KIRKAĞAÇ HABER

HELAL OLSUN KIZLAR

SPOR

Atatürk Edip Bayat Kız Voleybol Takımı Akhisar'da yüzümüzü güldürdü.

Helal Olsun Kızlar

Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu Bayan Voleybol takımımız Akhisar’da düzenlenen turnuvada Kırkağaç’ın yüzünü güldürdü. Oynadığı 3 maçta rakiplerine bir set dahi vermeyen ve grubunu ilk sırada bitiren takımımız 3’te 3 yaparak rakiplerine korku saldı. A Grubunda mücadele eden takımımız, ilk maçında Soma Fikri Akay İ.Ö Okulunu 3-0, 2.maçında Akhisar Ülkü İ.Ö Okulunu 3-0 mağlup etti. Gruptaki son maçında güçlü rakibi Bekir Pehlivanoğlu İ.Ö Okuluyla karşılaşan kızlarımız sahadan 25-16, 25-19 ve 25-11’lik setlerle 3-0 galip ayrılarak grup birincisi oldular. Takımımız böylece yine Akhisar’da oynanacak olan, yarı final maçlarında ilçemizi temsil edecekler. B Grubunu ise Halil Mandacı İ.Ö Okulu zirvede tamamlayarak, kızlarımızdan sonra yarı finale yükselen bir başka takım oldular. Atatürk Edip Bayat İ.Ö.O Okul Müdürü Adem Yalçınkaya “Kızlarımızla gurur duyuyoruz. Büyük başarı yakaladılar. Hepsiyle ne kadar övünsek azdır” diye konuşurken. Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Çetin “Oynadığımız üç maçta da rakiplerimizi rahat geçtik. Ama yarı finalde çok zorlu maçlar bizi bekliyor. Öğrencilerime güveniyor, İnşallah şampiyon olup Manisa finallerine yükseleceğiz” dedi.

HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR










HABER-FOTOĞRAFLAR: HAKAN DEMİR

***

***

Yorumlar (16)

önder uzun 13 Yıl Önce

kızlarımızı başarılarından dolayı kutlarım. yarı finalde de aynı başarıyı tekrar edeceklerine olan inancım tamdır, haydi kızlar finale

Adem YALÇINKAYA 13 Yıl Önce

Çocuklar sizleri kutluyorum.Kazanmak kaybetmekten de öte spor yapmak spor ahlakı kazanmak çok önemli.Başarılarınızın devamını diliyorum.Ayrıca Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin Hocamı da kutluyorum.

ersen 13 Yıl Önce

önemli bir basarı.emegi geeçnleri ve minik kızları gönülden kutluyorum ersen-soma

aynur 13 Yıl Önce

gerçekten helal olsun.tüm kızlarımızı kutluyorum.bende bu okulun voleybol takımında görev almıştım.ozamanlar bizee böyle basarılar elde etmiştik.edip bayatı kutluyorum.

dürüst öğretmen 13 Yıl Önce

adem hocam tebrik ediyorum sizi zirvede görmek bizleri mutlu ediyor

ßarış YILDIRIM 13 Yıl Önce

Tebrikler kızlar

Mustafa Şen 13 Yıl Önce

Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu Bayan Voleybol takımımızı,bu başarıda büyük emeği olan Hüseyin Çetin öğretmenimi,destek olan tüm idareci ve kurumları tebrik ediyorum.Başarı çocuklarımızın ve ilçemizin olsun.Saygım Başarıyı Yakalayan İnsana...

senem 13 Yıl Önce

teşekkür ederiz önder hocam:) bize destek verdiğiniz için mutluyuz finaldede halilmandacıyı yenicez inşallah:)

büşra 13 Yıl Önce

bize destek veren bütün hocalarımıza ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediorm okulumuzu akhisarda hatta manisa da iyi bir şekilde temsil etmek elimizdn gelen her şeyi yapacağız .).).)

ali yanaş 13 Yıl Önce

emeği geçen herkesi tebrik ederim. verilen emeklerin karşılığı alınır inşallah.

------------- 13 Yıl Önce

yalakalığın bu kadarına be. sadece adem hocanı tebrik ediyorsun bu işin mimarı beden eğitimi öğretmeni ve genç sporculara neden bir tebrik yok? sonra sana yalaka denince küsüyorsun işte senin yalakalığının en belirgin örneğin bu habere yazmış olduğun yorum. edipbayata tayin istemeyimi düşünüyorsun?

ADEM YALÇINKAYA 13 Yıl Önce

16 ŞUBATTAKİ FİNAL MAÇINDA SPORCULARIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIM MAÇA GİDECEĞİM.KAZANSAKTA KAYBETSEKTE SPORU VE SPORCULARIMIZA DESTEĞE DEVAM.ATATÜRK EDİP BAYAT OLARAK GÜNÜ BİRLİK BAŞARI PEŞİNDE DEĞİLİZ .AMAÇ SPOR KÜLTÜRÜNÜ OKULUMUZA YERLEŞTİRMEK.HÜSEYİN HOCAMA TEKRAR TEBRİK EDİYORUM.OKUL MÜDÜRLERİNİN SPORA BAKIŞ AÇISI ÇOK ÖNEMLİ.BİZ SPORA HER ZAMAN DESTEKLİYORUZ.KIZLAR FİNALDE YEMEKLER BENDEN TATLILAR AİLE BİRLİĞİ BAŞKANINDAN.

senem düzyol 13 Yıl Önce

teşekkür ederiz hocam:):):):)

senem düzyol 13 Yıl Önce

hocam sizin desteğiniz olmasaydı bunların hiçbirini yapamazdık...

edip bayat... 13 Yıl Önce

edip bayatta ne günler geçirdik bazen hüzün bazen şenlik ... emanet ettiğimiz kardeşlerimiz her yerde kazanıyor birincilik .... bu gidişle adını duyuracak türkiye'ye bu kızlar bu kızlar varya bu kızlar türkiye 'de biricik

hilal 13 Yıl Önce

Hüseyin hocanın yüzünü kara çıkarmayıp, Emeğinin karşılığını vereceğiz...

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.