GELENBE MUHTARI UYAR’DAN “MECLİS TOPLANTISI” AÇIKLAMASI

YORUM EKLE
YORUMLAR
1453
1453 - 3 yıl Önce

Senin bu açıklamayı yapacak kapasiten yok bunu herkes bilir akıl hocani merak etmiyoruz ama şunu biliyoruzki bu yerin hem dünyada hemde ahirette vebali abinindir.sayenizde el birliğiyle koskoca gelenbenin içine ettiniz.

Gelenbeli
Gelenbeli - 3 yıl Önce

Valla bravo Mustafa abi çok güzel konuşmuşsun harbiden bütün doğrularıyla herşeyi aktarmışsın seçim zamanı herşey yapılıyor ama seçimden sonra bir ağaç dikilmiyor memlekete uğrayan yok

POYRAZ
POYRAZ - 3 yıl Önce

MUSTAFA ABİM GÜZEL KONUŞMUŞSUN..GELENBE HALKININ SESİ OLDUĞUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...BU PEŞKEŞ DÜZENİNE ÇOMAK SOKTUN...ALLAH KOLAYLIK VERSİN.GELENBE HALKI SENİNLE YANLIZ DEĞİLSİN

Şerif Ali Şensazlı
Şerif Ali Şensazlı - 3 yıl Önce

Sayın muhtar. Başkan, en iyi bildikleri işi yapmış. Birbirine düşür, böl, parçala, yönet.

Yusuf
Yusuf - 3 yıl Önce

Yediğiniz içtiğiniz yaptığınız saksakciligin tokadını yiyorsunuz beter olun Gediz size az bile yapıyor dua edin daha satılacak yerlerin hepsini ele almadi kahvaltıyı cagurdimi herşey unutulur birer bilglsayar veya ceptel hediye ettim herşeyi unutursunuz olan yine gelenbenin halkına olur.

Mustafa uyar
Mustafa uyar - 3 yıl Önce

1453 rumuzlu arkadaşım sana isminle hitap etmek isterdim ama galiba sende de adini yazacak cesaretin yok.Ben yinede yorumunu cevaplayayım kapasite işlerinden anlamam ama Allaha Şukur gerçekleri söyleyecek kadar aklım var. Benim akıl hocam Gelenbe halkı senin ki kim? Benim yazdiklarim her harfi gerçek eğer sende yaptığın ithamların arkasında isen buyur gel muhtarlığa konuşalım. Gerçi sende o kapasite olsa zaten burda isimsiz yorum yapmazdın.