KIRKAĞAÇ HABER

MARTİN'DEN KARAYOLLARINA BÜYÜK TEPKİ(VİDEO)

SİYASET

Bakır Belediye Başkanı Martin, Bakır Kavşağında meydana gelen trafik kazalarının ardından Karayollarına büyük tepki gösterdi. İşte video görüntüleri.

Martin’den Karayollarına Büyük Tepki(VİDEO)

Çevre Yolunun Bakır Kavşağında sık sık meydana gelen trafik kazalarının ardından Bakır Belediye Başkanı Ramazan Martin, Karayollarına büyük tepki gösterdi.

Üst üste yaşanan kazaların ardından Belde sakinlerinin “Trafik Lambası” istiyoruz tepkisi üzerine Kirkagac.NET kameralarına bir açıklama Belediye Başkanı Ramazan Martin, Karayollarını eleştirirken, defalarca yazı yazıp red cevabı aldıklarını belirtirken, bari izin verin kendi imkanlarımızla yapalım dedik bu önerimizi de kabul etmediler" dedi. 

Martin “Bu konuda Bakırlılar gibi bende çok tepkiliyim. 4 kez Karayollarına trafik lambası takılması üzerine yazı yazdım red cevabı aldım. Ardından Kaymakam Ali Sırmalı Bey'e yazı yazdım. Sağolsun oda bize destek verdi. Ardından Kaymakamımızda Karayollarına yazı yazdı maalesef ona da red cevabı verdiler. Kendi imkanlarımızla yapmaya da hazırız ama Karayolları buna da izin vermedi.

Ben AKP’li Milletvekillerine sesleniyor. Buraya bir el atsınlar. Burada her gün kaza oluyor, Sayın Milletvekilleri gelip bir görsünler. İnsanlar her gün ölsünler mi. Neden hala yapmıyorlar çözemedim” diye konuştu.

İşte Kirkagac.NET farkıyla Belediye Başkanı Martin’in açıklamalarından video görüntüleri.

HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

*******

***********



HABER-FOTOĞRAFLAR-KAMERA: HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)

*********

**********

********

********

Yorumlar (21)

hülya 13 Yıl Önce

Nihayet yola gelmişsin Bay Martin Seçimlerden önce Akp Milletvekili adayları beldene geldiğinde bir kovalamadığın kalmıştı.Bakıyorum millet onları tercih etti sen açıkta kaldın şimdi onlardan yardım istiyorsun.Eminimki bir gün sende Akp li olacaksın.Artık dp diye bir parti kalmadı.değilmi,İnşallah şimdi doğru tarafı görüyorsundur.

şenay 13 Yıl Önce

halkın seçtiğine lütfen saygı gösteriniz.bende ona oy vermedim ama sonuçta saygı gösteriyorum.sizler cıkarlarınız doğrusunda koyu bir akp li olabilirsiniz.buna da biz saygı gösteriyoruz.lütfen sizde gösteriniz

ersen 13 Yıl Önce

valla ben somalıyım ama haberlerden görüyorum ve takip ediyorum ramazan martini.hayatımda hiç karşılaşmadım fakat çalışıyor bence.haberlerde görüyoruz haksızlık etmemeliyiz.videoyuda izledim haklı insanlar ölsünmü.bence tüm yollara ışıklandırma yapılmalı ersen-soma

cedit mahallesi 13 Yıl Önce

gedüzle martinin arasındaki fark bu işte.gedüz istasyondaki kavsakta ölenler için nezaman çıkıpta açıklama yaptı.işte martinle gedüz arasıdanki fark.hülya hanım bırak partizanlıgı gerçekleri gör ve takdir et

eski tekel çalışanı 13 Yıl Önce

evet hülya hanım tipik bir akp'li olduğunuz belli hemen işi siyasete bağlımışsınız ne alakası var kazanını siyasetle doğru, akp zihniyatinde muhalefetsen işin görülmez aynen ramazan martin'in söylediği gibi ben daha öncede ismail gedüz'ü eleştirmiştim çevre yolunun kenarında bulunan lağımların kapatılması içinbaşkanın ardında hükümet var ama hala adım atılmış değil demekki siyaseti ardına almakla bu işler olmuyor birazda beceri lazım.

gurbetci 13 Yıl Önce

degerli baskanim, bakir halkindan b ir grup insanla birlikte o yolu bir sureligine trafige kapat, ulusal basindan da bir televizyon cagir eylemini duyur. en kisa zaman da oraya trafik lambasi yapmak zorunda kalacaklardir."Hic bir sey bir candan daha degerli degildir" diyen bir basbakanin milletvekillerine yakismiyor bu duyarsizlik.

g.i 13 Yıl Önce

en degerli ve en basarılı belediye baskanının bakır belediye baskanı olması ve benimde bakırlı olmam gurur duymama yeterde artar.işte bakırlılar için neler yaptıgını görün martinin.tesekkürler baskanım

diyarbakırlı 13 Yıl Önce

geçen gün bir sohbette duydum gerçekleri.AK Parti düşmanı martin baskan meger AK Parti ye geçmek için gelmiş o dönemin Kırkağaç ilçe teşkilatı kabul etmemiş.sonrada ortalık karısmıs ve martinde AK parti düşmanı oluvermiş.yani olay bu.herkes bilsin..

zorro 13 Yıl Önce

demek olay bu diyarbakırlı.inan bilmiyordum.şaşırdım dogrusu

tunç 13 Yıl Önce

baskanım sizi kutluyorum hep böyle devam edin çalışmalarınızda basarılar.sizi seviyoruz

başkan martin 13 Yıl Önce

diyarbakırlı denilen kişi sizi muhatap almıyorum ama şunu bilinki böyle teklif bana edildi kesinlikle kabül etmedim isbat edin ben şerefimle söz veriyorum görevi bırakırım iftira atmayın biz bakıra hizmetlerimize devam idiyoruz siz işinize bakın

bakırlı 13 Yıl Önce

ben bakırlı birisi olarak başkana seçimden önce akp geçmesi teklif ettiklerinde bizzat masada bende vardım ve olanları şahit oldum. Akp Kırkağaç İlçe Yönetiminden birisi bizzat başkana teklif etti. Başkan kabul etmedi. Ben Dp liyim ve DP den seçime gireceğini söyledi. Sen nerden biliyorsun Diyarbakırlı, Bakırdaki olayları. Başkana iftira atıyorsunuz.

serdar cezayir (Ulusal Devrim) 13 Yıl Önce

bu memlekette birileri ölmedikten sonra bişi yapılmaz . ölsede onlara göre o insanın değeri bile olmaz olsaydı yol yaparken adam gibi düşünüp tartıp yaparlardı. benim mahallemin yanındaki yolda olan kazaları herkez biliyor üst geçit denmesine rağmen hiç bişi yapılmadı yapılmazda yapmazlar çünki bunlar onların kulağına küpe olsaydı bir şeyleri düşünüp biçerve yaparlardı .

serdar cezayir (Ulusal Devrim) 13 Yıl Önce

Helal olsun Ramazan MARTİN'e gerçekten belediye başkanı gibi davranıyo halkının menfaatini ve hürriyetini düşünüyor.

goncagül 13 Yıl Önce

ak partiye sataşanın elide yanar dilide .kimse nankör leşmesin değil kırkağaç bakır dünya,ya damga vurmuştur.

şenay 13 Yıl Önce

goncagül akpartinin dokunulmazlığımı var neden yansın? akparti kadar bu ülkeye kötülük eden başka bir parti görülmemiştir bundan sonra da görülmezde pkk ile masayaa oturup anlaşmaya oturmuştur.yani pkk ya bir güzel yalvarmışlardır. yazık çok yazık azıcık bir vicdanı olan insan bundan rahatsızlık duyar.

zeki albay 13 Yıl Önce

helala olsun ramazan martine.

gurbetci 13 Yıl Önce

senay hanima: Madem Ak parti pkk ile anlasiyor, neden bdp sadece ak parti ile catisiyor. bdp ye en cok düsman oldugunu savunan ve sehit cenazeleri arkasindan bagiranlar,iskenderunda pkk askeriye ye saldiri yaparken birbirlerine araba tahsis ediyorlar. cok ilginc bir iliski.

şenay 13 Yıl Önce

pkk lılara davul zurnayala karşılayan kim acaba.acılım safsatası altında şımartılanlar bugün neler yaptıklarını görüyorsunuz değil mi.benim bdp umurumda değil ortada bir gercek var şehitler benim vicdanım sızlıyor sizlerin bilemem.vicdanınız sızlasaydı akp yı savunmamanız gerekir.

gurbetci 13 Yıl Önce

Türkiye de 2002 yilina kadar rahatca oynanan, 2002 den sonra gizlice oynanmaya calisilan "tavsana kac, taziya tut " siyasetini anlayamazsaniz, daha cok vicdaniniz sizlarken, vicdaninizi sizlatanlara alkis tutma gafleti icinde bulunursunuz. duyarli vatandas senay hanim.

@karakurt 13 Yıl Önce

o kavşak bi alem zaten herşeye benziyo :) düzenleme şart

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.