KIRKAĞAÇ HABER

AY YILDIZ’A “PIRLANTA” GİBİ KUTLAMA

SPOR

Kırkağaç Kaymakamlığı 2.Futbol Turnuvasının şampiyonu Ayyıldız'a Pırlanta Derneğinden "Pırlanta" gibi bir kutlama yapıldı.

AY YILDIZ’A “PIRLANTA” GİBİ KUTLAMA

Kırkağaç Pırlanta Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kırkağaç Kaymakamlığı 2.Futbol Turnuvasında şampiyon olan Ayyıldızspor’u ağırladı.

Pırlanta Derneği Merkezinde ağırlanan Ayyıldızspor’lu futbolculara dernek yönetimi tarafından, dernek kurucu üyesi Hüseyin Örküt tarafından yazılan Hat yazılı porselen tabak hediye edildi. Porselen Tabağı, Yönetim Kurulu Üyelerinden Murat Atay, Ayyıldızspor takım kaptanı Adem Yalçınkaya'ya takdim etti.

Yenen çiğ köftelerin ardından Kirkagac.NET’e bir açıklama yapan Adem Yalçınkaya, başarılı bir turnuva geçirdiklerini, şampiyon olmalarının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini belirtirken, yakaladıkları başarıyı kendileri ile paylaşan Pırlanta Derneği üyelerine bu ince davranışlarından dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.

Pırlanta Derneği üyeleri ise, Ay Yıldız takımının sportif başarı kadar turnuva boyunca centilmen bir tavır sergilediklerini, bu yönden Kırkağaç gençliğine iyi örnek olduklarını ifade ettiler.

HABER: HAKAN DEMiR(HABERTÜRK)
FOTOĞRAF: İBRAHİM ÇAKMAK(Kirkagac.NET)

TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

                                             ********

                                          ************


TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN



TÜM FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


Yorumlar (15)

zeki albay 12 Yıl Önce

pırlanta derneğine çok teşekkür ederiz bu ödül için bizi çok mutlu ettiler... allah razı olsunnn

muhammet çağlıyan 11 12 Yıl Önce

pırlanta derneğine çok teşekkürler...

ersen 12 Yıl Önce

güzel bir gün olmus.şampiyon takım bunu haketti ersen-soma

seyid 12 Yıl Önce

ayyıldızı ve pırlantayı kutluyorum.güzel ve anlamlı bir düşünce.pırlanta yönetimini herzaman böyle aktif görmek istiyorum

yaser 12 Yıl Önce

pırlanta derneğini kutluyorum.yerinde bir davranıs örneği sergilemişler.ayyıldızada basarılar diliyorum

edip bayatlı 12 Yıl Önce

adem hocam çok yaşlanmıssınız ya.eski bir ögrenciniz olarak sizi ilk kez böyle yaslanmıs gördüm.inşallah hasta falan değilsinizdir.

muallim 12 Yıl Önce

güzel bir turnuva oldu.kırkağaç ta böyle sosyal etkinliklerin olması çok sevindirici.devamını bekliyoruz.ayyıldız takımı da pırlanta gibi bir hediyeyi haketmiş.ayrıca bu anlamlı düşüncelerinden pırlanta derneği yönetim kurulu ve üyelerini tebrik ederim.

vatandaş 12 Yıl Önce

tebrikler ayyıldız.böyle bir ödülü düşündükleri için pırlanta ya da teşekkürler

vaav 12 Yıl Önce

haketmişler

kırk-50 12 Yıl Önce

bir turnuvada şampiyon olmak kolay değil.tebrik ederim ayyıldız. isminize yakışır.iyi düşünmüşsünüz pırlanta.hatırlamak ve hatırlanmak güzel şey.

Leb-i Derya 12 Yıl Önce

tebrikler ay yıldız teşekkürler pırlanta

levent komşu 12 Yıl Önce

şampiyonluk güzel ama bundan güzeli centilmenlik ve kardeşlik havasını yansıttınız.tebrik ve teşekkürler sizlere

KLM 12 Yıl Önce

şampiyonu kutlarım.takımdaki arkadaşlar maşallah pırıl pırıl insanlar.gelecek yılki futbol turnuvasını şimdiden heyecanla bekliyorum.bu kaymakamlık kupasını düzenleyen başta sayın kaymakamımıza ve emeği geçen diğer yetlililere içten teşekkür ederim.

çakır 12 Yıl Önce

harika bir turnuvaydı.helal olsun tüm takımlara

ADEM YALÇINKAYA 12 Yıl Önce

pirlanta eğitim ve kültür derneğine anlamli jestlerinden dolayi teşekkür ederim.edip bayatli nikli öğrencim size de teşekkürler .elbette yaşalandik önemli olan gönüllerin yaşlanmamasi.turnuva da keşke bizleri izlemiş olsaydiniz.oynadiğimiz 8 maçta da arkadaşlarimizi yalniz birakmamak için elimden geleni yapmaya çaliştim.ekip olarak iyiydik öğrencilerimle turnuvada oynamak ayrica bana keyif verdi.pirlantali kardeşlerimize tekrar teşekkürler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.