pır dönüyordun . En son konuşacak kişi sensin ama ilçemde siyasetçi diye geçiniyorsun işte. Sanki dyp diye parti var

Ekrem tayar 6 Yıl Önce

Ramazan bey tansu çiller senin gibi düsünecek degil herhalde

Yalan söyleyen tarih utansın 6 Yıl Önce

Martin tepki göstermiş bak sen. Ya seni Kırkağaç ta bi yere koymadilar diye zır zır ağlayan sen değilmiydin. Yanar döner martin.iyi partiye geçenlere bi bakalım Osman çelikel e partiyi sattı deyip, kıraat ölene kadar diyen ramazan martin. Dsp den bizi kimse vazgeçilemez, ecevit in mirasçılarıyız diyen ilyaslar eski belediye başkanı Mustafa olgun. MHP den taviz vermem deyip sonra Bbp ye geçip Muhsin başkana ihanet eden Mustafa ası.iyi parti ilçe başkanını herkes biliyor zaten ne kadar menfaatperest olduğunu.

Vatandaş 2 6 Yıl Önce

Asıl siz Çiller e Demirel e ıhanet ediyorsunuz yıllarca mücadele edilen chp ile pkk ile feto ile aynı çizgidesiniz ülke içerde ve dışarıdaki şer odaklarla savaşırken durduğunuz yere iyi bakın ülke olmadan nerede siyaset yapacaksınız

Somalı 6 Yıl Önce

Helal olsun takdir ettim

serdar özalp 6 Yıl Önce

tansu çiller başbakanlığı döneminde yapmadığı usulsüzlük,soygun,talan kalmamıştır.kocasının da yolsuzlukları açıklanmış amerikada şirket kurup vergi vermeden bugünlere gelmiştir.şimdi çocukları devletten ihale almış ve bu nedenle iktidara yanaşmıştır.sizler ramazan martini eleştireceğinize önce savunduğunuz kişilere bir bakın.hırsızları desteklemeyin.güngeçtikçe fakirleşiyorsunuz siz bununla uğraşın.teşekkürler ramazan martin bu asil davranışından dolayı seni kutluyoruz.

1453 6 Yıl Önce

Sırf gündem de kalmak başka bı şey değil.yok resmi indirmiş yok ihanet etmiş

Hakan Beytekin 6 Yıl Önce

Tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok. Tansu hanım ülkesini düşünüyor. Buda halen 80 model siyaset yapıyor.

Gerçek demokrat 6 Yıl Önce

Sanamı kaldı çillerin fotoğrafını indirmek iyi partinin reklamını yapıp yanındayım deyipte sen kimsenin resmini indiremezsin. sen git kendi resimlerini indir en büyük hain sensin, bir an önce o resmî yerine asmalısın. Demokrat partiliymiş sevsinler senin gibi demokratı...!!!!

Ayıptır 6 Yıl Önce

Bunlar martin,ahmet ok,muhtar Kadir hiç bir yerde siyaset yapamamanın acısı var.iyiyi destekle çillerin fotoğrafını indir, bunların siyasi hayatı bitmiştir gündeme gelmek için bakalım daha neler yapacaklar

Sarıbenli 6 Yıl Önce

Sen resmi kaldırdın diye sayın Çiller de çok üzülmüştür vah vaah.

ETTORİ 6 Yıl Önce

bence haber değeri̇ yok

Bakırlı 6 Yıl Önce

Martin’in Hizmetlerini bakıra gelip görürsünüz. Ne buhırçınlığınız yoksa iktidardan gidiyoruz diye mi. Parti kapattıranlardan seçim kaybeden liderlerdenmi medet umuyorsunuz artık.

Kirkagacli 6 Yıl Önce

Bu zat kendini ne sanıyo acaba devletinin yanında olmak ne zamandan beri suç oldu NEYSE sıkın dişinizi 4 gün kaldı parti binamızın önünde kutlamalara bekleriz anladınız

1903 6 Yıl Önce

Çillerde posterim indirildi diye hasta olup yataklara düşmüş önce aynaya bakacaksın Martin efendi

marjinal 6 Yıl Önce

Sen demokrat partili olarak akşeneri destekleyince ihanet olmuyorda türk siyasetinin önde gelen kişisi gerçekleri görerek akpartiyi desteklemesi ihanetmi oluyor ey aklı kıt akıl fukarası ahmak adam.

Ibrahim kuskonmaz 6 Yıl Önce

Helal olsun gönüllerin başkanı en doğrusunu yapmis

Gerçekçi 6 Yıl Önce

Meral akşener Necmettin Erbakan'dan kopan yenilikçilere (daha sonra ismi AKP olacaktı) katılan ilk DYP'li unvanını aldığında takvimler 4 Temmuz 2001'i gösteriyordu. Ancak Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından hayal kırıklığına uğratıldığını söyleyerek 2 Kasım 2001 tarihinde MHP'ye geçti. Partideki ilk görevi Devlet Bahçeli'nin başdanışmanlığıydı. Kimin kime ihanet ettiğini siyaset tarihini okuyanlar iyi bilir. Bugün arkasında koştuğunuz meral hanım akp ye ilk geçmek isteyenlerden biridir.

Dede 6 Yıl Önce

Halit kayadipli ve Rıza kayadipli yide kaldır mezardan beraber protesto edin yoksa OlmaZ Ramazan martin vatan hainlerine destek ver sen

Seyyid 6 Yıl Önce

Sayın martin imam safini şu sözünü unutma fitne zamanında doğru yu nasıl. Bulacağız diye kendisine sorulan soruya imam Şafi hazretleri şöyle cevap verir düşmanın okları kimi hedef gösteriyor ise o hak ehli dir. Der Anlayana tabiki.Bugün düşmanın yanında yer alma hak ehlinin yanında yer al ölüm var.

Dedeye cevap 6 Yıl Önce

Mezardakilere oy attıran kimdi anayasayı değişikliğinde feto ile beraber

Dp li 6 Yıl Önce

Oğluna 400 milyon dolarlık ihale aldı çiller ondan sonra milli şuurdan bahşediyor bu milleti Allah kitap muhabbetiyle iyice salak yerine koydular ama millet gözünü açtı artık hepsine tamam diyecek kekle çayla olmuyor bu işler emeklilik zamanı geldi yürü martin başkanım helal olsun

baklrll 6 Yıl Önce

raci martinete karteşlikten sil ak bartinin bayraglnl sallyor sen

akıncı 6 Yıl Önce

martin sen de kaybettin. bırak artık siyaseti.

Bakırlı genc 6 Yıl Önce

Çiller hasta yatıyormuş bu haber yüzünden bırak bu kirli hileleri başkanım dediğin çiller doğru yolu bulmuş gel sende ak partili ol devran yürüsün

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.