KIRKAĞAÇ HABER

TERDİ'YE ÇİÇEK SERASINDA ve SANAYİDE İLGİ BÜYÜKTÜ(VİDEO)

SİYASET

MHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Vedat Terdi'ye Ege Tarımsal Çiçekçilik serasında ve sanayide ilgi büyüktü. İşte video.

TERDİ'YE ÇİÇEK SERASINDA ve SANAYİDE İLGİ BÜYÜKTÜ(VİDEO)

30 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını hızlandıran MHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Vedat Terdi'ye Ege Tarımsal Çiçekçilik serasında ve sanayide ilgi büyüktü.

Sanayi esnafını tek tek ziyaret eden ve sanayi kooperatifi başkanı İsmail Avcı ile görüşen Terdi ve beraberindekiler, Avcı'ya sanayi esnafının tüm sıkıntılarını çözeceğinin sözünü verdi.

Sanayi esnafının büyük ilgisiyle karşılaşan Terdi, sanayi sitesinde esnaflık yapan önemli isimlere ise MHP rozeti taktı.
Terdi ve beraberindekiler daha sonra ilçemizde başarıyla hizmet veren Ege Tarımsal çiçek serasını ziyaret etti.

Burada işletme sahibi Halide Soydan ve çalışanlarla görüşen Terdi, seracılığı geliştirme ve destekleme konusunda önemli projeleri olduğunu söyleyerek, destek istedi.

MHP Kırkağaç Belediye Başkan Adayı Vedat Terdi'ye bu ziyaretlerde MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. 

İşte Kirkagac.NET farkıyla haberin video görüntüsü.

HABER: HAKAN DEMİR(İHA)
KAMERA-FOTOĞRAF: AKIN YAKIT(Kirkagac.NET)











































































Yorumlar (11)

ss 10 Yıl Önce

mhp kırkağaçta 1. partidir akp iktidar ını ve yolsuzlugunu yıkacak tek partıdır.seffaf durus ve uretken beledıyecılık anlayısını manısada oldugu gıbı kırkağaç ada mhp ile tasınacaktır.

akp seçmeni 10 Yıl Önce

her seçim ve refarandurumlarda akp destek verdim fakat son aylarda partimde yaşanan olaylar ben ve benim gibi birçok partiliyi raharsız etmiştir.uzun adam bu olaylar karşısında türk savcı ve hakimlerine güvenim sonsuz alnım ve alnımız açık buyursunlar yargılasınlar diyeceğini inkar karalama lekeleme aşağalama adliey ve polis teşkilatında yer değiştirmeler vs vs bir çok olaylar asla aydınlatıcı partiyi ve kendisini temizleme yönünde bir çalışması olmadığı için bu seçimlere doğru dürst bildiğim ilçemisin evlaı olan vedat terdiyi eski bir akpli olrak destekliyorum benim gibi düşünen tüm akp seçmenlerinide veday beyi desteklemelerin umuyorum üzülerek söylüyorum uzun adam ve yandaşları bu seçimde gereken dersi almalıdır.

çiftçi 10 Yıl Önce

vedat başkan ikinci denemende inşallah başarılı olursun

...... 10 Yıl Önce

vedat abi̇ sen yoluna devam ettt mi̇lleti̇ boşver ağzi olan konuşuyor konuşacakta bi̇z kirkağaci kirkağaçtaki̇ yalakalari i̇yi̇ bi̇li̇ri̇z tüm kalbi̇mle destekli̇yorum sonuna kadar mhp di̇yorum

İdo 10 Yıl Önce

oyu vedat abiye belediye çalışanı olarak sizi deskliyorum hak yiyen bel başkanı istemiyoruz

GURBET 10 Yıl Önce

kirkağaçliyim ama mani̇sada oturuyorum son olaylar beni̇ akp den soğutdu mhp ni̇n kirkağaci ve mani̇sa büyükşehi̇ri̇ alacağina i̇naniyorum bu mi̇lleti̇in akp ye bi̇ tokat atmasi gerei̇yor

gelenbeli45 10 Yıl Önce

bu sefer son artık gerçekler ortada bbp akp miş bunlar boş kazanacak tek parti adam gibi adam ortada bunu herkez biliyor ama şunu bilinki akp kazanırsa çok kötü olacak görürsünüz geçen seçimleri hatırlayın gelenbeye hal yapacaklardı yapıldımı içme suları düzenlenecekti yapıldımı bi alt geçit yaptılar sanki tünele giriyoruz yamur yadımı içine balık atsan yaşayacak yani biz adalet biz adam gibi adam istiyoruz

kırkağaçlı 10 Yıl Önce

akp hem kazanamaz diyiyorsun hemde akp kazanırsa cok kötü olacak diyorsun mhp li kardeşim sende anladın akp nin kaznacagını cok düşünün yoksa amarika ve israil den yönelceksiniz fetulla beyle

xxxxll 10 Yıl Önce

her belediye başkanının kazanma ve kaybetme ihtimali var tabiki desteğim gönlüm mhp ve vedat terdiden yana olurda bir ihtimal gedüz kazanırsa akp yönetimi hizmetçisi olur şuan oldu zaten ilçe akp başkanını ve yönetimini şuan i.gedüz yürütüyor koltuğu oturdumu burnunuzdan fitil fitil getirek

İSİMSİZ 10 Yıl Önce

akp bu zamana kadar nerden yönetiliyodu.

tuncay akıncıer 10 Yıl Önce

kırkagaçın tüm çıkarcıları bir araya gelmişler

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.