KIRKAĞAÇ HABER

GENÇLER "KAYA" GİBİ 4-3

SPOR

Ligdeki 2.maçında Kayalıoğluspor genç takımıyla karşılaşan Acaridman U-19 sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Acaridman U-19 “Kaya” Gibi 4-3

Manisa U-19 Liginde şampiyonluk mücadelesi veren Acaridman Genç Takımı sahasında oynadığı maçta öldü öldü dirildi ama sahadan üç puanla ayrılmasını bildi. Orçun Özdemir’in 3 gol atarak yıldızlaştığı maçta takımımız diğer golünü ise Barbaros kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 mağlup durumda kapatan temsilcimiz 2.Yarıda fırtına gibi esti. Karşılıklı gollerle 3-3’e gelen maçta son sözü Barbaros söyledi. Genç oyuncumuz attığı klas golle 3 puanı Acaridmanspor hanesine yazdırırken, takımında ilk galibiyetinde önemli rol oynadı. Bilindiği gibi, Acaridmanspor Genç takımı ligdeki ilk maçında Soma’da Sotesspor’a 3-0 mağlup olmuştu.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR



HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR

Yorumlar (7)

onur tekgöz 13 Yıl Önce

Bravo beyler sizlere....

ßarış YILDIRIM 13 Yıl Önce

Takımıma Başarılar Diliyorum...

Ali Doğan 13 Yıl Önce

Gençlerin maçını izledim,çok hırslı ve azimliler.Bu azimle bütün topçu kardşlerimizin kırkağacımıza ileride faydalı olacagına inanıyorum.

Hakan YENİ 13 Yıl Önce

Yalnız işsiz olanlar değil, daha iyisini yapabilecekken yapmayanlar da başı boştur. Galibiyetinizi kutlar,daha iyisini yapacağınıza inancımı ve beklentimi bilmenizi isrerim.

barbarossss 13 Yıl Önce

tüm takımı tebrik ediyorum

stop osman 13 Yıl Önce

barbaros qol attı demek adam gönenden yetişiyor takıma helal kardesım ... =)))

hugita 13 Yıl Önce

sizede bu yakışır gençler bu gruptan çıkın yeter başarılarınızn devamını dilerim buu arada zeki sana sesleniyorum hadi yine atta görelim kornerden goluuuuuuuuuuu

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.