YILMAZ “AHLAKİ DEPREM“

YORUM EKLE
YORUMLAR
dermansız
dermansız - 12 yıl Önce

gerçekten güzel bir konu daha.insanların bilmesi gereken konular bunlar

diyarbakırlı
diyarbakırlı - 12 yıl Önce

Allah razı olsun hocam sağolasın böyle güzel konularla bizleri aydınlatıyosun

melike
melike - 12 yıl Önce

vay be bildigim çok sey varmıs

hayri aksoy
hayri aksoy - 12 yıl Önce

her hafta yazılarınızı takip ediyorum hocam.bu hafta da güzel bi konuya değinmişsiniz,teşekkürler

Selim ARDIÇ
Selim ARDIÇ - 12 yıl Önce

Çok değerli hocam..Size bir soru yöneltmek istiyorum..%99 u müslüman olan,hacı olan,umreye giden bir ülkede neden en büyük hırsızlıklar olmakta?Deniz feneri gibi bir kuruluş için açılan mahkeme kararları neden sümen altı edinmekte?Ahlak ditorsunuz ama ahlak sadece belden aşağı olan değildir...

imanı kurtarmak
imanı kurtarmak - 12 yıl Önce

hocam bir sitede tenkit edilen şahıs için o insanların imanınnı kurtardı[kurtarıyordu] şeklinde yorumunuzu okudum.lütfen iman kurtarmak ne demek,iman nasıl kurtarılır,günümüzde iman kurtarıcılar varmıdır,bizleri bu konuda aydınlatırsanız memnun oluruz.

VAİZ
VAİZ - 12 yıl Önce

Hidayet Allahtandır,onda şüphe yoktur.Ama kişilerin hidayetine,imanını kurtarmaya vesile olunabilir. İrşad ve tebliğ edilebilir. Öğretmen neye yarar? Toplumu aydınlatır.Gerçek din adamı da yapmış olduğu emr-i bil maruf ve nehyi anil münker ile iyiyi,doğruyu telkin eder. Dikkate alıp almamak da tabiki kişinin iradesine kalmıştır. Pek çok din alimi, yazmış oldukları eserlerle ve vermiş oldukları vaazlarla toplumu din konusunda aydınlatmışlardır.Bunda anlaşılmayacak veya yanlış anlayacak bir husus yok sevgili kardeşim. Teşekkür ederim.

VAİZ
VAİZ - 12 yıl Önce

sorunuzun muhatabı ben değilim, yanlış merciye sormuşsunuz. ben siyaset adamı değilim,sümenaltından da anlamam. teşekkür ederim.

imanı kurtarmak
imanı kurtarmak - 12 yıl Önce

tebliğ etmek ,emir ve yasakları anlatmak,her müslümanın görevi olduguna inanıyorum.bunları zatan imanı olanlara anlatılıyor.benim anlamadığım bunu bütün samimiyetimle soruyorum iman kurtarmak ne demek.imanı olmayanı imana getirmekmi,yoksa inanan insanlara islamı tebliğ etmekmi.iman kurtarmak insanlara aitse iman kurtarıcılar var demektirbunlar kimlerdir,islamı anlatan hocalar iman kurtarıcımıdır.

şeyma
şeyma - 12 yıl Önce

hocam yazınız iyi hoşta keşke ahlaksızlıkları uzatıp çözüme kısa cümlelerle devam ederek bitirmeseydiniz yazınızı. bu saydıklarınızı hepimiz biliyoruz çözüme bolca yer ayırırsanız bizimde faydalanma şansımız olur yazınızdan..

ali perçin
ali perçin - 12 yıl Önce

ağzınısa sağlık hocam ALLAH c.c.siz ve sizin gibilerden razı olsun