AK PARTİ KIRKAĞAÇ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

YORUM EKLE
YORUMLAR
Şerif Ali Şensazlı
Şerif Ali Şensazlı - 4 ay Önce

Aaaaaaa. İnanamıyorum. Çok şaşırdım. Aday adayları gövde gösterisi yaparken ben yine buradan "aday belli. Diğer aday adayları niye bu kadar zahmete giriyorlar ki?" demiştim. Birkaç kişi bana "kimmiş o aday?" diye sormuşlardı. Gördünüz mü kimmil? Ben, o arkadaş o partiye üye olduğu gün söyledim bunları.

Ali  kavak
Ali kavak - 4 ay Önce

İnşAllah sızan bilgi yanliştir. Fevzi kötü bir insan değil ama aday gösterilir vede secilirse belediye başkanlığını chp kazanmis gibi olur. Her ne kadar koltukta otururmus gibi gözükse de kukla bir belediye başkanı olmaktan ileriye geçemez. Kırkağaç kaybeder.

KIRKAĞAÇLI
KIRKAĞAÇLI - 4 ay Önce

ÖNCELİKLE DOĞRU SEÇİM.ŞİMDİYE KADAR KIRKAĞACA YAPILANLAR ORTADA.GÖRÜŞÜ NE OLURSA OLSUN HİZMET İÇİN GELMELİLER.NETİCESİNDE SEÇİLİRSE İKTİDAR PARTİSİNİN İMKANLARINI KULLANIP ÇALIŞIR İNŞALLAH.MAHALLELERDE MAALESEF ÇOCUK PARKLARI YOK.KÜLTÜR HİZMETLERİ SIFIR.YOLLAR SAVAŞTAN ÇIKMIŞ GİBİ.KABUĞUNA ÇEKİLMİŞ BİR KIRKAĞAÇ HALKI.KIRKAĞAÇ ŞİMDİYE KADAR ÇOK ŞEY KAYBETTİ.SOMADA BİLE 2 TANE MÜZİK DERNEĞİ VAR.BİZDE OLAMAZMI.AMA HAYIRLARA GİTMEKTEN BAŞKA NE YAPILDIKİ.SADECE GÖSTERİŞ.FEVZİ BU YORUMLARA HASSASİYET GÖSTERECEKTİR UMARIZ.

S.A
S.A - 4 ay Önce

Hayirli olsun.Bence dogru secim.

Bu haber
Bu haber - 4 ay Önce

Bu haber dikkat çekmemiş çok garip yorum yok