GÜRSEL TEKİN’E KIRKAĞAÇ’TA SEVGİ SELİ(VİDEO)

YORUM EKLE
YORUMLAR
doğrucu
doğrucu - 11 yıl Önce

akp terör örgütüyle pazarlık yaparak ülkeyi bölünmenin eşiğine getirdi diyorsun.kılıçdaroğluda ne konuştuysanız açıklayın diyor devam eden bir süreç var ve bu milletin bir tane evladı için vatanın bölünmesi hariç herşeye değer otuz yıldır binlerce şehit verdik kim evladını ölüme göndermek ister tabi terörün bitmesini istemiyorsanız başka başbakan ortaya kendini koydu sizde fedakarlık yapın çözüme katkı verin samimiyseniz eleştirmekten başka bişey yok çözüm ne onu söyleyin hem maşallah chp si demokrat partisi mhp si birarada mübarek olsun işte gerçek buhepsi aynı

hülya
hülya - 11 yıl Önce

chp=mhp=dp örneğini görün ve ona göre kararınızı verin ey güzel kırkağaçlılar.terörden nemalanan kişiler elbette terör örgütüyle pazarlık yapılıyor taviz veriliyor diye haykıracaklar.

hayaldi gerçek oldu
hayaldi gerçek oldu - 11 yıl Önce

ak parti ile chpnin hakari mitinglerine bir bakın bakalım neler olmuş bdp chpye bu mitingde nasıl destek vermiş bi görün. apoyu dış güçler bugün muhalefetteki partilere hediye ederek nasıl başımıza bela ettiler görüyosunuz.işte ak partiyi kırkağaçta nasıl kaybettirebilirizin bir örneği chp=mhp=dp ne kadar temiz bir siyaset.

hülyalı
hülyalı - 11 yıl Önce

hülya hoş mgeldin. nerelerdeydin ? yoksa rte nin yasaklanan kasetini mi izlemeye gittin?bulup izleyebildiysen diğer iki arkadaşa da izlet onlarında bilgisi artsın ve rte nin bu ülke için gecesini gündüzüne katarak nasıl çalıştığını görsünler ve kendi ağzından dinlesinler. bu ülkede yasal olan chp,mhp ve dp biraraya geldiyse kutlarm.r. öcalan, a erdoğan koalisyonundan daha iyidir.

ali veli
ali veli - 11 yıl Önce

doğru o kadar kalabalıktı ki kırkağaç yıkılıyor zannettim.:)))
sağdan say 3 soldan say 5 ha bir hepsi son kullanma tarihi geçmiş dinozor...

kırkağaçlı
kırkağaçlı - 11 yıl Önce

sevgili akp sempetizanı yorumcular neden kırkağaçtaki bir güzelliği takdir edeceğinize teşkkür edeceğinize chp.yi eleştirip duracağınıza birde çalışmayan ilçeye hizmet etmeyen akp.yönetimini ve çalışmayan bir belediyeyi,paranızı yaramaz çocuğun baba mirasını çarçur ettiği gibi hoyratça bir belediye başkanını görmüyorsunuzda chp.özcan kaçar başkanlığında ana muhalefet partisinin genel başkan yardımcısını ve grup başkan vekilini getirdi diye kızıyorsunuz.akp.de kendi içindeki önemli isimleri ilçeye getirip.bu ilçenin tükendiğini göstersin.allah şu akp.lilere akıl versin bu kadar burnunun ucunu görmeyen bu kadar bilinçsiz bir seçmen olabilirmi.siz kendi yönetiminize bakın bırakın chp.mhp.dp.katılımını.işte sizin rejim sorununuz var.diğer partilerin rejim sorunu yok.olmadı olamaz çünkü onlar bu ülkenin demorasiyle yönetilmesini içine sindirdiler siz cumhuriyeti yıkmaya çalışan beyinsiniz.

hayaldi gerçek oldu
hayaldi gerçek oldu - 11 yıl Önce

hala daha bazı beyinsizler cumhuriyet yıkılcak nidaları atıyor hakikaten postal yalayan hala içimizde çok yazık chpnin hakkari mitinginin videolarını izleyin..apo yu bu ülkenin başına dspmhpanap koalisyonu bela etmiştir israil apoyu asmamak şartı ile hediye etmiştir

hülyalı
hülyalı - 11 yıl Önce

çok ucuz ifadeler seviyeni gösteriyor

hülyalı
hülyalı - 11 yıl Önce

aynaya bakmanızı öneririm.

hülyalı
hülyalı - 11 yıl Önce

işte kapasiten