KIRKAĞAÇ HABER

SİZ BAKIR'I 5 AY SONRA GÖRÜN

SİYASET

Bakır Belediye Başkan'ı Martin yine iddialı konuştu. Siz Bakır'ı 5 ay sonra görün.

MARTİN "Siz Bakır’ı 5 Ay Sonra Görün"

Bakır Belediye Başkanı Ramazan Martin yine iddialı açıklamalarda bulundu. Martin, Kapalı Halı Saha, Giriş Kapısı, Yüzme Havuzu ve Düğün Salonu gibi müthiş projeler hazırladıklarını ve sadece 5 ay gibi kısa bir sürede bu hizmetleri yapacaklarını söyledi. Bakır ve Kırkağaçlılar için elinden geleni yapacağını söyleyen Martin, 5 ay sonra Bakır’ı tanıyamayacaksınız” diye konuştu. Kirkagac.net’e bir açıklama yapan Bakır Belediye Başkanı Ramazan Martin “İlk olarak bu bölgede tek olacak olan kapalı halı sahamızın temelini atacağız. Bakır’a muhteşem bir giriş kapısı yapıp, yüzme havuzu ve düğün salonu açacağız. Ayrıca tam 15m2 taş döşeyeceğiz. Bu hizmetleri sadece 5 ay gibi kısa bir sürede yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Herkes 5 ay sonra Bakır’ı görsün. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR  






HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR  



********

********

Yorumlar (12)

Ahmet Atak 13 Yıl Önce

Hafta sonu bakırdaydım gördüm. Bakır Belediyesinin dibine bir gecekondu yapılmış. üzerinde de bir parti tabelsı. başkanın şehircilik anlayışı bu ise 5 ay sonrasını gerçekten merakl ediyorum

mehmet gönlüaçık 13 Yıl Önce

konuşmakla çene aşınmaz, halep ordaysa bakır dibimizde göreceğiz bakalım.çalışanın yanındayız.

üniversiteli 13 Yıl Önce

bakır adına sevindim kırkağaç için üzüldüm.karakurta halı sahaya gidiyorduk.şimdi bakıra gideceğiz.

BAKIRLI DEMOKRAT 13 Yıl Önce

SAYIN M.GÖNLÜAÇIK VE A.ATAK SİZ GENEL BAŞKANINIZIN DEDİĞİ GİBİ GÖZLERİNİZ KÖR KULAKLARINIZ SAĞIR.BAKIR BELEDİYE BAŞKANI SİZDEN KALAN BORÇ ENKAZI KALDIRDIĞI GİBİ ÜSTELİK HİZMET YAPIYOR.SAYIN GEDÜZ KIRKAĞAÇ A GİRİŞLERİ YAPAMADAN BAKIR BELEDİYE BAŞKANI BİTİRDİ ÜSTÜNE BİRDE MEYDAN DÜZENLEMESİ İLE ATATÜRK HEYKELİNİ BAKIRA HEDİYE ETTİ.YAPILAN HİZMETLERDEN NEDEN RAHATSIZ OLUYORSUNUZ..YOKSA SİZİN RAHATSIZ OLDUĞUNUZ BAŞKANIMIZIN MEYDANA DİKTİĞİ ATAMIZIN HEYKELİMİ ATIN HEYKELİMİ?..

mehmet gönlüaçık 13 Yıl Önce

atın üstündekini bilmem, fakat atı alan ve satan yok. herkes motorize oldu artık.Siz hala at besleyecekseniz yemine suyuna dikkat edin 12 haziranda yine nal toplamasın.

KADİR SAKİK 13 Yıl Önce

-------BU YORUM KURALLARA UYGUN BULUNMAMIŞTIR..

bakırlı 13 Yıl Önce

bu yorum kurallara uygun bulunmamıştır-----------

dededen demokrat 13 Yıl Önce

fazla söze gerek yok,önemli olan yapılan işler,onlarda gözle görüldüğüne göre,herkes haddini bilsin.tebrikler başkanım diyoruz üç yıl içinde senden daha güzel hizmetler alacağımıza inanıyoruz.yolun açık olsunn........

zeki albay 13 Yıl Önce

tbrkler bakır adına güzel proje

............... 13 Yıl Önce

KİM YAPARSA YAPSIN İYİ ŞEYLER YAPILIYORSA SAYGI DUYMAK LAZIM.4 AY SONRA İYİ ŞEYLER ORTAYA ÇIKARSA NE YAPMAK LAZIM ALKIŞLAMAK LAZIM.BİR KIRKAĞAÇLI OLARAK KARAKURT'A HALI SAHA MAÇINA GİDİYORUZ.BELKİ 4 AY SONRA BAKIR'A GİDERİZ .EN AZINDAN MESAFE KISALIYOR.

... 13 Yıl Önce

dededen demokrat sen mhp kökenli değilmidin bi de dededen demokrat yazmışsın oraya... :))

dededen demokrat.. 13 Yıl Önce

her gencin her türkün içinde milliyetçilik yatar.....yoksa sen milliyetçi değilmisin*?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.