KIRKAĞAÇ ACARİDMAN(VİDEO)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Ertem
Yusuf Ertem - 11 yıl Önce

akın emeğine sağlık teşekkürler,beni eskilere götürdün..en büyük arzum yılın herhangibir gününde yapılacak bir organizasyon ile forma giymiş,bu kulübe herhangi bir şekilde emeği geçmiş insanların bir araya gelip,eskileri tekrar yaşamaları,inşallah böyle bir organizasyon gerçekleşir...tekrar teşekkürler.

mehmet ERTEM
mehmet ERTEM - 11 yıl Önce

evet yusuf amca bende bunu bi̇r çok kez di̇le getirdim.sizin dönem ve acaridman da oynamiş şöhretler gurubu ile burada çikaracağimiz bir takim ile hazirlik maçi yapilsa akşam bi̇r yemek yense ve orada sohpetler edi̇lse çok güzel olur kanisindatim.

levent komşu
levent komşu - 11 yıl Önce

değerli abicim oda olacak biraz zaman.kurumsal kulüp olma yolunda yüzde 60 lardayız.emeği geçen kim olursa forma atkı plaket vs maç ve organizasyonlar olacak.altyapı 5 kategoriye çıktı.3 bölümden oluşan kulüp binası kalorifer ve 3 öğün yemek çıkıyor.saha tribün güzel.tarih i canlandıracak acaridman müzesi tarzında çalışmalar var.cd ve video düşünülüyor .akın abi çalışmalara başladı.kırkağaç ı iyi ve başarılı günler bekliyor.herkes i kucaklamaya ve ulaşmaya çalışıyoruz.pırıl pırıl yönetimimiz varvekilimiz kaymakamımız belediye başkanımız işadamlarımız taraftarımız ve sizler gibi dışarıda olup gönlü burada olanların katkıları tartışılmaz.selam ve sevgilerle

Ozan ÖZBEKEN
Ozan ÖZBEKEN - 11 yıl Önce

akın bey babacığımın ruhunu şad ettiniz. gönülden hürmetlerimi ve saygılarımı arz ederim.

Ertuğrul GÜVEN
Ertuğrul GÜVEN - 11 yıl Önce

bu belgeseli hazırlayan sunanlararın emekleri için çok teşekkür ederim eski bir futbolcu olarak acaridman ile gurur duyuyorum.saygılar.

Serdar ipek
Serdar ipek - 7 yıl Önce

Akın bizi çok eskilere görürsün, çok teşekkür ederim. İnan çok duygulanım. Muradiye maçı unutulmaz, kırkağaçımızın futbolda kırılma noktasıdır. 2. 0 mağluptük 2 yarıda yaşanan olay neticesinde, 2 bizden 2 de rakip takımdan atılınca, maçın kırılma noktasıydı. Ondan sonra 4 gol atıp şampiyon olup, 1. Amatör lige çıkmıştık.