KIRKAĞAÇ HABER

ACAR ALAŞEHİR'İ YERLE BİR ETTİ 3-2

SPOR

Kırkağaç Acaridman sahasında güçlü rakibi Alaşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

ACAR ALAŞEHİR'İ YERLE BİR ETTİ 3-2

Manisa Bölgesel Amatör (BAL) Ligi Play-Off’un ikinci haftasında temsilcimiz Kırkağaç Acaridman sahasında güçlü rakibi Alaşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Play Off grubundaki ilk maçında deplasman da Soma Sotes'ten bir kupanı kapan siyah beyazlılar, Alaşehir Belediyespor'u nefesleri kesen maçta 3-2 yenerek 2.maçlar sonunda 4 puana ulaşarak iddiasını sürdürdü.
3 kırmızı kartın çıktığı 5 golün atıldığı karşılaşmaya temsilcimiz Selim, Barış, Okan, İlker, Memduh, Atılay, Tufan, Güray, Hayati Mert, Samet, Umur on biriyle başladı.

Karşılaşmanın henüz 5.dakikasında 1-0 yenik duruma düşen temsilcimiz 15'de Samet'le eşitliği yakaladı 1-1.
25.dk'da çok ilginç bir olay yaşandı. Rakip oyuncuyla tartışan Güray kırmızı kartla oyundan atılınca, Acaridman sahada 10 kişi kaldı. Fakat 10 kişi olmasına rağmen temsilcimiz 1 dakika sonra Okan'ın attığı gole 2-1 öne geçti.

İlker'in ceza sahasına kestiği topu kafayla ağlara gönderen Okan, takımımızı tekrar öne geçirdi ve ilk yarı Acaridman'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

2.yarıya konuk ekip iyi başladı ve 58'de Mehmet'le skoru dengeledi.2-2
Rakip takım oyuncuların anlaşılmaz agresiflikleri sonrası maçın hakemi 65 ve 70'de iki Alaşehirspor'lu oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Sahada 9 kişi kalan rakibi önünde daha çok pozisyon bulmaya başlayan temsilcimiz karşılaşmanın 88.dakikasında Samet'in attığı klas gole 3-2 öne geçti ve sahadan bu sonuçla galip ayrıldı.
Bu galibiyetle Acaridman puanını 4'e çıkarırken, konuk ekip 0 puanda kaldı.

Haftanın diğer maçında ise Soma Sotes deplasman da Okan, Emre ve İsmail'in golleriyle Durasılı'yı 3-1 mağlup etmeyi başardı ve puanını dörde çıkardı.

Temsilcimiz Acaridman haftaya Durasılı'ya konuk olurken, Soma Sotesspor ise Alaşehir Belediyespor'u sahasında konuk edecek.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)




Yorumlar (2)

metin 10 Yıl Önce

bak son dakika gene ya şikeler ile angelleniriz yada mac satarlar yada şansızlık olmaz demedi demeyin göreceksiniz bak

bekir kaya 10 Yıl Önce

inşallah olmaz gecen sene yasadık o sıkıntıyı bu sene olmasın kardeslerımın sansı bol olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.