KIRKAĞAÇ HABER

KIRKAĞAÇLI OKÇULAR YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

SPOR

Kütahya’da yapılan Minikler ve Yıldızlar Salon Türkiye Şampiyonasına 30 ilden yaklaşık bine yakın sporcu katıldı.

Kırkağaçlı okçular Kütahya’da düzenlenen şampiyonada yüzleri güldürdü.

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu 2026 faaliyet programı kapsamında Kütahya’da yapılan Minikler ve Yıldızlar Salon Türkiye Şampiyonasına 30 ilden yaklaşık bine yakın sporcu katıldı.

Müsabakaya ilçemizi temsilen Kırkağaç Acar İdman Yurdu Spor Kulübü olarak 24 sporcu ve iki antrenör ile katılım sağladı.
Turnuvada ilk yarışması olmasına rağmen çok üstün bir performans gösteren 8 yaşındaki Hira Öz ilk 10’a girerek önemli bir başarıya imza attı.

Rümeysa Elif Bülbül, Büşra Bayram, Betül Bayram, Sena Özdemir ve Hatice Kübra Adar’dan oluşan takımımız 40 takım arasında Türkiye 5. si olmaya başladı.

Kerem Bera Çakmak, Umut Ekmekçi, Yusuf Ayten, Musab Bera Şahin ve Eymen Üsten’den oluşan takımımız Türkiye 11. oldu.
145 yarışmacı ile yarışan ve üstün bir performans sergilemesine rağmen 1 ok farkla Yusuf Ayten Türkiye 5. cisi olurken diğer tüm sporcularımız kendi gruplarında başarıyla mücadele ettiler.

Kirkagac. Net’e konuşan Antrenör Mevlüt Bülbül “Gerek ulaşım, gerekte çocuklara maddi ve manevî olarak desteklerinden dolayı Kırkağac Belediye Başkanı Üstün Dönmez’e, spor salonu konusunda bize sürekli destek olan Kırkağaç Kaymakamlığı, Kırkağaç İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne maddi anlamda bizlere destek olan herkese en çokta çiçeği burnundan antrenör olan eşim Pınar Coşkun’a sonsuz teşekkür ederim” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN DEMİR(İHA)































Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.