MHP ve AK PARTİ EL ELE VERDİ

YORUM EKLE
YORUMLAR
derin halk
derin halk - 11 yıl Önce

imanlı insanların birbirine cephe alması çok yanlış bir şeydi zaten, işte özlenen ve inançlı kesimin istediği tablo budur. şimdi camilerimize ayakkabı ile giren, camilerde içki içen, vatanı yakıp yıkan çapulcuların biraz daha dikkatli davranmaları lazım.

kul hakkı için
kul hakkı için - 11 yıl Önce

kul hakkı için böyle konuşmayın camide içki içildi diye insanlara iftira atmayın bunun vebali büyüktür eğer içinizde birazcık iman varsa bunu yapmayın..ayrıca güzel bir hizmet için biraraya gelen siyasetçileri tebrik ederim..

SONGÜL
SONGÜL - 11 yıl Önce

sayın yorumcu derin halk bir insan hem yalancı hem de müslüman olamaz.unutulmasın ki bu halk bunları yutuyor. çünkü yalancının mumu yatsıya kadar yanar . korkarımki bu iftirayı atanların mumu yatsıyı da bulamayacak.evet gerçek müslüman olan o imam ve müezzin şimdi nerede ve neden.görevliler ne diyorlar ben müslümanım yalan söyleyemem.hiçmi tv izlemediniz, hiçmi gazete okumadınız, hiçmi konuyla ilgili konuşanları dinlemediniz? ne yaparsanız yapın ama benim o mübarek dinime saygı gösterin ve onunla oynamayın. sonuç hiç iyi yerlere gitmez . bu topluma yazık olur.

derin halk
derin halk - 11 yıl Önce

sizler körmüsünüz ki camilerde içki içildiğine dair gazetelerde çıkan boy boy fotorafları görmediniz, müftü karısıyım diye ortaya çıkan fahişenin gerçekte bir bar karısı olduğunu görmedinizmi, ne malum o imamlarında düzmece olmadığı. mübarek dinimmiş senin dinin varmı ki tek parti döneminde yıkılan, satılan camileri unuttunuz, tanrı uludur diye silah zoruyla minaredelerden o imamları uluttuğunuzdamı yalan. birde tehdit ediyorsun sonuç hiç iyi yerlere gelmez, bu topluma yazık olur diye konuşuyorsunuz. ülkenin savcıları alttaki yorumu gönderen arkadaşı bir bulun bakalım sonucun hiç iyi yerlere gitmemesi için ne fikirleri varmış. canımızımı tehdit ediyorsun yoksa ülkeyi yakıp yıkarızmı diyorsun

kul hakkı için
kul hakkı için - 11 yıl Önce

size içinizde birazcık iman varsa insanlara iftira atmayın demiştim ben bir müslüman olarak görevimi yaptım takdir yüce allahındır,bundan sonrada başka yorum yapmayacağım lakin son bir şey söylemek istiyorum imamları uluttunuz demişsiniz belki bilmeden söylediniz ben anlamlarını yazmak istedim allahu ekber =allah uludur demektir.......
ekber=en büyük, en ulu ve en yüce, allah'in sifatlarindan bi̇ri̇si̇di̇r, en büyük o'dur ve ondan daha büyük ve ulu bi̇ri̇si̇ yoktur demektir.....tüm müslüman kardeşlerimden özür dilerim vaktinizi aldım allah yar ve yardımcınız olsun.

veyselll
veyselll - 11 yıl Önce

ne mutlu müslüman türküm diyene zemahşer