KIRKAĞAÇ HABER

KIZLARIMIZ AKHİSAR’DA ŞAMPİYON

SPOR

Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu bayan voleybol takımı, rakiplerini eze eze yenerek şampiyon oldu ve Manisa Grubuna yükseldi.

KIZLARIMIZ AKHİSAR’DA ŞAMPİYON

Yıldız Kızlarda Akhisar Grubunda mücadele eden Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu bayan voleybol takımı, rakiplerini eze eze yenerek şampiyon oldu ve Manisa Grubuna yükseldi.

Grubunda sırasıyla önce İstiklal İ.Ö Okulunu sonra Keskinoğlu İ.Ö Okulunu ve Gazi İlöğretim okulunu 2-0’lık sonuçlar geçen kızlarımız büyük bir başarıya imza atarak Akhisar grubunda şampiyon oldular.

İstiklal İ.Ö Okulunu 25-12 ve 25-16, Keskinoğlu İ.Ö Okulunu 25-11 ve 25-17, Gazi İ.Ö Okulunu ise 25-16 ve 25-18’lik setlere 2-0’lık sonuçlarla eze eze yenen kızlarımızın şampiyonluk sevinci ise görülmeye değerdi.
Turnuvada Simge, Aleyna, Burcu Vardar, Burcu Sayın, Bilge, Beyza, Özge, Rabia, Miray ve Fetiye kadrosuyla mücadele etti.

Bu şampiyonlukla kızlarımız Manisa’da çeyrek final karşılaşması oynamaya hak kazandı. Kirkagac.NET’e bir açıklama yapan Okul Müdürü Adem Yalçınkaya ve Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Çetin büyük mutluluk duyduklarını ve Kırkağaç’ı Manisa’da oynanacak çeyrek final maçlarında da başarıyla temsil edeceklerini söylediler.

Manisa’da düzenlenecek olan grup maçları 03 Ocak 2013 Perşembe günü başlayacak.

Bizde Kirkagac.NET olarak kızlarımızı gönülden kutluyoruz.

HABER-FOTOĞRAFLAR:
HAKAN DEMİR(HABERTÜRK)










Yorumlar (11)

ersen 11 Yıl Önce

tebrik ederim edip bayatı ersen-soma

tunç 11 Yıl Önce

adem yalçınkaya ve öğrencilerimizi kutluyorum

yalçın 11 Yıl Önce

okulun renkleri bizim zamanımızda sarı lacivertti.kırmızı beyazda iyi ama sarı lacivert olsa daha iyi olurdu..neden değiştirildi anlamadım.tebrikler

kalemeti 11 Yıl Önce

gururumuzsunuz.tebrikler kızlar

melike 11 Yıl Önce

tebriklerrrrrrrrrrrrr en büyük biziz

müdür 11 Yıl Önce

kızlarımızı gönülden kutluyorum.gurur duydum

herkül 11 Yıl Önce

manisada basarılar diliyorum sizlere.inanıyorumki ordada bizleri sevindireceksiniz

ADEM YALÇINKAYA 11 Yıl Önce

kizlarimizi tebrik ediyorum ayrica hüseyin hocama da tebrikler.inşallah manisa da da başarili oluruz.forma renklerimiz sari lacivertti dğru forma renlerini biz değiştirdik.biz galatasarayli olarak forma renklerimizi sari kirmizi da yapmadik. milli takim forma renklerimiz olan kirmizi beyaz yaptik.amacimiz okulumuzda ve ilçemizde spor kültürünün yerleşmesi.

kul 11 Yıl Önce

tebrikler kızlar, başarılar sonreaki maçlarda da

semih dağdelen 11 Yıl Önce

tebrik ederim kızları başarılarının devamını dilerim .

BORA 11 Yıl Önce

EWET HOCAM RENKLERİMİZ KIRKMAZI BEYAZ CÜNKÜ KIRKMAZI BAYRAGIMIZI TEMSİL EDİYOR BEYAZ İSE BAYRAGIMIZDAKİ YILDIZI TEMSİL ETMEKTEDİR

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.