KIRKAĞAÇ HABER

MHP “ERDOĞAN“ RESMİ ve AK PARTİ BAYRAKLARI ASTI

SİYASET

Seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

MHP "ERDOĞAN" RESMİ ve AK PARTİ BAYRAKLARI ASTI

Kırkağaç'ta 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala Cumhur İttifakında sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Önceki gün Ak Parti Kırkağaç Teşkilatı tarafından parti binasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin resminin açılmasının ardından, MHP Kırkağaç İlçe Teşkilatından karşılık geldi.

MHP Kırkağaç İlçe Teşkilatı, parti binasının çevresine Ak Parti ve MHP bayraklarının yanı sıra, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dev resmini astı.

Tıpkı Ak Parti'de olduğu gibi MHP'de de parti binasının girişinin bir tarafında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir tarafında ise MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin resimleri asılarak, Cumhur İttifakı ön plana çıkarıldı.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)




Yorumlar (18)

1453 6 Yıl Önce

Tebrikler MHP yasa cumhur ittifaki

Milliyetçi 6 Yıl Önce

Körler ve sağırlar birbirini ağırlar. Durumun özeti.

selim üngör 6 Yıl Önce

yakında tabelayıda kaldırıp akp tabelası asarlarsa şaşırmam.koskoca mhp nereden nereye geldi.birbirlerine en kötü sözleri söyleyenler şimdilerde kol kola.neden acaba?başbuğumuzun kemikleri sızlıyordur.

Karakurtlu 6 Yıl Önce

Seçim var her gün kırkağaçdayız partiye bir defa dahi açık görmedim tayyip resmi asmakla bu işler olmuyor ben şahsen Başkan boğazında ittifaka oy vereceğini düşünmüyorum Bence tribünlere oynuyorlar

erman akbaş 6 Yıl Önce

içiniz elveriyorsa gidin sözde cumhur ittifakı denilen birliğe oy verin oy verdikten sonrada ülkücüyüm diye ortalıkta dolaşmayın.memleket elden gidiyor sizinki nasıl bir ülkücülük..milliyetçiliği ayaklar altına alan bir kişiye nasıl oy verirsiniz.i.hadi gidin oy verin.yarın size güvenip zamanında oy vermiş insanların yüzüne bakamıyacak hale geleceksiniz.on paralık çıkar için kendinizi satmayın.bunun utancını ömür boyu taşırsınız.

mehmet ali 6 Yıl Önce

düşünsene mhp lisin liderini çok seviyorsun kendisi tayyip erdoğana yıllarca sövüyor o sövdükçe coşuyor kinin artyor.sonra seçim çıkıp "liderimiz erdoğandır" diyor sende gidip oy veriyorsun.Allah hiçbir kulunu böyle acınacak hale düşürmesin.amin.

MHP’li 6 Yıl Önce

Mhp yönetimindekiler gidip Akşenere verecek oyunu boy boy fotoğrafları vardı erdoğanı hiç sevmiyodunuz noldu şimdi düştünüz mü kucağımıza bu saatten sonra sizden hiç bişey olmaz kumda oynayın

ülkücü 6 Yıl Önce

insanları anlamak mümkün değil yıllarca yerden yere vur sonra adayım deyip bayraklarını as yangi yüzle hangi vijdanla kelimeler yetmiyor yazmaya yazık çok yazık yazıklar olsun bumu milliyetçilik bakalım ileride nasıl bakacaksınız bu insanların yüzüne tabi yüzünüz varsa

Kirkagac 6 Yıl Önce

Noldu çokmu zorunuza gitti zoruna gidenin ....................DEVAM

Birileri 6 Yıl Önce

RTE:"Zürriyetsiz" DB :"Şerefsiz, alçak" RTE:"Kandan beslenen kafatasçı" DB :"7 ceddinden hesap sormazsam namerdim." Tanrı'm kimseyi bu durumlara düşürmesin...

Hasan Basak 6 Yıl Önce

Lideim ne diyorsa O. CUMHUR ITTIFAKI MİLLET AKLI. CCC MHP

1453 6 Yıl Önce

Siz bakmayın bayraklara falan Bunlarin hiçbiri Tayyibe oy falan vermez.Aslinda herkes birbirini kandırmaya çalışıyor.

ülkücü 6 Yıl Önce

kırkağaçlı sen bu ülkede yaşamıyormusun yıllardır birbirlerine söylediği sözlerden haberin yokmu şimdi yan yana posterler bayraklarda neyin nesi öyle nokta noktayla olmuyur bu işler karakter lazım karakter yoksa ........

yanar dönerler 6 Yıl Önce

birbirine söven adamlar ne hallere düştüler şimdi.sizi gidi dönekler sizi.

Huseyin sagdic 6 Yıl Önce

Dogru bunlar tribune oynuyorlar ulkucu ye kufret agza alinmayan laflari soyle tabanda birlesme yok oylar iyi partiye

Ulkucu 6 Yıl Önce

Söz konusu vatansa gerisi teferruat tır sözünü anlamayan devlet bahceli yi anlayamaz

Kırkağaçlı 6 Yıl Önce

menfaat bitecek diye ''söz konusu vatansa...'' sözüne yaslanmak nedir yahu? siz yokken 80 yıl vatansızmıydık? birde 'tek millet tek bayrak...' lafı bulmuşlar. siz yokken bu ülkenin 3-5 bayrağı mı vardı? '36 etnik millet' diyen kimdi? 15 sene önce kıçımızda incir yaprağı ile aç aç- dinsiz imansız geziyorduk da babanızın parası ile bizi medeniyete taşıdınız, müslüman yaptınız öylemi? milleti aptal yerine koymayın. edebinizle konuşun.

akıncı 6 Yıl Önce

şimdi de yorum yazın beyler bayanlar. çatlayın artık reis başkan. durmak yok yola devam

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.