AK PARTİ'DE ÖZTÜRK GÜVEN TAZELEDİ(VİDEO)

YORUM EKLE
YORUMLAR
barış
barış - 12 yıl Önce

tebrikler

ersen
ersen - 12 yıl Önce

hayırlı ugurlu olsun.
ersen-soma

zehir hafiye
zehir hafiye - 12 yıl Önce

ömer tavsancıya ayıp ettiler.ömer hocamın hakkıydı.katakulliyle elinden aldılar baskanlıgı

diyarbakırlı
diyarbakırlı - 12 yıl Önce

böyle kongreyi kırkağaç tarihinde görmemiştir herhalde süperdi..

gerçekçi
gerçekçi - 12 yıl Önce

ömer efendi bir arkadastır basarılı olacaktır inanıyorum

kırkağaçlı
kırkağaçlı - 12 yıl Önce

ömer öztürk beye basarılar diliyorum kırkağaçta AK PArti gerçeği bir kez daha görüldü.

Bitaraf
Bitaraf - 12 yıl Önce

İlçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.Bende a ynı görüşleri benimsememe rağmen kafamda bazı soru işaretleri oluştu.Şimdiye kadar yaptıklarından dolayı Allah razı olsun,ancak, pkk ile görüştü ve kuryelik yaptığı iddia edilen Hakan FİDAN için özel kanun çıkarılacak olması beni çok rahatsız ediyor. Meclisteki oylamada bakalım ne olacak? Eğer benim yani Mnisa milletvekillerim de evet derlerse bizim yüzümüze nasıl bakacaklar acaba? Hangi yüzle Manisaya gelecekler? Bırakın korumayı . Suçluysa kanun cezasını versin ve o da cezasını çeksin. Eğer meclisten bu kanun çıkarsa şimdiden sonra benden akp ye oy yok.

kırkağaçlı
kırkağaçlı - 12 yıl Önce

hacı abi pilavın başından ayrılmamışsın herhalde.

...........
........... - 12 yıl Önce

Gerçek başkanımız Hasan Karaosmanoğlu.Masaya yumruğunu vurduğu zaman ses getirecek başkan lazım bize.Bu Ömer ÖZTÜRK'le olacak makam değil.O hisleriyle hareket eden insanlarımızı kucaklayan değil makam mevki sevdasıyla bu makama talip olan kişidir.Recai BERBER'de bunu ileride görecektir fakat iş işten geçmiş olacaktır.Kim ne derse desin gönüllerin başkanı Ömer ÖZTÜRK değil Hasan KARAOSMANOĞLU'dur.

Siz varya Siz
Siz varya Siz - 12 yıl Önce

Ölüden bişiy isterler bilen bilir onun gibi bişiy sizin kırkağaç'a çalışacak insan gelmesinin istediği. heryer kazılmış yollar çamur içinde bir yol sokak bitmeden diğeri kazılmış hacı güngör olmasa kırkağaçda değişen hiçbirşey yok hala akp hala akp anlamak mümkün değil bu insanları. 1000 kişi değil 10.000 kişi toplansalarda herşey aynı olacak birileri oy verecek birileri yiyecek ... :(